Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Unødig uklarhet om anbud

Tildelingen av markedsføringsoppdrag for Lierdagene svekker folks tiltro til Lier kommunes anskaffelsesrutiner.

Liernett har mottatt flere henvendelser etter at vi sist fredag skrev at et markedsføringsoppdrag for Lierdagene ble gitt til et ”byrå som en i komiteen er sterkt involvert i og som skal ha fått oppdraget – som det forekommer når Lier kommune har vært på handletur – etter forenklet håndtering av normale anbudsrutiner.”

Vi mener at markedsføringsoppdraget ble gitt uten at andre enn Lierdagskomiteens egne medlemmer fikk slippe til.

Oppdraget ble gitt til "det kreative arbeidsfelleskapet" Pelikan, som to av Lierdagskomiteens egne medlemmer står bak. På Pelikans nettside står det:
”Vi i pelikan er stolte over å få jobbe med Lierdagene 2011 fremover! I høst kom vi i kontakt med Lierdagenekomiten og vi fikk jobben med å utarbeide en visuell profil for Lierdagene 2011 og en markedsplan for hvordan vi kan markedsføre Lierdagene på en bedre måte som treffer flere.”

Beskrivelsen utelukker dessuten ikke at de to ble med i komiteen for å skaffe jobb til Pelikan, noe de i så tilfelle også klarte. Hvis de hadde påtatt seg en dugnadsjobb i egenskap av komitémedlemmer, burde beskrivelsen vært ganske annerledes, eventuelt ikke stått på nettsiden i det hele tatt.

Lierdagene er en del av Lier kommunes ansvar og ansikt utad. Kommunen oppnevner komitémedlemmene og er sterkt involvert i komiteens virksomhet, som i vesentlig grad foregår for skattebetalernes regning.

Etter vår mening viser denne saken at Lier kommune ikke har fulgt opp lov om offentlige anskaffelser, som forutsetter forretningsmessighet og likebehandling. Saken handler derfor ikke bare om tildeling av oppdrag, men like mye om tillit til kommuneadministrasjonen.

Kultursjef Ingeborg Rivelsrud har fått artikkelen tilsendt før publisering og har gitt følgende kommentarer på vegne av Lierdagskomiteen og Lier kommune:

Det nedsettes som kjent en ny Lierdagskomitee for hvert nytt Lierdagsarrangement. I fjor inviterte vi åpent til deltakelse, og ba særlig folk med ulik spisskompetanse nyttig for et slikt arrangement om å melde seg. Informasjon og markedsføring var blant områdene kommunen ønsket styrket. Kjetil Olsen og Yngvild Mehren Nystrøm, som sammen med en tredje person har etablert det kreative arbeidsfellesskapet Pelikan, meldte seg på bakgrunn av dette interesserte i å delta i komiteen.

Alt arbeid i komiteen utføres på dugnad. Alt kreativt arbeid og all drift av hjemmesider, facebook og twitter som Lierdagsmedlemmene Kjetil Olsen og Yngvild Mehren Nystrøm har tatt ansvar for og stadig gjør, er derfor også ubetalt og frivillig innsats. At de på sine nettsider sier seg stolte over å få jobbe med Lierdagene, henviser til dette.

Når det gjelder logoen og profilmalen likte kommunen resultatet så godt, at vi ønsket å kunne bruke dette flere år på rad. En slik utvidet og uforutsett bruk av et kreativt produkt krever naturligvis at kommunen sikrer seg rettighetene. Prisen ble satt til kr. 15000, og står for øvrig ikke i forhold til det arbeidet som medlemmene har lagt inn i dette. De fortjener derfor respekt og anerkjennelse, og ikke mistenksomhet og kritikk.

Kommunen har etter vår vurdering i denne saken operert godt innenfor det regelverket for offentlige anskaffelser tillater. Når det gjelder Lierdagsarrangementet for øvrig har vi innhentet anbudsforespørsler, bl.a. for lyd/lys og scene og for ulike infrastrukturleveranser som telt, gjerder og mobile toaletter. Liernetts mistillit og bekymring på vegne av skattebetalerne overfor Lier kommune er derfor helt unødvendig.

Lierdagene er blant Liers store og publikumssterke arrangementer og bæres fram av entusiasme og hardt arbeid. Vi hadde håpet at også Liernett, som kommunens store nettavis, bl.a. ville bidratt til å synliggjøre den store frivillige innsatsen og skapt positiv oppmerksomhet for arrangementet. Men uansett: Lierdagskomiteen ønsker velkommen til Lierdagene 27-29. mai, og er stolte over å presentere et bredere program enn noensinne! 

Ingeborg Rivelsrud
kultursjef

Liernett har denne kommentaren til kultursjefens svar:
Det er vår oppfatning at kultursjefens svar ikke svekker, men tvert om underbygger vår påstand.

Det er inkonsekvent av kultursjefen å påstå at alle i komiteen arbeider gratis samtidig som hun bekrefter at to komitémedlemmer har fått 15.000 kroner for arbeid de har utført for Lierdagene.

Vi fastholder at oppdraget ble gitt til komitémedlemmene uten at andre hadde mulighet til å komme med innspill.

Kultursjefen mener at ”Kommunen har etter vår vurdering i denne saken operert godt innenfor det regelverket for offentlige anskaffelser tillater”.  Vi mener derimot at saken er håndtert i strid med intensjonen i den samme loven og i strid med god forretningsskikk.

9 kommentarer

Onsdag 11. mai 2011 15:33: Markus
Kommunen likte logoen og profilmalen så godt at de ønsker å bruke det flere år på rad, sier kultursjefen.
I så fall er jo de 15 000 kronene litt bortkastet, siden Lierdagene bare er hvert andre år :)
Onsdag 11. mai 2011 17:43: Ytre Lier
hmm.. sist gang mener jeg at budsjette på logo og profilarbeid var på 40.000kr om jeg ikke tar helt feil? I år er det på 15.000kr, synes ikke det er så halvgalt jeg da, men det er meg da... Liker Lierdagene jeg og synes de har gjort en god jobb... Ser mye proffere ut i år enn årene før, nå har de jo til å med egen nettside og facebook side som oppdateres jevnlig. :)
Sauene synes jeg også er morsomet og barna min elsker dem!
Onsdag 11. mai 2011 17:50: TranbyMann
Jeg er veldig fornøyd med hva lierdagene har greid hittil, og at det har blitt oppmerksomhet rundt dette. Men at det alltids finnes noen som blir sure og irriterte som føler at de ikke får hovedfokuset må nok bare bite tenna sammen!
Onsdag 11. mai 2011 18:36: Nøste
Enig med TranbyMann! Viste heller ikke at Liernett har startet med juridisk rådgiving :) Jobber selv litt med offetliganskaffelser og 15.000 er nok godt under grensen, her tror jeg noen må lese lovverket før de skriver om det :)
Vil takke alle dere som jobber frivillig med Lierdagene, dere gjør en kjempe jobb for byggda vår!
Onsdag 11. mai 2011 20:12: Indre Lier
Hvilke beløp det er snakk om spiller ingen rolle i denne sammenhengen.
Det er uklokt å ha samme folk sittende på begge sider av et bord uansett. Hvor mye var verdien på de gavene de rødgrønne statsrådene hadde fått? Det er ikke beløpet det går på, men prinsippet.
Onsdag 11. mai 2011 20:33: Tranby
Indre Lier, du samenligner statråder med lierdag medlemmer... det må jeg si... Jeg tror heller ikke at noen reklame, PR eller media byrå ville gitt et anbud på 15.000 kr for å gjøre hele denne jobben fra A til Å.
Dette er jo bare en fille sak og tydeligvis er det noen som har lite å skrive om. Kampen må nok heller utkjempes på andre arenaer... Liernett får ta det inn for retten... sikker mange advokater som vil ha masse penger... :)
Onsdag 11. mai 2011 20:34: ----------
Denne kommentaren ble ikke godkjent av redaksjonen.
Torsdag 12. mai 2011 00:39: Lierfolk
Liernett sletter de komentarene som ikke passer dem... Veldig bare... objektiv redasjon dere har her... Dere kan drive hets med frivillige, men lesere kan ikke være uenig... men at dere har kuppet lierdagene.no også hetser komiteen i etterkant, det er greit...
Torsdag 12. mai 2011 03:16: Svend Asbjørn Sylling
Ja, Liernett sletter upassende kommentarer.
Vi sletter blant annet anonyme innlegg som går på person og ikke sak.

Hadde vi slettet kommentarer fra lesere som var uenige med oss hadde det vært langt flere enn de totalt 10 kommentarene vi har slettet siden februar.

Og siden 4 av leserkommentarene i denne artikkelen ser ut til å komme fra én datamaskin, til tross for bruk av diverse stedsnavn som sitt eget navn, velger vi nå å lukke muligheten for anonyme kommentarer i denne artikkelen.

Alle står fortsatt fritt til å kommentere som registrert bruker.

Flere saker fra arkivet

Dugnad for Lierdagene?

Lier kommune søker nå komitemedlemmer som kan se Lierdagene med friske øyne.

- Jakter skikkelig trekkplaster

Tradisjonsrike Lierdagene skal videreutvikles og fornyes gjennom samarbeid med det mangfoldige kulturlivet i Lier

Lierdagene: Tre uker igjen!

Nedtellingskalenderen på LIERDAGENE.NO viser at det nå er tre uker igjen til den hektiske helgen den ellers ikke spesielt livlige Lierbyen slår ut håret og blomstrer opp med live musikk og alskens reklameboder.

Lierdagene: Seks uker igjen

På bildet er ordfører Ulla Nævestad på vei til Lierdagene i 2003, men åtte år før var det ordfører Svein Liavåg som åpnet Lierdagene. Se Liernetts video med ham og mange andre kjente og ukjente fra Lierdagene i 1995!

Lierdagene: Fire uker igjen

Årets arrangement blir vesentlig mer miljøvennlig enn de tidligere.

Lierdagene: En uke igjen

NY OPPDATERING: Vi har mottatt programmet for Lierdagene, men vennligst vær oppmerksom på at det er mange feil i det. Korrigert versjon blir lagt ut så snart vi mottar den.

Lierdagene: Åtte uker igjen

Flagget ved Haugestad vaier i vinden i anledning Lierdagene. Det er fullt av parkerte biler på kryss og tvers på Ringeriksveien. Men hvilket år er bildet fra? Se nærmere på det og finn svaret!

Pain Solution til Lierdagene

Det blir performance art med fakirene i den norske gruppa Pain Solution på åpningsdagen for Lierdagene i slutten av mai.

Lierdagene 2013

Merk av i kalenderen hvis du skal se på, og begynn planleggingen hvis du skal være aktiv, for nå er det bare et halvt år igjen!

Lierdagene: Fem uker igjen

Tilbakeblikk: Statsminister Thorbjørn Jagland ble ønsket velkommen av Kadafi Zaman, som var leder i Lierdagskomiteen. I strålende solskinn marsjerte Hennummusikken inn på rådhustorget. Se videoen med dette og mye annet fra Lierdagene 1997!

- En siste utvei

Hva er galt med kommunens kalender? spør kultursjefen. Vi har hele 3 svar.

Hva med å rydde opp etter seg?

I juni ble Lierdagene arrangert, en real folkefest. Rundt om i Lier henger plakatene fortsatt oppe, selv om snøen har lagt seg.

Nedtelling til Lierdagene

Nå er det mindre enn tre måneder igjen til Lierdagene. Følg nedtellingen, se bilder, les nyhetsmeldinger og andre artikler på www.lierdagene.no

Lierdagene for to år siden

I Liernetts store arkiv finner du nærmere 2.000 publiserte saker. Blant annet bilder fra Lierdagene for 2 år siden.

Lierdagene med miljøprofil

Cabriolet må vike plass for hest og kjerre, og det samme må Playboy og våpen

Lierdagene: To uker igjen!

Den populære nedtellingskalenderen på LIERDAGENE.NO viser at det nå bare er to uker igjen til Lierdagene 2011. De siste brikkene faller på plass.

Burde vært bøtelagt

Lierdagene: Når det er nok av ledige og lovlige plasser, er det vanskelig å unnskylde parkering som er stikk i strid med alle regler og bestemmelser.

Lierdagene i støpeskjeen

Kommunen må spare, og kultursjefen vil gjøre de populære Lierdagene mindre ressurskrevende. Samtidig er det er flere påtrengende utfordringer.

Lierdagene starter allerede fredag 3.juni!

Denne dagen har Lier kommune og Lierdagskomiteen 2005 gleden av å invitere alle Liunger i alle aldre til den store jubileums-konsertenFra øst til vest på Lier bygdetun!

Du skal ikke sove

Kultursjef Ingeborg Rivelsrud tråkket vel i salaten da hun gikk ut i Drammens tidene og kunngjorde sitt syn på regjeringens økonomiske politikk. Dette vakte som ventet reaksjoner fra arbeidsgiver, og ordfører Ulla Nævestad benyttet i dag sjansen til å kvesse kniven i DT.

Lierdagene er i gang

Presis klokken 18.00 i dag, torsdag 26. mai, begynte Lierdagene 2011 med dans, konsert og kunstutstilling.

Karpe Diem til Lierdagene

Årets spellemenn gjester Lierbyen fredag 27. mai.

Lite informasjon fra Lier kommune

Gode råd er som kjent dyre, og bedre blir det ikke når rådmannen overser rådene.

Tilbakeblikk på Lierdagene

Lierdagene 2011 er over, og de var bra. Noen mener til og med det var de beste Lierdagene hittil. Vi har flere nye bilder, inntrykk og synspunkter.

Nøytral i kulturhussaken?

Det spørsmålet stiller Lars Haugen, leder i Lier Fremstrittsparti, i dette innlegget.

Lierdagene: Syv uker igjen

Lierdagene er eldre enn mange har trodd. I Sylling feiret man ”Lierdag” allerede i 1953. Bildet av bussen er rett nok enda eldre, mens bildet under er en god del nyere.

Liernett på papir

Nå er det endelig mulig å bruke Liernett til å tenne opp

Lierdagene er døde, lenge leve Lierdagene.

Lierdagene har funnet sin form, nå bør vi gjøre noe med innholdet

Gir politikerne grønt lys?

Det blir spennende dager for tilhengerne av et kulturhus i Lierbyen (og kultursjef Ingeborg Rivelsrud) før de avgjørende møtene i neste uke

Lier anno 2009

Vi intervjuet flere liunger under Lierdagene, med håp om at intervjuene en gang vil være av interesse for fremtidige generasjoner.

Lierdagslogoen er klar

- Innpå åtte måneder før åpningen er planleggingen av neste års Lierdager godt i gang

Forvist til asfaltjungelen

Grisunger, lam og kalver er et fast innslag under Lierdagene, til stor glede for de små barna

Svært fornøyd

- Her er det ikke snakk om lettvinte løsninger fra håndverkerne, sa Finn Gehrken i Lier kommune om jobben som er gjort med det nye amfiet i Rådhusparken

Kalenderforvirringen oppklart

Leseren som påpekte at Lier kommune henviste til en utdatert kulturkalender, viste seg å ha rett

Kostnadene gir kalde føtter

Arbeiderpartiets Tone E. Svendsen er engstelig for kommunens utgifter og en OPS-avtale i forbindelse med bygging av kulturhus

Lierdagene: Ti uker igjen

Hittil har rundt 50 utstillere meldt seg på. Ved de siste Lierdagene var det 150, men det er fremdeles fire uker igjen til påmeldingsfristen utløper. Les mer om årets arrangement og se bilder og artikler fra tidligere Lierdager!

Åpningen av Lierdagene 2007

Det er alltid vel verdt å lytte oppmerksomt når ordfører Ulla Nævestad taler.

Frp vil ha svar fra justisministeren

Ulf Erik Knudsen forlanger oppklaring av hvilken rolle Martin Kolberg (på bildet sammen med Lier Aps gruppeleder Tonje Evju) har i diskusjonen om asylmottaket på Lierskogen.

Bli med på registrering av viktige kulturminner!

Lier kommune vil i år gjennomføre nyregistrering og vurdering av kulturminner i Lier, og innbyggerne inviteres av kulturkontoret ved Ingeborg Rivelsrud til å bidra

Lierdagene: Ni uker igjen

Under Lierdagene i 2003 kjørte Arne Chr. Karlsen gamlebussen frem og tilbake mellom Lierbyen og Lier Bygdetun. Blant de buss- og bygdetuninteresserte var tidligere biskop Per Lønning og daværende prost i Lier, Steinar Solbakken, som for øvrig fyller 70 år akkurat i dag.

- Motorcross-sykler i opptoget i år også

Vi lager ikke et miljøarrangement ved å stenge noen grupper ute fra arrangementet, forteller Ellen Ovenstad fra kulturkontoret om Lierdagenes miljøprofil

Pressemelding fra Sylling IF, hovedstyret

Sylling IF´s hovedstyre er av den oppfatning at oppslagene i Drammens Tidende lørdag 11.10 og på Lier-Nett 13.10 om forholdene i foreningen savner forankring i de faktiske forhold og på en feilaktig måte skaper inntrykk av en idrettsforening i krise. Det er ikke tilfellet. Tvert i mot er Sylling IF inne i en svært positiv utvikling, med ny hall og stor aktivitet i alle undergruppene.

Kommunestyret, hvor er det?

Lier kommunes nettsider er blant landets svakeste når det gjelder informasjon om lokaldemokratiet. Hvor er kommunestyret? Hva gjør det? Og hvor er ordføreren?

Irriterte renholdere sier nei til konkurranseutsetting

- Noen som har en svak fornemmelse av at det er penger å spare, setter renholdernes arbeidsplasser på spill. Slik kommenteres formannskapets innstilling til kommunestyret om konkurranseutsetting av renhold.

- Nye og spennende muligheter

Det mener Ingeborg Rivelsrud (på bildet), leder av Kultur og Fritid etter møtet med representanter for beboerne i Lierbyen, foreningslivet, bedriftene og kommunen

Liernett slutter seg til Fair- tradebedriftene

Vi i redaksjonen er storkonsumenter av kaffe og vil nå i framtida fylle våre respektiv kjøkkenskap med Fair-trade kaffe

Vi dummer oss litt ut fra tid til annen

Vi er i ferd med å avslutte saken om ventemottaket. I vår dekning av saken har vi fått til dels sterk kritikk – noe absolutt berettiget.

Lokalpolitikerne er klare for Lierdagene

Både lokale partirepresentanter og stortingsrepresentanter gjester Lierdagene denne helgen

Klar for en klem?

Noen ganger er det ålreit å være noe for andre

Kommunal ansiktsløftning

Lier kommune kommer i disse dager med helt nye hjemmesider

Lierdagene livner til

Karusellen går rundt og rundt på plassen bak Godslageret mens et avslappet publikum, hektiske utstillere og ivrige musikere etter hvert fyller Lierbyen med liv og lyd, sistnevnte allerede i tilstrekkelig mengde.

Kultursjefen hilser

Hyggelig hilsen til Liernett fra kultursjef Ingeborg Rivelsrud

Våg å satse på kultur i Lier

Rådmannsteamet i Lier kommune har planlagt hardhendte nedskjæringer i kommunens budsjett. Det ser ut til å gå særlig ut over kulturlivet. Kultursjef Ingeborg Rivelsrud har med denne bakgrunn kritisert de økonomiske rammevilkårene de sentrale myndighetene i Norge gir sine kommuner og hun har sluppet til i en stor artikkel i Drammens tidende. Dette har ikke gått upåaktet hen.

Fraværende folkevalgte?

Lokalpolitikernes sviktende engasjement kan ha forståelig årsak.

Hva vil vi med kulturhus

Og hvem skal fortelle oss det?

- Frivillighet bidrar til demokrati og gode lokalsamfunn

Innlegg: Høyres formål er å skape et samfunn der mennesker kan utvikle seg og utfolde seg.

Vellykket Sankt Hallvardspill godt politisk forankret

Kultursjef Ingeborg Rivelsrud (bildet) framhever dette i sitt innlegg her --

Støtter Bellen

Mathias Dannevig (A), medlem av Planutvalget, presiserer at det ikke er gitt midlertidig skilting med større bokstaver enn det nåværende reglement forutsetter.

Delefurua

Ukas kulturminnepost står på grensen mellom Asker, Lier og Røyken.

Stor takk til Lier

Krf s gruppeleder Brynhild Heitmann ønsker å sitere en mottaksleder fra Nordre Land for den profesjonelle mottakelsen unge flyktninger har fått av Barneverntjenesten.

Sang og glede og fest

Korps og kulturskolen (her storbandet) med solister slo an tonen i Rådhusparken, da været letnet --

Gud på nettet

Her om dagen skrev vår Herre seg inn på kommentarsida til Liernett

Vi kvitter oss med Lierdagene

Mange har spurt hvorfor vi ikke har lagt ut alle bildene fra Lierdagene

Menneskeverd i sentrum

Lier KrF startet valgkamp på Lierdagene i helgen.

Isfiske!

Et lite stykke isfiske fra vår kjære bygd

Lierdagene 2007 er historie

Lierdagene 2007 er over. Det er ennå for tidlig å komme med en oppsummering av dagene

Lierdagene - 09

Rolf Andreassen har sendt oss bilder fra Lierdagene

Skolen og Bygdetunet

Om å lære av andre, eller slippe å finne opp kruttet på nytt

Mangfoldig fritid i Lier

Kan din organisasjon kunne tenke seg å delta på kulturminnedagen på bygdetunet søndag 14. september, spør kultursjef Ingeborg Rivelsrud

Lier Frp: Helhetsbildet mangler

Lier Frp om Hegg skole: - Lier kommune må ta seg tid til en realistisk vurdering av både behov og finansieringsmuligheter.

Imponerende frivillig innsats

De 75 liungene som er tilknyttet frivilligsentralen, gjør en kjempeinnsats på mange forskjellige områder, men kan få gjort enda mer hvis flere tar et tak. Bildet: Stavgangsgruppa klar til tur med Lier Bygdetun som utgangspunkt.

Etter ULOBA: Stor uro blant brukere og pårørende

Bård Strand (A) påpeker i et brev til Liers ordfører og rådmann at det er stor uro blant brukerne og deres pårørende om ivaretagelsen av brukerstyrt personlig assistanse i overgangstiden etter oppsigelsen av avtalen med ULOBA.

Den redaksjonelle linje

Svar på Sagvoldens innlegg om Liernett.

Et nytt "Giiiiiiiiiiiifstad"

Gruppeleder i Kristelig Folkeparti, Brynhild Heitmann (på bildet), er skeptisk til forslaget om å kjøpe Brøholt.

- Du vet vel hvem jeg er?

Det er ikke helt uforståelig at mye som sies og skrives kan bli misforstått. Forstått?

Betraktninger om amatørkultur, amatørpolitikere og amatørjournalister

Debatten raser på Liernett, en fin anledning til å hente fram kanonene og skyte en spurv til jorden, skriver Rune Elven i sitt leserinnlegg

Fokus på mulighetene

Virksomhetsleder ved Frogner Sykehjem, Anne Rasch-Haugen, overrakte Frp-leder Siv Jensen ei T-skjorte med dette slagordet etter besøket på lørdag.

De små blå på Lierdagene

Thormod Gjerdingen fikk møte en blid og opplagt Ronny Deila og lierspiller og Godset-tilhenger Einar Boman Rinde i går.

Stille time på Lierdagene

Lørdag den 9. juni kl. 23.00 i Frogner kirke

Interessant alternativ

Det sier Ap's gruppeleder, Bård Strand (bildet), om Paul Christian Justads forslag om å vurdere å kjøpe Brøholt som fremtidig erstatning for Frogner Sykehjem.

Kulturhus nå

Lier trenger et kulturhus. Rådmannen har satt et slikt hus på agendaen. Men arbeidet med et kulturhus har alt vært i gang i to år. Kan vi stoppe nå?

Snørr og barter, - et vanskelig skille.

Av ordfører Ulla Nævestad

Upresist av Drammens Tidende

- Oppslaget i går gir et inntrykk av at formannskapet har vedtatt å spytte inn 2,4 millioner ekstra pr år som bidrag til drift av St. Hallvardhallen, skriver kultursjef Ingeborg Rivelsrud i epost til Liernett.

Ikke avsatt kommunale ressurser

Dette er kommentaren fra Ingeborg Rivelsrud, leder av kulturkontoret, om et eventuelt nytt bind av Liers historie.

All slags vær - på en og samme dag

Da Hellbillies gikk på scenen klokken fire hadde årets siste Lierdag så langt gitt både sol, regn og mye vind.

Men hva hvis dersom?

Avstemningen om kulturhuset har ikke satt strek for diskusjonen. Nå florerer hypotesene om hvordan avstemningsresultatet kunne blitt annerledes.

Skal finne den beste plassen i verden

Statens pris for attraktivt sted er på hele 250.000 kroner og skal deles ut for første gang i 2012.

- Endelig Heiahall!

Bård Strand (Ap) gleder seg over vedtaket om Heiahallen, men er bekymret over håndteringen av andre utfordringer kommunen står overfor.

Glemte noen å sjekke ønsker og behov?

Nå undersøker kommunen det alle trodde var kjent da kulturhuset ble behandlet i mars.

Kampen om annonsekronene

Leder: - Å plassere alle egg i én kurv støtter aktivt opp under monopoldannelsen innenfor norsk presse

Tilhører vår regionale historie

Kultursjef Ingeborg Rivelsrud er lettet på vegne av St. Hallvardspillforeningen som nå er sikret et tilfredsstillende økonomisk grunnlag for St. Hallvardspillet i 2008 etter at Drammen kommune bidrar med 100 000 kroner

Kommunen rydder opp

Etter at Liernett tidligere i uka skrev om bil- og båtvrak på Svangstrand i Sylling, har Lier kommune kommet på banen.

Tranby bluesklubb får kulturprisen.

- Overraskende men svært hyggelig, sier en leder i bluesklubben Robert Blåhella. Tranby bluesklubb stakk av med årets kulturpris samt 10 000 kroner.

Kommunen og de frivillige organisasjonene

Møte på Haugestad sist onsdag

- Lier kommune må bli mer effektiv og brukervennlig

- Med Lier kommunes gjeld på over 1200 millioner er et ikke mulig å opprettholde dagens tjenestenivå, mener Lars Haugen i Lier Frp.

Liers merkeligste parkeringsskilt?

Ved Fosskvartalet i Lierbyen ventes det visst at man skal klatre høyt opp og forsøke å tyde retningslinjene på baksiden av et skilt. Europark benekter derimot at noe er galt.