Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Bedre samarbeide er nødvendig

Selv om Liungen ikke kunne stille lag de to siste kampene ser det til at klubben kan fortsette i 5. divisjon.

Selv om reglene sier at et lag kan miste plassen i serien om laget ikke melder avbud to kamper, ser det ut til å ordne seg for Liungen, opplyser Ronny Solbraa Bay til Liernett i dag. Liungen kunne ikke stille lag de sto siste serieopgangene før ferien, grunnet sykdom og ferieavvikling. Solbraa Bay har vært i kontakt med både fotballkretsen og de to motstanderne  Åssiden og Lier. Åssiden er villige til å spille kampen senere, mens Lier har avslått det. Det betyr at Lier vil bli tildelt tre poeng og tre plussmål.

- Vi må sette oss sammen og diskutere med juniorgruppa med tanke på høstsesongen, sier Solbraa Bay. - Liungen har en stor juniorgruppe og mange nok spillere over 16 år som kan spille på A-laget, slik at denne situasjonen må unngås for fremtiden, understreker Solbraa Bay.

Bildet fra vårens første naboopgjør mellom Liungen og Lier kan stå som en illustrasjone over situasjonen --- Tidligere Liungen-spiller Torbjørn Ingebretsen scorer for Lier. Ingebretsen er en av flere spillere som forlot Liungen før sesongstart.

13 kommentarer

Onsdag 8. juli 2009 01:27: Engasjert Liung
Flott at ledelsen med sportslig leder nå tar grep i denne saken. Det er på høy tid at de yngre spillerne som er villige til å trene og har en målsetning slipper til. Trenerne må nå se at fremtiden bygges rundt de yngre og heller akseptere noen nederlag for å bygge et fremtidig lag. Er overbevist om at et lag bestående av flere yngre spillere overlever i 5 divisjon i år og gjør at målsetningen neste år kan oppjusteres. Det rekruteres og utvikles også flere gode spillere i yngres avdeling som vil kunne bidra positivt i årene fremover. Derfor bør nå lagets trenere se nytten av dette og prioritere riktig i høstsesongen. Tiden da gamle gutta som kun møter på kamp må være forbi og disse spillerne må nok heller prioritere oldboys fotball hvis det ønsker å fortsette med fotball som hobby.
Onsdag 8. juli 2009 01:34: Sambygding
Hva i all verden er det som skjer i Lier fotballen. At Lier IL ikke kan være villig til å spille denne kampen på et senere tidspunkt for å hindre et nedrykk for et lag fra samme bygd vitner om egoisme. Her er det vist kun egne interesser og poeng som teller. Her bør Lier IL sin ledelse gå i seg selv og tenke seg om på nytt i denne saken. Takk og lov for at Åssiden viser engasjement og vilje til å redde Liungen.
Onsdag 8. juli 2009 09:47: SpaBra
Helt tragisk opptreden av Lier IL. Håper opprykket deres ryker. Makan til pinlig opptreden i forhold til naboklubben deres er det lenge siden jeg har sett!
Onsdag 8. juli 2009 11:19: skeptisk
Nja, kanskje ikke helt riktig å skylde på Lier her.
http://dt.no/article/20090702/LPSPORT/351550685/1444

Kanskje ikke riktig å forvente at Lierspillerne stiller opp flere ganger fordi spillerne hos Liungen skulle på stranda? Så vidt jeg vet ga Liungen beskjed 1 dag før kamp at de trakk seg. Hvis de hadde skader og ferieavvikling burde de kanskje klart å få ut opplysninger om dette litt før, eller?
Onsdag 8. juli 2009 11:42: En gammel gutt
Beklagligvis er ikke ungguttene i Liungen gode nok til å klare seg i 5.div. De trenger fortsatt et par år med a-lags fotball for å kunne bære laget. Tror Liungen skal være glad for at de har spillere som Stian, Roar og Eivind som stiller opp år etter år for Liungen.

Skal Liungen kun sats på de ungguttene som er med nå, går de rett ned.
Onsdag 8. juli 2009 13:50: realist
Det er kanskje like greit å bygge et lag fra bunnen av da. Bestående av unge og lovende i stede for å være avhengig av de gamle år etter år, og som tydligvis sliter med motivasjonen når ferie eller en tur på stranda prioriteres over kamp.
Da er det bedre å bygge nytt lag, selv om dette kanskje må gjøres fra 6divisjon.
Onsdag 8. juli 2009 17:48: skeptisk
Dette skjedde vel med Lier IL også for noen år tilbake. Mener å huske det var delvsi fordi nesten alle de eldre a-lags spillerne gikk til fra Lier til nettopp Liungen! Lier måtte begynne på nytt fra divisjon 7, og dette er ikke mer enn 4-5 år tilbake. Nå er de oppe igjen med sjanse på opprykk til 4 divisjon. Syns det blir feil at Lier får skylden dersom Liungen hadde blitt disket. I hvert fall med tanke på utspillet fra Liungens trener om at spillerne hans prioriterte ferie/sosiale ting over kamper. Det er da ikke Lier som skal støyten for at Liungens spillere skal få slappet av i sola og spille kamper akkurat når det passer dem??
Onsdag 8. juli 2009 20:02: Tralla-la...
Denne debatten viser igjen at det helt klart kun er en ting som gjelder - nemlig å slå seg sammen og få en god unit som kjemper om opprykk til 3 div. om 3 år. Er dette så vrient å innse ?
Onsdag 8. juli 2009 20:51: Dr. Rugby
Det viktigste VAR ikke å vinne, men å delta.
Det viktigste ER .....
(Fyll ut det som mangler og send inn!)
Torsdag 9. juli 2009 09:11: Gunnar
Hvis du har et juniorlag som ikke hevder seg i juniorserien, så kan du være sikker på at de blir spist levende i 5. divisjon. Det er forskjell på smågutter og voksne mannfolk.

Liungen bør vel tenke på hva som skjedde når stort sett alle bærebjelkene på laget forsvant til andre klubber - hvorfor skjedde dette?

Ser ut til at vi får 2 fjerdediv. lag i kommunen til neste år. Har vi hatt det før? Kanskje det da blir litt kniving mellom lagene og dette bidrar til et høyere nivå, og mer satsing. Lier har vel da det beste utgangspunktet med mange juniorspillere - i hvertfall på sikt. Slik det ser ut nå så forsvinner vel Liungen ned minst en div.
Torsdag 9. juli 2009 23:05: Lier/Liungen
Lier nektet å utsette kampen? De ønsker med andre ord heller at Liungen blir degradert til 7. div. Det er edelt av en naboklubb som har "stjålet" nesten hele juniorlaget + et par A-lagsspillere slik at Liungen sliter med å stille lag! Det kaller jeg i såfall veldig sportslig gjort!!!!!!!! Heia Lier!
Fredag 10. juli 2009 00:16: Fakta
Kanskje på tide å lese i gjennom alle kommentarene her først? Det jeg kaller sportslig gjort er at alle spillerne på Lier prioriterte å bruke helgen til å gjøre seg klare til kamp på søndag mot Liungen, for så å få høre at Liungen trekker seg Lørdag ettermiddag. Og så forventer Liungen at de samme spillerne på Lier gladelig skal stille opp igjen? Fordi liungen gutta selv velger ferie fremfor kamp.. jada..!
I tillegg så skal de syte om at det Lier sin feil hvis de blir degradert.. For en gjeng!
forresten ikke så alt for mange år siden Liungen "stjal" alle spillerne til Lier så Lier måtte begynne på nytt. I 7div.. Så slutt å syt og heller bruk tia på å lese terminlista. Det er ikke så vanskelig å se om ferien kolliderer med kamp.. eller??!
Fredag 10. juli 2009 00:36: ger
Hallo til alle i fotballen,jeg er ikke involvert av noe slag i liungen,lier og sparta\br men jeg vet at gutter har vært med og spilt for lagene,har blitt fortalt også at en spiller på 93 årgangen avgjorede en kamp,denne spilleren har blitt meg fortalt at han kom ikke med neste gang,men etter noen kamper igjen ble det fortalt at flere juniorspillere varmet opp nesten en omgang og ikke fikk spilt og da lurer jeg på hva som skjer i fotballen gennerelt,4 vet ikke hvilken klubb dette var,men 4 eller 5 divisjon er vel ikke så stor forskjell.Savner noen ledere jeg som tar tak og sier hvor skapet skal stå,de klarte det i telemark og slå sammen noen lag og de lå i 2 og 3 divisjon,og jeg må jo si det er forunderlig at ikke det kan skje i 4-5 divisjon.Det er jo ikke føelser igjen der fremme i addeccoligaen og tippeliga,de som betaler mest lønn,jo dit går som regel spilleren i dag,og om de mener noe annet så ,ja så hehe

Flere saker fra arkivet

Plass i Lier ILs garderobe

- Vi må viske ut farger og heller tenke på individene, og er vi flere er det lettere å gi alle et tilbud uansett ambisjoner, mener Brede Nybråten (th på bildet), mens Liungen IF foretrekker å opprettholde sitt samarbeid med eliteserieklubben Stabæk.

Uanmeldt dopingkontroll

Tre Liungen-spillere måtte til dopingkontroll etter futsalkampen mot Larvik. - Overraskende, uttalte Tommy Hyving (på bildet) som var en de seks spillerne som ble plukket ut

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Tap mot topplaget

Lier/Liungen G-19 klarte som forventet ingen poeng mot Mjøndalen

Liungen i 1. eller 3. divisjon?

- Liungen har styremøte torsdag, og konklusjonen derfra vil kan få avgjørende konsekvenser for satsinga framover, sier trener Roger Svendsen

Ujevn start på fotballhøsten

Men både Lier og Spa/Bra (her representert med Gabor Valo) får nye sjanser til å vise hva de duger til allerede førstkommende mandag ---

God debut

Kvalifiseringskampene for eliteserien i Solbergelva endte med to tap for Liungen Futsal i går, men laget vant hele 5-2 mot Mjøndalen, der Tommy Hyving (på bildet) var en av scorerne

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

Hevet seg mange hakk

Det sier Ketil Verpelstad og framhver spissen Tommy Heving (på bildet) i sin rapport etter kvalikkampene til Liungen Stars på lørdag

- Viktig å beholde samarbeidet

- Det uttaler Knut Grothaug (th på bildet), leder i IF Liungens foballgruppe til Liernett etter at klubben ikke får lov å samarbeide med Lier IL om et felles junior lag neste år --

Optimistisk Lier-trener

- Jeg forventer en bedre treningsgruppe neste år, sier Morten Påsche (bildet), spillende trener for Lier ILs A-lag

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Fortsatt på topp i 5. divisjon

Liungen tok med seg en forventet 4-1 seier hjem fra Numedal mot Uvdal ROV i herrenes 5. divisjon lørdag

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Liungen J19 vant stort

Knuste Åssiden i åpningskampen

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Monica tilbake?

Tidligere midtstopper for Asker og Liungen, Monica Løvseth, har trent med Liungen denne uka.

Kvinnefotballen nede for telling

- Vi er blitt enige om å legge ned toppsatsinga, sa en skuffet trener for Liungens 1. divisjonslag, Roger Svendsen til Liernett i kveld.

Fortsatt håp for Liungen?

Siste nytt fra Kvinnefotball.no - Sandviken trekker seg fra neste års toppserie. Det betyr i så fall at Liungen fortsatt har muligheten til å berge plassen i den øverste divisjonen.

To seire er målet

- Liungen Stars reiser til Sandefjord lørdag for å spille tre kamper i 2. runde i kvalifiseringen til eliteserien, forteller Ketil Verpestad (th) til Liernett

To-årsavtale med Stabæk

- Dette vil restarte satsinga på jentefotballen, sier Ronny Solbraa Bay (th), leder av Liungens IF s fotballgruppe, etter signeringa av to-årsavtalen med toppklubben Stabæk Kvinnefotball

Eventuell ny kontrakt krever endringer

- Beholder Liungen plassen i Toppserien kreves det store endringer, sier asssistentrener Hasse Svanberg til Liernett i kveld. - Støtteappparatet må bli bedre. Nye spillere med personlighet og spisskompetanse må hentes inn på et tidligere tidspunkt. Vi må også stille større krav til spillerne. Allerede i morgen, mandag, hospiterer to unge spillere på trening med Liungen. Det er en spiller fra Solberg, født i 1989, og en ett år yngre spiller fra Glassverket.

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Slitekamp ga tre poeng

- Det kunne ha gått begge veier, sa trener Tommy Nordstø etter at Liungen tok sin fjerde strake seier ---

Klar for hjemmekamp

Med toppserieerfaring kan Rikke Flåten gi Liungens unge lag større slagkraft, men hun håper å slippe å ta på seg keeperdrakta i år --

Kamp om opprykk

Vil Audun Langaard og Liungen smile etter morgendagens kamp mot Åskolen 2?

Ny trener i gang i Liungen

Roger Johansen er tilsatt som ny hovedtrener for Liungens elitelag i Toppserien og har overtatt etter Kjersti Thun ( på bildet )

- Hvem tar utfordringen?

Erik Bjørnstad (tv), trener for unge bandy- og fotballspillere i Spabra i en årrekke og Ronny Deila, fortsatt engasjert i Spabra. Nå søker nye Stoppen Sportsklubb etter flere med kompetanse

Varierende suksess for Lier-lagene

Det var laber interesse for Norway-cup for de yngre lagene i Lier i år. Liungen stilte lag i gutteklassene, klasse A og C, og i jenteklassen Q, mens Lier var med i gutteklassen H. Lier IL s unge spillere sto for de beste prestasjonene. De vant fem av sine sju kamper. Ellers ble det en ingen stor resultatmessig suksess, da ingen av de andre lagene var med videre fra sluttspill. Med tanke på Liungens elitelag i kvinneklassen må jentelagets statistrolle i turneringen bekymre en god del ---

- Juniorfotballen til nye høyder?

- Spillerne har strømmet til, og det er stor interesse for det nye samarbeidet, sier Hans Petter Fuglerud (bakerst på bildet), en av trenerne for det nyetablerte juniorlaget i Lier

Liungen ble rundspilt av andredivisjonslag

Liungen - Eik Tønsberg 0-8

Betsafe tror på Liungen

…men holder Grand som favoritt i kamp én

Hvilke spillere forsvinner?

Forsvinner Liungens mest rutinerte spillere ut av klubben denne uka? Fire av dem er avbildet her --

Stor respekt for Liungen

Klepps trener Knut Eriksen ( på bildet) husker Liungens sterke andre omgang, da laget hans vant 4-2 på Liungbanen i juli, men mener at laget hans fortsatt er sterkere enn Liungen.

- Begynner å lukte 4. divisjon

Det sier Sparta-Bragerøens John-Erik Olsen (bildet) til Liernett etter gårdagens seier

God prestasjon i innendørscup

Gutter 14-laget fra Liungen gikk til finalen i Flint-Esso-cup i Tønsberg på søndag.

Revanseoppgjør på Liungbanen

Vil Audun Langård og de andre spillerne i Liungen smile etter opprykkskampen i lokaloppgjøret på Liungbanen på søndag eller vil Lier stikke kjepper i hjulene

Nybråten i nytt prosjekt

Junior- og seniorspillere fra Liungen IF og Lier IL skal danne felles lag med spillere fra Amazone, Asker for 2010

Skader og sykdom i Liungen

- Det er usikkert om tre av spillerne skal spille, sier assistentrener Glenn Kleven ( på bildet), før "generalprøven" mot Klepp på Jæren.

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Hvem kan trene sølvlaget?

Liungen J 16 søker ny hovedtrener for 2010-sesongen

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Team Liungen knuste Lyngdal

Team Liungen har surfet gjennom andre divisjon, og kveldens kamp mot Lyngdal ga heller ikke nevneverdig motstand

Festdag på Stoppen

Den nye kunstgressbanen, som innvies i morgen, vil gi større treningsmuligheter for Mustafa (her på bildet med sin far) og andre talenter innen lierfotballen

Lierlagene med i toppen

Mens Lier og Kim Roger Kristiansen lekte seg til 9-0 på onsdag, vant Liungen knepent 2-1 i går.

Ny fotballklubb i Lier?

- Målet er å gi alle spillere innen 11-er fotballen et minst like godt tilbud, sier Christian Aakermann i Liungen IF om en eventuell ny fotballklubb i et samarbeid med Sparta/Bragerøen IL for neste sesong.

Liungen vurderer å legge ned toppsatsingen

Liungen kan komme til å spille i tredje divisjon neste sesong.

Tetlag i fjor, i oppløsning i år?

Liers trener Morten Paasche (bildet) synes det er beklagelig at Liungen ikke kan stille lag i morgen ---

Bra generalprøve før kvalikken

- I motsetning til de siste kampene i høst fullførte vi andreomgangen bra, sa Liungen-trener Roger Johansen ( på bildet) til Liernett.

Like viktig som en cupfinale

-- Liungen har fire cupfinaler igjen. Blir det tre poeng i morgen mot Røa, kan vi begynne å regne poeng, sier en optimistisk Hasse Svanberg til Liernett. Selv om laget ligger på sisteplass, kan en god og heldig sesongavslutning redde plassen i Toppserien. – Det beste for oss er om Kattem slår Sandviken på lørdag, sier assistenttreneren. Da kan nemlig Liungen klare seg med to seire i sluttspurten, dersom Sandviken taper de tre siste kampene.

Trenger en seier

Samarbeidslaget Lier/Liungen, G-19, har gått på to klare tap på rad, men snur det mot Åssiden på søndag?

Nytt kalastap for Liungen

Bra med i første omgang - så sank Liungen som en stein.

"Nye" Klepp i framgang

- Klubben mistet nesten alle spillerne med Dagny Mellgren (bildet th) i spissen i fjor og måtte bygge opp et nytt og ungt lag, sier trener Knut Eriksen (43), opprinnelig fra Åssiden, til Liernett før den avgjørende kampen for Liungen på Liungbanen lørdag.

Knallsterk avslutning

To målscorer og banens bestemann Kenneth Strysse kan ta seg en velfortjent slurk etter 5- 0 mot Graabein i siste kamp, og kanskje er det fortsatt opprykkshåp for Liungens seniorer --

Test for Liungen

Lene Ask Johannesen er en av få fra fjorårets elitelag som spiller turnering lørdag i Mjøndalshallen.

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Små forventninger

Liungens A-lagstrener Tommy Nordstø er ikke særlig optimistisk før serieåpningen mot Lier på Stoppen mandag kveld --

Liungen vant mot Sylling

Håndball herrer, 4. divisjon

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Mer sprut i beina igjen.

Liungen møter Fortuna på søndag kl. 14.30 -- Vi får forberedt oss godt, sa en nøktern og optimistisk trener Lena Tyriberget til Lier-nett på tirsdag kveld. Liungens kvinnelag var ikke plaget av skader på noen som helst måter etter tirsdagens trening. To av spillerne, Anne Jonvik og Guro Sandnæs er på landslagssamling denne uka. Lagoppstillingen er derfor ikke klar før fredag kveld.

Hjemmeseier for Liungen

Liungen vant 5-2 (3-1) hjemme mot Ådal mandag kveld

Liungen tapte for Asker

Asker - Liungen 3-0 (2-0)

Futsalfest i Sylling

Ketil Verpelstad, lagleder for Liungen futsal, ønsker publikum velkommen til kvalifisering i Syllinghallen lørdag

Kolbotn seriemester - Liungen med ny bunnrekord

Kolbotn slo Ørn og Liungen går til kvallik med tidenes dårligste målforskjell.

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Til Gothia cup i Gøteborg

Liungen, her representert med Maria Ruud og Maria Toverud, skal spille i verdens største ungdomsturnering i fotball

Sandviken - Liungen live

Skal Liungen ha håp om å overleve i toppserien, må de ta poeng borte mot Sandviken i dag. Liungen har vist mye godt spill i det siste, men nå må det fine spillet omsettes i poeng mot et Sandvikenlag som er like desperate som Liungen.

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Valgte seniorlag

- Konklusjon på møtet med spillere og foreldre i går kveld ble at Lier IL vil stille med ett ungt lag i samarbeid med Amazon, Asker, sier Leif Helge Røed (på bildet), leder av fotballgruppa.

Liungen best i lokalderby

Liungen - Lier (g93) 1-0

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Tippet best

Liungens trener-par, Kjersti Thun og Roy Tollefsen vant få fotballkamper med Liungen, men vant i hvert fall Liernetts tippekonkurranse.

Kan unngå kvalik med 9.plass

Amazon ligger nede for telling, og det kan det bety en lettere sesongavslutning for Lizzy Muzungu (se bildet) og Liungen.

Klar for ny sesong

- Noen spillere har takket for seg og nye er kommet til, men grunnstammen har bestått, forteller Ketil Verpelstad (bildet), pådriver for Liungen IF Futsal

- Ikke viktigst å vinne

Det sa Ingrid Kleberg Halvorsen som var keeper på Liungen jenter 7-8 under helgens Liungen Cup.

Dansk landslagsspiller ikke med mot Liungen

Katrine Pedersen, kaptein på det danske landslaget, spiller ikke mot Liungen. Om det betyr at Liungen det gjør det lettere for Liungen er vanskelig å si. Fløyas gode forsvarsspiller er en av de to danske spillerne i Toppserien, som er uttatt på landslagssamling i Danmark i helgen.

Selvskreven som kaptein

Etter degraderingen er det bare Lene Ask Johannesen igjen fra fjorårets nedrykkslag fra Toppserien

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)

Mange baklengsmål i egen turnering

Liungen har mye å jobbe med fram mot seriestart. I klubbens egen turnering i Mjøndalshallen på lørdag ble det en seier og to tap. Hele 15 mål baklengs på tre kamper er foruroligende.

Kontakt med lokalmiljøet

Toppdommer Kristoffer Helgerud sier takk for kampen til Remss`n Haron fra Solberg (th) og Martin Rønning Ovenstad fra Liungen etter torsdagens juniorkamp

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

Blir det scoringsglede i Grimstad?

På lørdag ettermiddag ønsker vi flere scoringsgleder. Men selv om Amazon har null poeng hittil, er det nok enda viktigere for Liungen å slå andre og svakere lag.

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Fest på Stoppen

Knut Grothaug ( her th), styreleder i Liungen kan smile sammen med andre tillitsvalgte og love en flott åpning av kunstgressbanen den 20. oktober

Her er nye Liungen

Vi har vært på treningskamp med kamera.

Alle har fått lisens

Liungen får definitivt ikke spille i toppen.

- Vi skal vippe Liungen ut av cupen

Eik,Tønsbergs midtbanespiller og tidligere Liungenspiller Hege Thon (på bildet th)) er optimistisk før 2. rundekampen på Liungbanen på tirsdag.

Feiret med kake

Vivi Becher, leder i Spabra og Christian Aakermann, leder i Liungen kunne feire et godt samarbeid så langt. Stoppen Sportsklubb ble stiftet i kveld.

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Målkalas på Liungbanen

Hvis Liungen kan fullføre to omganger med så god angrepsfoball og med Kristian Bye Andersen (bildet) som en av bidragsyterne, kan det snart lukte 4. divisjon ---

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Ny daglig leder i Liungen

Hans Petter Hoelstad (32) er i dag ansatt som ny daglig leder i Liungen etter Sverre Munkvold som sa opp for halvannen måned siden.

Liungen vant i lokalderby

Handball, 4 div menn - Liungen slo Sylling