Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 39e9fc02e6f9d3cf7318176e95f23330

Hypokonderlegen til Lier

Søndag 15. april slår Lierskogen kulturkirke til med foredraget "Konge i eget liv" med ingen ringere enn Ingvar Wilhelmsen, som driver verdens eneste klinikk i sitt slag.

Wilhelmsen er professor ved Institutt for indremedisin ved Universitetet i Bergen, avdeling Haraldsplass Diakonale Sykehus. Han er spesialist i indremedisin og psykiatri.

Wilhelmsen holder høyt tempo som en av landets mest populære foredragsholdere. Med stor faglig tyngde legger han seg ut med de syke, gir folk en vekker og går rett på sak uten å legge mye i mellom. Han har en utmerket og humoristisk formidling av et vanskelig budskap, og lattermusklene sitter løst hos publikum. Han presenterer et vanskelig tema, det å ta ansvar for eget liv, på en lettfattelig måte, krydrer det med anekdoter og humoristiske krumspring. Hypokonderlegen får rett og slett folk til å le av seg selv, fremfor å le av andre. Wilhelmsen har et bredt publikum og opplever at interessen for kognitiv terapi og mestringsmekanismer stadig vinner nytt terreng.

Wilhelmsen har skrevet fem bøker med titler som bl a «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler – holdninger for folket», og den siste boken «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Lierskogen kulturkirke gir dette foredraget gratis. Wilhelmsen pleier å trekke fulle hus på betalte foredrag. Det et bare å møte opp i kulturkirka, få en plass før det blir fullt hus, lene deg tilbake, reflektere over hypokonderlegens faglige tema og trimme lattermusklene.

Forrige artikkel:Alle fant noe -Neste artikkel:Viktige bortepoeng
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode