Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 47b5c7f7f7cc2b57693977123eb897fe

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Liungen Futsal reiste tilbake til Lier med null poeng etter tre kamper i 2. runde i futsalkvaliken i Sandefjord på lørdag.

Målsettingen om to å seire falt i grus. Marginene var ikke på Liungens side da laget møtte Vestfossen og Solberg. Tapet mot Horten var imidlertid uunngåelig.

Liungens tropp bestod denne helga av ni spillere, noe som viste seg å være i det minste laget mistet to spillere i første kamp med skader. Kenneth Strysses kneskade fikk konsekvenser for spillet. Med bare to innbyttere fikk Liungen problemer med å stå kampene ut.

Kampene mot Solberg og Vestfossen var kampene som Liungen skulle ta poeng i.

Mot Solberg klarte ikke Liungen å ta vare på de mange sjansene laget fikk, og da Solberg fikk en gikk opp til 4-1 så det svart ut, men Liungen kjempet seg inn i kampen og reduserte to ganger. men kom aldri à jour og tapte knepent 3-4.
Målscorere: Eirik Pettersen, Tommy Hyving og Eivind Haugan

Liungen tok ledelsen mot Vestfossen, men Vestfossen snudde kampen i 2. omgang. Igjen misbrukte Liungen flere gode muligheter, mens Vestfossen tok var på sine og vant 3-1.
Målscorer: Ketil Verpelstad

I dagens siste kamp fikk Liungen Stars juling av kanskje Norges beste futsallag for tiden da laget tapte 0-9. Horten Futsal spilte skjorta av Liungen. Akkurat det var ikke uventet. Liungen var heldig som ikke ble påført et tosifret tap. En lærepenge for laget fra Lier.

Liungen har så langt plukket tre poeng på seks kamper. Suverene Horten leder med 21 poeng. Allerede neste lørdag 19. januar spilles neste runde i kvaliken i Solberghallen. Da møter Liungen Stars Hortenkameratene, Mjøndalen, Sandefjord og Larvik.

Liungen Stars stilte med følgende spillere: Fredrik Stokke (keeper), Micke Andersson, Eivind Haugan, Tommy Nordstø, Ketil Verpelstad, Kenneth Strysse, Eirik Pettersen, Torbjørn Opsahl og Tommy Hyving

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 14. januar 2008 00:13: svingen
med utrente karer som Andersson og Haugan så kunne dette ikke gå.. ha ha
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode