Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 989f31e1c2b1dd97cc66cea09e7bcb66

Frisk satsing i ny klubb

- Stoppen Sportsklubb skal ha gode og mange aktiviteter for alle som vil spille fotball i aldersklasse 13 til seniornivå, understreker Rune Klemetsdal som er ny sportslig leder.

- Her er det plass til både bredde og spillere som ønsker å satse, forteller han.

15 juniorspillere hentes opp i A-stallen. Flere spillere fra andre klubber er nå på prøvespilling. To unge nye spillerne er fra IL ROS har meldt overgang, Fredrik Hedemark og Mathias Røine.

Solid trenerteam
Et trenerteam vil stå for treningen av A-laget og juniorlaget. Teamet vil bli ledet av Ole Petter Engebretsen (siste sesongs trener av juniorlaget med fortid i Asker og Bærum), Thomas Røed (ekte liung med lang  karriere på elitenivå;  cupmesterskap for Odd, Grenland i 2000, assistenttrener for Spabras A-lag i 2012) og Kjell Ove Ellefsen (trener for Liungens G 16 i 2011). Alle tre har bred trenererfaring fra forskjellig alderstrinn og foreskjellige nivåer innen fotballen.

Guttelagene
- G 96 vil utgjøre en egen gruppe, slik at overgangen fra gutteklassen til juniorspill ikke skal bli så stor, forteller Rune Klemetsdal. Trener blir Trond Lund. G 97 vil fortsatt bli ledet av Knut Ellingsgard.  I tillegg har klubben gode trenere på 98, 99 og 00.  Alle gruppene har mange spillere.

- Hospiteringsordningene mellom lagene blir forsterket.  Dette vil skape god arena for de med mest interesse.

Jentelagene
- Vi har tre gode jentegrupper med fire lag sier Klemetsdal.  Det blir nå ansatt en ressursperson for jentelagene.  Dette gjøres for å få ett bra fokus på jentefotballen og utvikle denne videre.  Håpet er å kunne ha lag i alle aldertrinn.


Videre blir det ansatt en laglederkontakt.  Det er viktig. Lagledere er ofte limet i gruppa og gjør en formidabel jobb.  Vi skal få laglederne mer frem i lyset, understreker han.

Trenersamarbeid
- Vi vil holde kontaktmøter med trenerne og laglederne på alle lag månedlig, sportsmøter med trenerne og lagledermøter med laglederne.
Vi har stor tro på suksess gjennom trivsel, gode opplevelser, sportslig fremgang på arenaene. Vi ser det som viktig at det skal legge til rette for barn og ungdom.  Også for de som ønsker å kombinere flere idretter, sier Klemetsdal.


Skadeforebygging
Klubben har inngått et samarbeid fra januar med Drammen Sportsklinikk. For laglederne vil det bli arrangert  ABC-kurs og kurs om skadeforebygging  og skadebehandling. 

Spillestil
- Vi skal kjennetegnes ved at vi har spillende lag.  Stoppen Sportsklubb skal spille teknisk fotball hvor pasningspill, kreativitet og bevegelse er tre helt sentrale begreper, sier Klemetsdal.

Økonomi

A-laget har et budsjett på 500.000 kr. - Vi er halvveis i prosessen med å skaffe sponsorer til sesongen 2013, og er  svært glad for å ha avtalen med Consolvo på plass,  oppgir styreleder Christian Aakermann. 
Spillergebyrene er 2000 - 7000 kr per spiller, avhengig av alder og  aktivitetsnivå.


Ros til kommunen
- Jeg må si at Lier kommune ved banemesteren på Lier stadion (Stoppen), gjør en fantastisk god jobb, avslutter Rune Klemetsdal som skryter av baneforholdene.

Etter planen skal undervarmen på kunstgressbanen settes på 1. januar.

Hoved- og reservedraktene ser slike ut. Robin P Haug (tv) og Sander Golmen er klare for den nye klubben (Foto: Privat).

Forrige artikkel:Tatt i 149 km/tNeste artikkel:Vegvesenet: Fartsmålingene er ikke nøyaktige
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode