Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ba9ebb7d9bd7c6b22ea359a3a0d0e70b

Pressemelding - Fargerik familiefest på kvinnedagen

Velkommen til en ”Fargerik familiefest” – på Kvinnedagen 8.mars på Lierbyen ungdomsskole. Her blir det varierende underholdning fra mange land. Det er Flyktning- og Voksenoppplæringssenteret og Kulturkontoret som står bak denne flerkulturelle familiefesten.

Det er ikke tilfeldig at festen er lagt til 8.mars, Kvinnedagen har vi tradisjoner for å lage fest, i Norge og mange andre land i verden – til glede for mange.

Dette er 4. gang vi arrangerer en slik fest, det har vært et populært og trivelig arrangement, som frister til gjentakelse. De foregående gangene har vi fokusert på kvinnedagen 8..mars, i år er fokus på familien, dans og håndverk. Derfor lager vi en fest for alle, dog med en undertone og tale for dagen…et budskap om at likestilling er en viktig del av den norsk kultur og samfunnsliv og tradisjonen tro er ordfører dagens taler.

Tema for dagen er ”dans og håndverk”, vi ønsker å vise dette gjennom underholdning, aktivitet og en håndverksutstilling i regi av Lier Husflidslag. Mange frivillige organisasjoner deltar også i sceneunderholdningen, vi har med oss Høgdaringen, Lier Taekwon-do, seniordansen fra Tranby. I tillegg så vil mange av våre nye landsmenn opptre !

Vi tror det er viktig at innvandrere og vi som bor her i landet, gis mulighet og anledning til å være sammen, og ikke minst gjøre noe morsomt og lærerikt sammen. Dans og håndverk er aktiviteter som ikke nødvendigvis trenger språk, som ikke kjenner aldersgrense og som finnes i alle land og kulturer.

Velkommen, og ta gjerne turen på selve kvelden, en annerledes mandagskveld !

Lier kommune v/ Kirstin, Signe og Gunn

Program: 18.00 Velkommen – Signe Eira leser eget dikt 18.10 Tsjertsjenske Aminat slår an ”festtonen” på trekkspill 18.15 Tale Ulla Nævestad … 18.25 Litt allsang setter oss i stemning.. 18.30 Seniordansen fra Hallingstadtunet svinger seg 18.45 Afgansk dans – v/ mannegruppe fra Voksenopplæringa Afrikansk mannegruppe – dans og sang 19.00 Høgdaringen, oppvisning m / felespiller Dag Vardal 19.20 Taekwon-doo, oppvisning m/musikk PAUSE.. KAFFE OG KAKER…fra mange land. HÅNDVERKSUTSTILLING i regi av Lier Husflidslag, 20.30 Bli med å dans : Norsk og intermasjonal alldans…..(for den som vil) ! Med Øverskogen Toradergruppe og cd-musikk…..

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode