Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 43270a1ba869ff2203d0964bc6f85ebf

Dansegalla på lørdag

Førstkommende lørdag fra 18.00 til 22.00 er det for sjette året på rad klart for den store dansegallaen for psykisk utviklingshemmede. Som sedvanlig spiller Ole Ivars opp til dans i St. Hallvard-hallen i Lier.

Nytt av året er at dansegallaen er flyttet fra en fredag til en lørdag; og nytt er også at billettene er lagt ut til salgs via Billettservice. Det siste gjør at dansegallageneralen, Håvard Rype ved kulturkontoret i Lier, svetter litt ekstra i disse dager.

- Tidligere år hadde vi nok mer kontroll på billettsalget. Da bestilte folk billettene i god tid, men nå virker det som man venter til nesten opp mot selve dagen. Jeg får daglig en rekke henvendelser om hvor man kan få kjøpt billetter, så jeg regner med at det kommer minst like mange som tidligere år, og det vil si minst 800 gjester.

Ole Ivars sørger for musikken på dansegallaen

Rype forteller ellers at alt til selve arrangementet er klart. Dansegulvet på 300 m2 er bestilt, Kiwanis har 101 navn på dugnadslista og dansere fra Drammen sportsdanseklubb øver denne uka inn et nummer til åpningen av selve gallaen.

- Det virker som om interessen for dans virkelig har eksplodert, sier Rype og legger til at Norges danseforbund jobber hardt med å få på plass tilrettelagte tilbud for absolutt alle. - Og det er vel ikke så rart at dans er blitt populært, ikke bare er det mye glitter, stas og fengende musikk, men det er også utrolig god trim. Han regner selv med å måtte svinge seg på parketten flere ganger i løpet av kvelden.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode