Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: eb9331bc74a0da237fb0ec1e51f62db5

Kontakt med lokalmiljøet

Toppdommer Kristoffer Helgerud sier takk for kampen til Remss`n Haron fra Solberg (th) og Martin Rønning Ovenstad fra Liungen etter torsdagens juniorkamp

2. divisjon G 19,

Stoppen kunstgress

Liungen  - Solberg 5-6

Scorere for Liungen: Martin Rønning, Håvard GIemsholdt og Stein Olav Øen 3 (Stein Olav kom fra Lier rett før sesongstarten og fikk en kjempedebut  med sine 3 mål)

- Jeg gleder meg til neste oppgave med topplaget i Adeccoligaen, Odd, Grenland i Skien som vertskap, sa den alltid blide og humørfylte liungen i pausen.
Og Helgerud ser ut til å kose med dømminga på lokalplan. Som han tidligere har uttalt gjør han dette av glede, men som i Tippeligaen og på toppnivå går han til oppgaven med konsentrasjon. Og ikke minst med et smil. Han skaper ro og trygghet for aktørene, enten det gjelder juniorfotball på lokalplanet eller i Tippeligaen -

Ellers er det tydelig at det gror godt i Lier-fotballen. Liungen var nær utligning i sluttminuttene etter at de lå 4-6 under. Liungen lag i 2. divisjon møtte spillere som er 1-2 år eldre. På grunn av den store gruppa spillere på 16 og 17 år , har man valgt å matche de eldste i juniorklassen i 2. divisjon.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 9. mai 2008 22:36: Håvard
Doro jo
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode