Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fade156ecad4521126ec6454a996d879

Liunggjengen mottok kulturprisen

- Dette er en av de morsomste oppgavene jeg har som kultursjef, sa Ingeborg Rivelsrud, som greit og ryddig loset oss gjennom et arrangement med mange høydepunkter. Vi får håpe politikerne i disse ulvetider vil prioritere kulturen slik at vi også i framtida vil kunne glede oss sammen med kultursjefen på en årlig utdeling av Kommunens kulturpris.


Ole Fossen mottar prisen på vegne av Liunggjenge Foto: Thv.l

Når Liunggjengen har fått prisen er det først og fremst fordi den musikkglade flokken, som består av Yo- yo band og Up with Downs, har vært med å spre så mye glede og varme både innenfor og utenfor Lier kommune. De har rørt ved hjertene våre. Dette kom da også ordfører Ulla Nævestad inn på i talen hun holdt i forbindelse med overrekkelsen av selve prisen til de dyktige musikerne. Lier har et rikt musikkliv, og liunggjengen er en naturlig del av dette mangfoldet. Men kulturprisen er også en honnør til alle som har hatt tro på musikantene og stilt opp rundt de to bandene.


På scenen Foto: Rune Elven

Det er langt fra god tone å framheve egne bedrifter i en slik sammenheng. Ole Fossen, nestleder i Liunggjengen, takket på vegne av prisvinnerne og støtteapparatet. Han valgte å legge vekt på all den velvilje gruppen er blitt til del, fra kommunen og kultutkontert til Kiwanis, og ikke minst et entusiastisk publikum som har stilt opp på konsertene.


Tone Stustad mottar hederstegn av Kaj Zahl Fot: Thv.l

Gamle patrioter fra pionertida for 13 år siden ble trukket fram, og litt mimring fra store konserter med den i Konserthuset som et høydepunkt, var helt naturlig i seierens stund. Kaj Zahl dissimilisbevegelsens far, hadde tatt med et velfortjent hederstegn til Tone Stustad for det hun har for Liunggjengen, og for det hun nå gjør i landstyret for Dissimilis.


Musikken har pause

Lier og Drammen brannvesens musikkorps sørget for feiende og flott hornmusikk. Utsøkte bløtkaker og boller fra fruen på Haugestads eget kjøkken, det var ingenting å si på trakteringa. Og da fatene var tømt, tok prisvinnerne over med konsert med trøkk.


På scenen Foto: Thv.l


Kaffekos Foto: Thv.l

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode