Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cd6f42c8ed3091a47e6969a6d3bfd091

Fornøyde liunger

Cupgeneral Ingrid Brandt og leder av IF Liungen, Christian Aakermann kunne bare smile sammen med de lokale spillerne Andreas England Gjerlad og Maria Bjørnstad etter helgas fine cuparrangement.

Alt gikk nærmest på skinner som vanlig for den erfarne fotballcuparrangøren, da helgas cup for spillerere født 1998-2003. Ingen finaler. Alle ble premierte for sine tre spilte kamper

– På to helger har i alt 215 lag deltatt, forteller Christian Aakermann. Lagene fra Asker har spesielt sans for arrangementet. Askerklubbene har deltatt med hele 70 lag i år fordelt på de to cuphelgene.

– Vi har konsentret oss om å legge kampene samlet, slik at foreldre og andre ikke har vært nødt til å bruke hele dagen her, sier Ingrid Brandt. Hun er cupgeneral for første gang. - Selv om det er en stor jobb å gjøre, har dette vært morsomt, sier hun.

200 med på dugnaden
- Foruten de 10 i styret har vi engasjert ca 100 hver helg., sier Brandt siom skryter over den flotte jobben som er gjort enten det har vært som parkeringsvakter, til kiosksalg, til premieutdeling eller andre nødvendige oppgaver

- Og ikke glem de unge dommerne, sier hun og skryter av innsatsen til de unge spillerene i klubben ( se eget avsnitt nedenfor).

- Det har ikke vært uhell, bortsett fra et mulig armbrudd i går, sier hun, i det sola bryter gjennom skydekket over baneanleggene på Stoppen.

Klubben sitter igjen med et pent overskudd.

Egne dommere i helga

I Liungen cup for spillere født 1994-1997 var autoriserte dommere i aksjon. Denne helga var jente og guttespillere fra 96- og 95-laget  fra egen klubb engasjerte. Alle måtte gjennom et dommerkurs. En av dem var Helena Larsen (13) som spiller på Liungen jenter 96. Hun dømte tre kamper på lørdag og fem i dag. Helena har spilt fotball siden hun var 6-7 år gammel.

 Flere bilder fra cupen kommer --

Har du noen gode bilder fra Liungen-Cup kan du sende dem til alle@liernett.no

Forrige artikkel:Google Street View til LierNeste artikkel:Beskjeden plassering
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode