Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8d07c288f0fa12eb457b25ce3fdc0b8f

Pressemelding om spennende kommunalt initiativ:

FRITIDSMESSE FOR FUNKSJONSHEMMEDE

BAKGRUNN – ”PUFF PROSJEKTET” Lier kommune har igangsatt ”Prosjekt unge funksjonshemmede framover” (PUFF). Målet er å hjelpe funksjonshemmede til et mer helhetlig og tilpasset tjenestetilbud. Fritidsaktiviteter er ett av stikkordene i denne sammenheng. Vi erkjenner at fritidstilbudet til funksjonshemmede er meget begrenset og til dels dårlig organisert. Lier kommune har et høyt ønske om å snu situasjonen til det bedre. Som ledd i dette arrangerer vi nå en egen:

FRITIDSMESSE FOR FUNKSJONSHEMMEDE Sett av lørdag 11.oktober og stikk innom Lierbyen skoles gymsal og kantine en gang mellom kl 10 og 16. Her kan en få med seg demonstrasjon av utstyr, treffe folk og utøvere fra ulike lag og foreninger, prøve seg på bl.a. pistolskyting og tandemsykling, ta en kaffekopp og nyte en konsert med årets kulturprisvinnere, Liunggjengen, på kjøpet. Arrangementet er åpent for alle og er gratis !

DELTAGERE PÅ MESSA Fritid for funksjonshemmede i Lier spenner fra deltakelse i det ordinære foreningslivet, til tilrettelagte tilbud for funksjonshemmede. Kommunen hadde en oversikt over noe av dette, men på langt nær alt. Derfor har vi invitert et stort antall frivillige organisasjoner i Lier til deltagelse. Vi vil at denne messa skal vise noe av mangfoldet av det som skjer i Lier. Det er også et håp at denne messa også kan gi inspirasjon til ting som kan skje !

Lier kommune skal ha en egen stand hvor man kan møte folk og komme med ideer og ønsker, videre vil det være informasjon om bl.a. støttekontakttjenesten, ledsagerbevis og andre tilbud Lier kommune kan tilby.

Og som nevnt: Kulturprisvinnerne Liunggjengen spiller ! Liunggjengen er veteranene når det gjelder tilrettelegging av et musikktilbud for psykisk funksjonshemmede i Lier.

Ellers vil disse delta: 1. Drammen og omegn tandemforening 2. Liunggjengen 3. Buskerud idrettskrets integreringsutvalget 4. Drammen Handicap IL: Luftrifleskyting, bueskyting og boccia 5. Lier IL barneidrettsgruppa 6. HandiCare ASA 7. HandiNor 8. Medema 9. Aktiv hjelpemidler 10. Øvrebø hjelpemidler 11. Kleggen 4H 12. ADHD – foreningen 13. Tranby skolekorps 14. Drammen og omegn Turistforening 15. Lier Røde kors barnehjelp 16. Lier O-lag : Presisjonsorientering 17. Lier Rideklubb 18. Lier kommune : - Habilitering : Støttekontakt - Kulturkontoret : Torsdagsklubben, ledsagerbevis, tilskudd. - Biblioteket - Ungdom og fritid - Fysioterapitjenesten - Kulturskolen

For spørsmål, intervju eller for å få kontaktpersoner (navn, tlf.nr.) blant deltagerne til intervju, ta kontakt med en av de som har jobbet mest med PUFF og Fritidsmessa: Anne Kirkenær Mortvedt, habilitering tlf 32 84 47 97, Ellen Roseth, rehabilitering tlf. 32 22 03 66 eller Thea Breivik, kulturkontoret tlf 32 22 02 56/ 932 66 360. På vegne av kontaktpersonene: Hege Elisabeth Larsen Kulturkontoret Tlf. 32 22 02 52 e-post: hege.larsen@lier.kommune.no

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode