Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 98d48de7737bde752eee4fd41b56a1f5

Kjersti og Roys nye liv

- Vi har kjøpt oss jobb, sier samboerparet og Liungens tidligere trenere, Kjersti Thun og Roy Tollefsen om sitt nye liv etter huskjøpet ved Drammensfjorden.

Roy og Kjersti vant kun to seire med laget (seier i første seriekamp og en cupseier over Eik), før de måtte overlate skuta til nye trenere, men de tippet i hvert fall best i Liernetts tippekonkurranse. En blomst var påskjønnelsen. Det passet jo fint, like før innflytting. - Vi må ut av huset på Lierstranda 1. desember, sier Roy, som knapt har tid til å snakke med Liernett, men humoren har han beholdt.

- Får du med møkkabygda i bakgrunnen, sier Roy. Han er slettes ikke fornøyd med at oppgjøret for jobben pr dato ikke  er i havn.

Og meningene er relativt samstemte om en del ting som gikk galt. - Det ser ikke ut til at alle jentene forstår hva som kreves av toppidrett.

Ellers har de ikke bare innflytting å glede seg til. De blir tre i familien i januar. Da vi var innom sto feiring av 40-årsdag på programmet hos gode venner på Lillestrøm.

Så røsker Roy iherdig tak i en løs ledning. Det ser kaotisk ut. Kjersti tar tak i noen skruer og fester dem. De smiler og ler. - Nå blir jeg bosatt nesten i Svelvik, sier Kjersti fornøyd. - Mamma bor bare ei mil unna.

Og Kjersti gleder seg til å jobbe mer med fotballskoler i Liungen --

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode