Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6c284a3bbeb8c464d0f98797c7b709e3

- Skulle gjerne fått med meg Lierdagene

Vera Henriksen fra Lier sprer glede i Spania med vakker sang.

Før Vera Henriksen ble bofast i Spania for femten år siden, var hun reiseleder med tilholdssted i mange land ved Middelhavet, fra Israel i øst til Spania og Marokko i vest.
- Men når jeg sier hjemme, tenker jeg på Lier og alle de gode minnene derfra, sier hun og forteller om gode minner fra oppveksten i Lierbyen og på Tranby.

Siden 1995 har hun vært bosatt på Costa del Sol, og der har blant annet sjømannskirken glede av sangstemmen hennes. Ved gudstjenesten i ettermiddag fremførte hun to sanger.

Vera Henriksen fremførte to sanger under gudstjenesten i den norske sjømannskirken i Calahonda i ettermiddag.

- Det er godt å komme til sjømannskirken, og det er en fin atmosfære her, sier Vera, som har besøkt sjømannskirken nesten hver søndag helt fra hun kom til solkysten.

Kontakten med sjømannskirken har blant annet medført samarbeid med kirkens kantor Trond Gilberg, som bisto da Vera for noen måneder siden fikk produsert CDen "fra meg".

Vera har bestemt at alle inntekter av CD-salget går til sjømannskirken, som betyr mye for henne.

Nylig var hun i Lier i anledning sønnens konfirmasjon. Han gjennomførte konfirmasjonsforberedelsene i Spania, men selve konfirmasjonen fant sted i Tranby kirke.  - Jeg har nesten hele familien i Lier, og da var det greiere å ha konfirmasjonen og konfirmasjonsselskapet der.

- Da jeg sto ved Tranby kirke og så utover Lierdalen og mot Storsteinsfjell, innså jeg hvor vakkert det er i Norge.  Kanskje må man ha vært borte fra Norge en stund for virkelig å se hvor vakkert det er.

Nå er hun tilbake i Spania og må dermed unnvære både Lierdalen og Lierdagene. – Det er synd, for Lierdagene er en kjempekoselig anledning til å treffe kjente. Jeg skulle gjerne vært der.

Forrige artikkel:TESS økte salget og forbedret resultatetNeste artikkel:Lier Røde Kors til Utøya
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode