Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5ced70360d1b90976655be1b5fc1d181

Lader opp i Spania

- Vi ser fram til flere treningsøkter om dagen, sier Hans Petter Fuglerud ( her tv sammen med trenerkollega Preben Krog-Jacobsen),

22 spillere, pluss trenerne og et foreldrepar setter seg i dag ettermiddag på flyet med kurs for grønt gress og varmere klima.

- Det er også viktig sosialt, sier Hans Petter Fuglerud til Liernett i dag. Treningsoppholdet er lagt like utenfor Barcelona som i fjor. - Laget må trene på kunstgress, men det er helt ok, sier han. Det er avtalt en treningskamp mot et lokalt lag.

Laget som i fjor spilte under samarbeidslaget Lier / Liungen har mistet tre viktige spillere. Både Magnus Toft og Anders Øvermo er for gamle, mens Karanweer (”Kinny”) Gewal er har gått til Strømsgodset. Men de andre lagene de skal møte har, også mistet spillere. Så målet i år er å kvalifisere seg for Interkretsserien nok en gang. – Det er opp til spillerne hvor hardt de jobber på treningene, sier Hans Petter Fuglerud.

Laget har hatt to treningsøkter med løping og to med fotball, i det siste. Nå blir det et par økter fram til tilbakereisen på fredag ---

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 23. februar 2009 18:13: André Rype
Nå må du få deg et nytt bilde på liernett sidene Preben! Kan ikke ha et bilde der du har siklet ned hele t-skjorten din!
Lørdag 28. februar 2009 14:34: Liungen
Er dt bare jr laget om drar til pania ?
Søndag 1. mars 2009 08:12: Hans Petter
Ja var bare jnr laget. A-laget skal på langhelg til Tyskland neste måned. Har vært en kjempetur som toppet seg med en god kamp mot ett lokalt snr lag. Vi tapte, men vi fikk frem jobbing og kommunikasjonen vi hadde terpet på i forkant.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode