Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c18e8d4fedcd2e771497e19f1294f0f8

Tippet best

Liungens trener-par, Kjersti Thun og Roy Tollefsen vant få fotballkamper med Liungen, men vant i hvert fall Liernetts tippekonkurranse.

Like før sesongstart, i begynnelesen av mai, inviterte vi en del kjente personer med tilknytning til Liungen og noen utenfor selve klubbmiljøet til å tippe rekkefølgen for årets Toppserie.

Liungens trenerteam det meste av sesongen vant. Etter en plassifferberegning med 1 (straffe-) poeng for en plass feil, 2 poeng for to plasser feil etc, vant trenerparet med 6 poeng. Thun/Tollefsen hadde hele fem lag på riktig plass!!

Samtlige tippere bommet på Liungen, i det ingen tippet Liungen på sisteplass. Ikke unaturlig, siden optimismen gjerne rådde på vegne av "nye" Liungen før sesongstart.

De beste øvrige tipsene var:

nr 2  Odd Flattum (tidligere fotballpresident, ordfører i Modum og som har fulgt Liungen med interesse) og Hasse Svanberg ( tidlgere assistenttrener i Liungen, nå trener i Konnerud), begge 8 poeng

nr 4  Lena Tyriberget ( tidligere hvovedtrener),  Øyvind Nilsen ( fotballtrener både på gutte og jentesida og leder i Sylling IF), Ingunn Sørum ( tidligere kaptein og storscorer i Liungen) og Jan Ausland ("Mr Liungen", dvs leder i en årrekke) alle 10 poeng

Vinnerne kan vente seg en ekstra hyggelig oppmerksomhet fra Liernett.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode