Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f65deb5dc53e1feb286fdddbde50c326

Gud på nettet

Her om dagen skrev vår Herre seg inn på kommentarsida til Liernett

Jeg synes det var rart at han skulle dukke opp akkurat i Liernett og kommentere noe jeg hadde skrevet. Jeg har jo ved flere anledninger trukket hans alllmektighet i tvil. Derfor trodde jeg kanskje han var blitt sur og ikke ville ha noe med meg å gjøre.
Nå synes jeg det han skriver bekrefter mine mistanker om at det er så som så med allmektigheten. Det virker som Vår Herre, Skaperen eller Gud, kjært barn har mange navn, har mistet oversikten og ikke helt følger med. Han gjør et nummer av jeg i en omtale av Juvvandringen har uteglemt Lier kommune på lista over arrangører.

Jeg har tidligere i denne nettavisen skrevet at kommunen ved Kulturkontoret var medarrangør. Det vitner ikke om særlig allvitenhet ikke å ha fått det med seg. Jeg regner med at han sjekker det. Men forteller gjerne det jeg veit her. Jeg har hørt at Kulturkontoret brukte 20 000 skattekroner på arrangementet. Dessuten skal det samme kontoret ha hjulpet til med å skaffe annonseplass i den lokale papipressa til sterkt reduserte priser. Arrester meg hvis jeg tar feil, det kan alle - selv vår Herre.

Videre må jeg si at hvis det er så at Vår Herre har påtatt seg rollen som kommunens vokter og talsmann, bør det på en eller annen måte komme fram. Kanskje som et ”Gud med oss” under epleblomsten i kommunevåpenet.
Vår herre er også partisk. Han ønsket regn og uvær over Elvefestivalen i Drammen og hadde for så vidt bestillingen inne. Regnskyllet som kom på Asdøltjern var påtenkt naboer i Drammen. Det gikk ikke slik.

Noe som får meg til å komme i tanker om at han ikke er sjefen. Det fins noe mer. Noen kan ha blitt lurt til å satse på feil hest – i dette tilfellet feil Gud. La dette være ord til trøst og etteranke og la oss sammen leve i håpet.

God helg!

Hvis Vår Herre igjen skulle ha et ønske om å skrive seg inn hos oss, er han hjertelig velkommen - og send gjerne med bilde.

Forrige artikkel:Bronse for Liers håndballjenterNeste artikkel:Liernetts presentasjon av toppserien 2006
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode