Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 654a2e3d6b92775bdda0b3fb9f7141b7

En stein i veggen

Denne må du få med deg.

Turid Jørgensen Rivelsrud og Bent Bredesen har jobbet dag og natt i det siste. Sammen med niende klassene på Lierbyen skole, setter de opp musikal.

Stykket heter "En stein i veggen" og handler om miljøvern og klimaproblematikk.

De startet tidlig på høsten, og etter jul har de øvet mye. På onsdag er det premiære, på Lierbyen skole kl. 1900. Den anbefaler jeg varmt. Det jeg fikk høre da jeg var innom øvinga i går, var rett og slett kjempebra. Sjekk selv.

Lærerne skryter uhemmet av niendeklassingene. Også resten av skolen får det beste skussmål. Det er viktig med et godt publikum, da er det lettere å få folk til å tørre vise seg fram.

I tillegg til excellent musikk får du også se dans. Ida Gudbrandsen, prosfesjonell danser, er hyret inn for å bistå med koreografi og instruksjon.

Det skjer på Lierbyen skole - 21 og 22 februar - klokka 19.00

Dit skal jeg.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 17. februar 2007 10:55: Eline Holm
Denne artikkelen er drit bra.. skal dit selv jeg.. siden jeg er med i den sangen og spiller piano, vet jeg hvor bra det kan bli.. Alle som synes det hørtes bra ut bør komme..
Tirsdag 20. februar 2007 18:47: Elev
Hehe, dette skal jeg se i morgen på skolen. ^^ Gleder meg. Og syns det er så morsomt med sangen til Bent, Stein i veggen pga Pink Floyds Brick in the Wall ^^ Nydelig.
Onsdag 21. februar 2007 14:21: Arild
Det var en utrolig bra forestilling. Oppfordrer alle til å reise å se den. Elevene var meget dyktige både til å danse og synge. Kjempestor ros til både elever og lærere/koreograf som har jobbet frem dette shovet. Nøl ikke, benytt muligheten til å se. Men husk, det er forestilling bare onsdag og torsdag. Takk alle sammen for en flott opplevelse.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode