Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fd78ed14bf766fffde8cf755eb250e69

17 år med fulle hus.

Magnolia Jazzband spilte tidligere denne uken for 17 gang i Sylling. Det har for lengst blitt tradisjon at det populære jazzbandet tar med seg en internasjonal stjerne og spiller en kveld i Kirka.


(Foto: Thorvald Lerberg)

- Det stemmer ikke helt at det har vært fulle hus hele tiden, vi har snakket med en av arrangørene gjennom 17 år, Narve Enger. De første årene var det bare så vidt det bar seg. Etter at folk ble vant til bandet har det derimot vært stor pågang, og de siste 10-12 årene har det alltid vært fullt.


Marva Wright (Foto: Thorvald Lerberg)

I år hadde Magnolia med seg Marva Wright, blues og ghospeldronning fra New Orleans.


Kaldt med opphold ute (Foto: Thorvald Lerberg)

Etter ei økt inne i kirka trakk alle ut på plenen til Turid og Simen Myhrene. Det er også tradisjon. Mange var nok nervøse for været, men Ole Myhrene er gartner og avhengig av nøyaktige værrapporter. Han sjekket på internett og kunne opplyse at det skulle regne en millimeter før klokka 18.00 og at det så skulle være opphold noen timer. Det holdt stikk, og musikere og publikum slapp å bli våte i håret. Det regnet om lag en millimeter kvart på fem, og da folk kom ut av kirka var det opphold.


Menighetsrådet stod for vaffelsalget. (Foto: Thorvald Lerberg)

Overskuddet fra konsertene går til menigheten, det er også menighetsrådet som selger vafler og drikke. Dette gir derfor et kjærkomment tilskudd til nye investeringer. Så langt har konsertene finansiert nytt piano, kjøleskap og prosesjonskors. Det er også blitt en del oppussing på kjøkkenet.

Neste års konsert er allerede booket, og har du tenkt deg dit må du være tidlig ute. Det blir helt sikkert utsolgt i god tid før arrangementet.


Fornøyd publikum (Foto: Thorvald Lerberg)

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode