Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 650a24824b559ebecdac6252660cd8c9

Altmuligmannen Tommy vant Farmen

Tommy Rodahl er født og oppvokst i Lier, men har siden 1988 vært kystbonde på Sauøya i Sør-Trøndelag. Søndag vant han Farmen.

Tommy Rodahl (47) vant over konkurrentene Jan Rudi Bendikssen (28) og Kim André Ågedal (23) i finalen i realityprogrammet søndag kveld.

- Dette er helt ubeskrivelig. Jeg fatter ikke hva som har skjedd enda, og det kommer til å ta lang tid før dette går opp for meg, sa Tommy til TV2 like etter at seiren var et faktum.

Kulturformidling har alltid stått sentralt i den utflyttede liungens liv. Han forteller på sin hjemmeside at han har skrevet dikt siden barneskolen, men aldri har gitt ut noe i bokform. Da han var 10 år begynte han med barneteater og over i Lier Amatørteater hvor han var aktivt medlem frem til laget gikk i oppløsning i 1985.

- Etter at jeg og kona flyttet til Sauøy har kulturformidlingen tatt større og større plass i livet mitt, skriver Tommy på hjemmesiden sin. Han kan blant annet nevne flere kulturfestivaler, barneteater, sangkurs, musikkbarnehage og kunstutstillinger.

Rodahl arbeidet på Gilhus Bruk fra han var 17 til 25 år. Så flyttet han til Sauvøya i Frøya kommune i 1988 med kona Heidi. På Sauvøya har de i tillegg til nevnte kulturprosjekter drevet med turistnæring.

Det er imidlertid ikke første gang noen fra Lier vinner det populære realityshowet. I 2004 vant Snorre Rotbæk fra Øverskogen.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode