Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 33f4203dfbf994f6548cf0bbecf2b41f

14 måneder til Birken

- Vi har god tid til å finne formen, sa Sigmund Rotbæk og sønnen Snorre gliste --

- I år blir det tur til Thailand i stedet for Birkebeinerrennet i mars,  sa far Sigmund. Sigmund er en ivrig trimmer. Han sykler store deler av sommerhalvåret fra Øverskogen til Lierbyen og tilbake.
I unge dager var Sigmund en god langrennsløper. Skigleden har han beholdt. I Øverskogen har det stort sett vært gunstige skiforhold, selv når det har vært sparsomt med snø ellers i Lierbygda.  I de senere åra har det vært lite løypepreparering i grenda, som en gang produserte den ene toppløperen etter den andre (Søstrene Gunn Tove og Hilde Riis, og Sten Oluf Horn), og som stolt kan vise til at skiløperfamilien Martinsen har sine røtter derfra.

Sigmund og sønnen, Snorre, kjent gjennom TV2 program "Farmen" i 2001 og som pokerspiller, var en av svært mange som  benyttet  seg  av det fine  skiføret.  -- Jeg må hjem en tur i blant for å oppleve dette, sier Snorre. - I Bergen må vi reise så langt for å gå på ski.

I dag rapporterte løypebas Anders Haverstad om løypepreparering også i Kjekstadmarka og i Vestmarka mot Solli. Så folkens, hold skia klare!  Har du ingen fridag, får du vente til neste helg. Mer snøvær er meldt --
Noen går også med hodelykt. Men snart er det mulig å ta en ettermiddagstur --- Nå er skogen på sitt vakreste --

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode