Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 10b02b62af9256513db02399720b2fc1

Utslitt campingvogn til overs?

TV-produsent betaler for gamle campingvogner fra nærområdet, men vær rask!

Strix Televisjon, som står bak flere suksesser som Farmen og Robinsonekspedisjonen, skal på oppdrag av TV2 spille inn sesong 3 av Zebra Grand Prix. I den anledning er det behov for utrangerte campingvogner, som skal brukes i finalen, forteller Helle Broughton (bildet).

Slike vogner, som her og der er skjemmer både villahaver og gårdsbruk, koster det visstnok 5.000 kroner å bli kvitt på lovlig vis – om noen i det hele tatt vil ta dem imot. Nå tilbyr Strix Televisjon 1.500 kroner og garanterer at vogna aldri kommer tilbake.

Wikipedia om Zebra Grand Prix:
Zebra Grand Prix er et norsk TV-program som hadde premiere på TV2 Zebra i mars 2008 med Camilla Wold Knudsen som programleder.

Innspillingen vil finne sted på Lyngåsbanen i Lier. Toogtredve norske kjendiser som er kjent for alt annet enn bilcross, deles opp i seksten lag med en mann og en dame på hvert lag. De skal så kjøre bilcross på en bane. Det finnes ingen regler, alt de skal er å komme først i mål. Det er fire innledende runder, to semifinaler og en finale. Programmet skal sendes i løpet av høsten.

Strix Televisjon AS
Selskapet ble etablert i 1998, og er i dag et av de ledende produksjonsselskapene i Norge. Strix står bak flere store suksesser i nyere norsk fjernsynshistorie med publikumstreffere som Robinsonekspedisjonen og Farmen.

Kontakt:
Ring Helle Broughton på 41443882 snarest mulig og aller senest 15. august.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode