Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 387217001cb5c2e2465e58fa695fe405

Kvinnefotballen nede for telling

- Vi er blitt enige om å legge ned toppsatsinga, sa en skuffet trener for Liungens 1. divisjonslag, Roger Svendsen til Liernett i kveld.

- Dette er en totalvurdering. Vi kan ikke spille i 1. divisjon med 13 navn på blokka, sier Svendsen. Det betyr at Liungen skal spille i 3. divisjon som er nederste divisjon. 3. divisjon lokalt vil bli en ren Buskerudavdeling. Det innebærer at laget  vil befinne på et helt annet nivå enn det " flaggskipet" Liungen har vært de siste 7-8 årene.
Både hovedtrener Roger Svendsen og Glenn Kleven trekker seg. Etter planen vil Team-Liungens trenere, Brede Nybråthen og Leif Michael Andersson, ta over.
Svendsen forteller at det har vært helt nede i 6-7 spillere på trening. - Det sier seg selv at det er umulig å trene på det du , med et så lite spillerutvalg. Med så få spillere til disposisjon, og at noen av dem er helt uten erfaring på 1. divisjonsnivå gjorde situasjonen helt uholdbar. I tillegg har klubben som kjent ikke klart å hente inn erfarne spillere, som ville vært nødvendig for å stabilisere laget på nest øverste nivå. Han er nå redd for at 2-3 av de mest talentfulle spillerne nå søker andre utfordringer i klubber på et høyere nivå. Svendsen vil ikke uttale seg om hvilke spillere det gjelder, og om de aktuelle spillerne har kapasitet til å spille seg inn på et topplag.
- Det er virkelig synd for Buskerudfotballen at dette har skjedd, avslutter han.

PS. Ane Bjerke sier til Nrk Østafjells at hun har såpass store ambisjoner at vurdererer å satse videre i en annen klubb, enten i 1. divisjon eller i Toppserien.
Bjerke er kontaktet av Fløya, Tromsø. - Men det er ikke aktuelt før til sommeren,  sier hun til Nrk. - I mellomtiden må jeg finne et annet tilbud.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 25. februar 2007 12:38: Vidar
Det finnes et liv etter Ingunn Sørum folkens og det er vel nå på tide å se fremover og ikke så mye tilbake. Ingunn var en enestående ,spesiell spiller og ei framifra jente ( og er det fremdeles !) Med de forutsetninger som nå lå til grunn var det kun et fornuftig utfall av dette. 13 spillere ,hvorav 3 keepere blir et altfor tynt grunnlag for å i det hele tatt å stille lag. Blir nå spennende å se om hvem som blir med videre av de 13 og å se hvilke valg Brede & Mickael nå gjør fremover. Jeg mener vi må bygge tålmodig å få frem spillere med selvtillitt og entusiasme. Vi kan lære mye av de feiltrinn som ble begått i fjor ,og jeg tenker da først og fremst på de spillerne som ble kastet ut i seniorfotball altfor tidlig. Det er tross alt stor forskjell på en 17 åring og en 25 åring ( Ref. 1 års juniorer spilte mot "garvede" 25-30 åringer i 2 div. )
Jeg velger heller å se fremover med optimisme og ber dere alle være med å dra lasset sammen ,for med målrettet arbeid kommer vi tilbake,og da er vi kanskje gode nok for det nivået vi kommer til ! Husk : det er mange som har hoppet etter Wirkola og faktisk vunnet :-)
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode