Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2c53797401295d775bf5ec8562a5b40e

Lierbyens historie er tema på historielagets vårmøte

Torsdag denne uken kommer John W. Jacobsen til Haugestad for å fortelle om Lierbyen fra 1870 – 1990, som er temaet i boken han jobber med og som skal være ferdig utpå høsten.

Lierbyens fremtid har vært et hett tema gjennom en kald vinter. Foredraget på historielagets møte handler imidlertid ikke om de kulturhuset det ikke ble noe av eller om den siste tidens butikkdød, men om hvordan Lierbyen vokste og ble kommunesentrum etter at jernbanen kom til Lier.

Lierbyens glanstid var fra tidlig på 1900-tallet og frem til de første store trafikkomlegningene et halvt århundre senere. Den nye boken, som vil bli ferdig i god tid før julegavesesongen begynner, gir et omfattende, grundig og svært interessant innblikk i livet gjennom et drøyt århundre i Liers kommunesentrum.

John W. Jacobsen er en svært kunnskapsrik lokalhistoriker som har gitt ut en rekke bøker om Liers Historie. Han er leder av historielagets bokkomité og redaktør av lagets årbok.

Bøkene hans er populære gavebøker som kan gi både nye og gamle liunger bedre kjennskap til bygda de bor i. Bøkene er til salgs blant annet på Lier Bygdetun.

Møtet på Haugestad er åpent for alle. I tillegg til foredraget om Lierbyen er det musikalsk underholdning og servering, og inngangspengene er kr. 100.

Forrige artikkel:Gikk videre til landsfinalen i UKMNeste artikkel:Møkka lei møkka
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode