Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7d7adc74d79426b00ed126afa598ef18

Målkalas på Liungbanen

Hvis Liungen kan fullføre to omganger med så god angrepsfoball og med Kristian Bye Andersen (bildet) som en av bidragsyterne, kan det snart lukte 4. divisjon ---

5. divisjon avd 1
Liungbanen
Liungen - Heradsbygda 8-1 (6-0) 


Dommer: Jan Erik Winther Strømsgodset
Mål: Tommy Hyving 4, Kristian Bye Andersen 2, Audun Langaard, Eirik Pettersen
Gult kort: Jostein Lind, Heradsbygda

 Liungen: Christiansen- Haugan, Aasen, Ingebretsen, S Pettersen- Hennum, Strysse, E Pettersen- Bye Andersen, Hyving, Langaard. Innbyttere: Lind, Øvermoe, Mizda, Nielsen, Ademi, Gjellum

Liungen spilte jevnt med Heradsbygda i vår. Denne mandagskvelden var det bare ett lag på banen. Med hjemvendte Kristian Bye Andersen (eks Pors og Odd) med fra start, en Tommy Hyving som hurtig midtspiss og en en god venstreving som Audun Langaard, ble det riktig trivelig på Liungbanen i første omgang.

- Jeg er fornøyd, sa trener Tommy Nordstø i pausen. Det var stor bevegelighet og stort tempo i hele laget. Heradsbygda ble nærmest statister. Det sto 5-0 etter 30 minutter og 6-0 ved pause. At det ble bare to scoringer på hjemmelaget i andre omgang, tilskrives nok at det de forannevnte gikk ut og at  tempo og presisjon ble noe dårligere.

Men alt i alt en av de beste kampene vi har sett av Liungen i år.

Det er bare så synd at ikke flere kan ta seg tid til å stikke innom den trivelige arenaen som Liungbanen er. Kaffe og vaffelsalg og en så god speaker som
Jan Ausland ( "Mr Liungen fra glansdagene" med kvinnelaget), er bonus for de få  tilskuerne og presse.

Stillingen i 5. div avd 1(plussmål i parentes)etter den 14. serierunden: 1) Moingen (34 +) 34 p, 2) Modum 2 (38 +) 32 p, 3) Liungen (32 +) 32 p, 4) Lier (16 +) 28 p, 5) Hallingdal (17 +) 24 p (NB! Hallingdal har spilt 12 kamper)

Spa/Bra fosser videre

Det er ingen tvil om at Stoppens hjemmelag er nærmest opprykk av lierlagene med sine 33 poeng på 12 kamper i avdeling 2. Imponerende! Nærmeste opponent, Konnerud 2, tapte overraskende 1-2 for Tofte på fredag.

Nå skal Spa/Bra møte de to hardeste rivalene i de to neste kampene. Først Svene på førstkommende fredag, så Konnerud fredag 29.8. Blir det minst uavgjort mot Konnerud 2 og minst 4 poeng på de to kampene, tror vi at sjansene for opprykk er veldig store ---


Forrige artikkel:Stor løpsprestasjonNeste artikkel:Håpløse baneforhold
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 18. august 2008 22:50: Vidar B.
Gutta må bare bli flinkere til å markedsføre kampene sine mer. Enkelt å henge opp plakater i nærmiljøet !!
Bra av damelaget i kveld også som vant med samme siffre over Modum,samt J 14 som knuste Soknedalen 6-2 ( Soknedalens første tap på over 2 år )
Mandag 18. august 2008 23:03: Ketil
Bare å ta en titt på hjemmesiden, men den er kanskje ukjent for flok flest? Jeg utfordrer Liernett å kjøre "før kampen" reportasjer. Lier har nå to lag som kjemper om opprykk i hver sin avdeling. Noe å lage blest om framover!
Mandag 18. august 2008 23:15: Svend Asbjørn Sylling, Liernett
Takk for innspillet, men kanskje en liten annonse kunne vært på sin plass for å markedsføre kampene og hjemmesiden deres?
Ta kontakt, så skal dere få et godt tilbud for resten av sesongen.
Mandag 18. august 2008 23:22: Tommy
Vi prøvde med plakater i fjor, noe som var ett bra tiltak, men da kom det enda færrre på kampene",)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode