Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2bd5a89e639bf57632b76ea8ec4315a1

- Kjempegøy på fotballskole

- Marte, kan du skrive navnet ditt her? Ivrige fotballrekrutter har hatt noen fine dager på Stoppen under Liungens fotballskole

 
Det er en blid  og opplagt sommerbrun "fotballrektor" Kjersti Thun som guider Liernett rundt på treningsfeltet. Det vrimler av ivrige fotballbein. De får møte kjente og mindre kjente Liungenspillere som gruppetrenere. 250 deltakere, derav 56 jenter er Thun kjempefornøyd med. - Nesten alle kommer fra Lier kommune, men vi har også noen fra Drammen og fem fra Moingen. Skolen har lagt opp til varierte aktiviteter som natursti, fotballgolf ved siden av straffesparkkonkurranser og triksing. Spesielt fikk midtbanespiller Lene Ask Johannesen testet keeperferdighetene (se bilder nedenfor). - Vi har også sett på bilder fra turneringa og film, forteller Kjersti.
På siste dag , torsdag, blir det turnering. Lagene har fått navn etter tippeligalag og landslag.
Dramnmen Røde Kors ( på det nederste bildet) har vært til stede alle dagene. - Vi har hatt det så fint, fordi det kun har dreid seg om plastring,  behandling av gnagsår og stikk fra insekter, sier Knut Bråthen. Sammen med Anton Urberg, Tore  Richard  Markussen og Katrine Lie Hexeberg storkoste de seg med kaffe og fotballunderholdning. - Vi ser fram til turneringa, sa Bråthen. - Dette er en mer avslappet jobb enn å være på sidelinja når Godset spiller.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode