Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4431dcdf98ee749141cc59ae4e7fef68

Betsafe tror på Liungen

…men holder Grand som favoritt i kamp én

Det norske spilleselskapet Betsafe.com holder Liungen som favoritt til å beholde plassen i Toppserien, men tror det er størst sjanse for Grand-seier i det første oppgjøret.

- Liungen har slitt enormt i motgang i år, og har vel kanskje angret litt på at de takket ja til plassen i Toppserien. Kvalifiseringen mot Grand Bodø blir nok heller ingen enkel jobb, og vi tror at sannsynligheten er størst for at Grand Bodø tar første stikk på hjemmebane, sier oddssetter
Martin Nielsen i Betsafe.

Den norske bookmakeren gir 2,15 i odds på at Grand vinner oppgjør én. Liungen-oddsen er på 2,45, mens uavgjort er best betalt med 3,65.

Men du kan også spille på hvem som blir sammenlagt-vinner etter to kamper og spiller i Toppserien neste sesong.

- Selv om vi tror Grand vinner den første kampen holder vi Liungen som sammenlagt-favoritt. Grand Bodø har i sin andre sesong imponert stort i 1. divisjon i år, men kapasitetsmessig er nok Liungen likevel sterkere. Erfaring tilsier imidlertid at selvtillit har veldig mye å si i damefotball, og det er vanskelig å snu tapsrekker. I den siste seriekampen spilte laget jevnt mot Klepp, og klarer de å ta med seg det positive herfra, tror vi Lier-jentene kan berge plassen, sier oddssetter
Martin Nielsen før lørdagens første kvalikkamp.

De gir 1,67 i odds på at Liungen beholder plassen, mens et Grand Bodø opprykk kan doble (2 i odds) pengene for de som spiller på det. Betsafe.com tilbyr også dobbelsjanse-spill (1x – x2 osv) + målspill på kampen (under/over 3,5 mål). Det norske spilleselskapet mener at Grand Bodø-Liungen er den jevneste av de to kvalikseriene. De holder Klepp som storfavoritt i den andre.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 1. november 2006 10:55: Opptimist
Tror Liungen har store muligheter til å vinne begge kampene. Grand har hatt en synkende kurve og gått på noen tap for antatt dårligere lag i høst, de scorer heller ikke mange mål. Både Liungen og Klepp burde ta dette hjem, hvis de senker skuldrene og viser at de har spilt toppserie i år. Lykke til!! til Roger og jentene.
Søndag 5. november 2006 14:07: Maiken Andreasssen
Stort sett enig med vurderingene, men uavgjort mellom Grand og Liungen i første kamp tror jeg er det beste spillet.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode