Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 638f042aeed709ae91e4944afb57d80e

Lierdagene 2007 er historie

Lierdagene 2007 er over. Det er ennå for tidlig å komme med en oppsummering av dagene

Vi i Liernett har hatt travle dager, og hos oss er alle rekorder sprengt hva lesere angår. Så noen må ha vært hjemme foran dataen - i hvert fall i perioder.

To og en halv dag med feltarbeid gir gjerne mange tanker som kan bearbeides og sendes ut på nettet. Derfor har vi ikke sluppet taket i dagene ennå, men har en del stoff på lur til den agurktida som nå er rett rundt hjørnet. Morsomst av alt var kanskje at vi fikk telte midt blant de politiske partiene. Det var som vi hadde gjenvunnet avisens stolte plass i sentrum for der meninger brytes, som en sentral i informasjonsnettverket.  Her haglet det med gode replikker, gode og dårlige saker og saftig spøk, men jeg hadde en følelse at vi alle var tjuver på samme marked. Vi takker i hvert fall for godt naboskap, klemt som vi var mellom Krf. og Fr.p. Onde tunge uten en snev av ondsinnethet ville ha det til at vi var havnet midtveis mellom himmel og helvete. Det kan opplyses om at det i så fall slett ikke er noe dårlig sted.

Lier Kammerkor avsluttet med nydelig, men litt vemodig sang om kjærlighet på godt og vondt. Her fikk vi noen godbiter fra suksessforestillingen ”Evig din” som koret oppførte i Drammen teater i mai. Litt vemodig, kanskje fordi sangen påkaller minner om noe som var, litt vemodig fordi det var slutt og litt vemodig fordi den brennheite, lyse sommerkvelden snart skulle gå over i en matt høysommer.
Vi våger å si at det blir Lierdager i 2009 også, men forbeholder oss retten til å forandre mening dersom publikumsreaksjonen de nærmeste dagene går i en retning som gjør det nødvendig.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode