Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f70ecca22804811af0d98c5afbdbb6ed

Liungen mangler struktur

- Han var litt imponert over Liungens innsats i andre omgang, men Klepps trener og drammenser Knut Eriksen (43) syntes Liungen manglet struktur i sitt spill.

- Kleppjentene jublet over egne prestasjoner i pausen, forteller Eriksen. Ikke så rart. Liungens åpne forsvar innviterte motstanderen til drøssevis av kontringer. Han advarte jentene sine. Kampen varer en omgang til, var beskjeden som ble gitt. I den andre garderoben ble det påpekt at de skulle begynne å jobbe og løpe.
- Vi hadde nok lavere skuldre enn Liungen, innrømmer Klepptreneren. - Målet er 13 poeng. Det holder for sikker plass (8. plass). Og nå får vi en pustepause, sa en fornøyd trener.
Likevel gjentar historien seg. Første omgang ødelegger. Trass i to fine scoringer i andre omgang, virker det nokså planløst mye av det Liungen gjør i jaget etter de nødvendige scoringer.
 
Basisferdigheter og spilleglede
Liungen bør ha ett delmål for øye: Å spille to gode omganger mot Sandviken i første seriekamp i høst. I tillegg er det kanskje en god idè å samle alle gode krefter i og utenfor Liungmiljøet så snart som mulig for å diskutere spillestil og lansiktig jobbing med rekruttering og trening av basisferdigheter.  I hvilken grad er spillerne med i diskusjonene før kampene? Er spillerne enige i spilleopplegget? Er klubben og trenerne åpne for innspill? --
Slik det ser ut nå, preges spillerne av en krampaktig angst for å holde ballen i laget. De dårlige resultatene synes å prege spillerne og spillet. Det blir nervøst og famlende, så og si,  i 1. omgang i hver kamp.
 
 
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode