Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9a11efc181971863671f6c2beff9b913

Svært stor prestasjon

- Helt suverent, sier lederen i Lier Taekwon-do klubb om Ada Gaarders prestasjon i World Cup i England i forrige uke.

Sammen med  Alexander Johansen (17) fra Lier taekwon-do klubb deltok hun i Worldcup i Brighton. Det endte sensasjonelt med en bronsemedalje til sekstenåringen Ada fra Reistad.

Fra 2.-7. oktober ble det konkurrert i flere øvelser. De to utøverne fra Lier Taekwon-do klubb var to cirka 150 norske deltakere. Totalt deltok det 1 500 deltakere fra hele verden.

Ada og Alexander reiste over for å få erfaring. At Ada skulle få en bronsemedalje etter konkurransen på fredag i «flyvende sidespark» var overraskende, om ikke sensasjonelt for både henne og de andre norske deltakerne. - Jeg var ikke klar over at jeg hadde vunnet bronse, fordi dommerne virket så utydelige. Så jeg fikk medaljen etter at medaljeseremonien var ferdig.

Ellers så fikk ikke Ada være på sparringen. Men hun deltok i mønster. Der var de delt inn to grupper med 15-20 i hver gruppe. Hun tapte 1. kampen, men fikk en dommerstemme.

Ada ta sikte på svart belte til våren. Hun er sikker på at det skal gå bra.

Lier taekwon-do klubb

- Dette var helt suverent. Ikke noe kan være større enn å delta i World Cup for en uttøver i Taekwon-do, sier leder i klubben Snorre Edvardsen. I samråd med regionstrener var han med å ta ut disse to ungdommene for å høste erfaring. - Dette er den største konkurransen som man kan delta i, så Adas prestasjon var veldig stor, sier askerbøringen, Snorre Edvardsen som har bosatt seg på Tranby. 44-åringen har selv drevet med denne idretten siden han var 13 år gammel. - Men da het det karate, minner han om. - Taekwon-do er en rimelig idrett, ca 2000 kroner pr år etter at man har skaffet seg en drakt til ca 600 kroner, poengterer Edvardsen.

Klubben har hele 110 aktive medlemmer nå. Det trenes i den lille gymsalen på Hegg skole. Nå er han en smule bekymret med tanke på treningslokaler. - Gymsalen skal rives, og det er prosjektert en håndballhall der. Det trenger ikke vi å trene i. Klubben trenger først og fremst et lokale sentralt, ikke i en av kommunens ytterkanter, men helst i Lierbyen.


Her kan du lese mer om Lier Taekwon-do klubb: http://lier.ntkd.no/

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode