Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Allers, Tufte og Liungen

Hvorfor er det så lite fotball i Allers og så mye såpe på tv?

At damer gjør sitt beste for å rakke ned på herrefotball er ikke noe nytt. Hvorfor er det så mye fotball på tv og i avisene? Svaret gir seg vel selv – fordi gutta liker det. Hvor mange ganger har jeg ikke hørt om hvor lite spennende det er å se på 22 karer som prøver å få tak i en ball? Strikking derimot – det ruler.

Som ivrig leser av ukebladet Allers, har jeg ofte lurt på hvorfor det er så mye strikking og baking der. Vi som tar på oss grilldressen og tilbringer lørdagen med fotball, pils og potetgull er også en stor gruppe, og Allers dekker i liten grad vårt behov. Hva skulle vi gjort uten sportsbilaget i VG? Ukebladene er fulle av husarbeid. Hvor spennende er det?

Jeg synes også det er alt for mye reality- tv og såpeopera. Hotell Cecar finner man plass til hver dag – fotball derimot er det dessverre bare plass til en gang i blant.

En ting jeg finner litt rart, er at herrefotball er mer populært enn damefotball. Det er nemlig slik at vi som trekker i grilldress hver lørdag både liker å se på fotball og på damer. Hver for seg vel og merke. På herresiden synes det som at både de som er skikkelig gode og de som er utrolig dårlige trekker publikum. For eksempel trekker selv en middelmådighet som Vålerenga fotball, en klubb som nesten aldri skårer mål og stort sett består av premenstruelle romsdøler, over 10000 tilskuere på hver hjemmekamp.

Tufte IL på sin side trekker flere hundre tusen seere hver gang de er på tv, og de er enda dårligere enn Vålerenga, dog mer sympatiske. Det kan synes som om fotballens klovner, kledd i gult og grønt med fokus på å ha det moro, er mer populære enn de ufrivillige blårøde klovnene på Ullevål.

Liungen er det dårligste damelaget om dagen, også de spiller i gult og grønt. I motsetning til Tufte er de færreste interessert i å se dem spille. De skårer like mye som Vålerenga, og slipper inn like mye som Tufte – dette i kombinasjon med at noen av Norges mestvinnende fotballspillere spiller på bortelaget, trekker rundt 30 Liunger på kamp annenhver uke. Allers dekker ikke dette med et ord. De prioriterer strikkingen, kryssordene og bilder av kaker. Kaker er greit i virkeligheten – men på bilder er det meningsløst.

Av en eller annen grunn er også publikumsvinneren nakne damer en nedtur i idrettssammenheng. En rekke kvinnelige utøvere har posert med lite og ingen klær for å øke interessen for kvinnehandball, kvinnevolleyball, kvinnelangrenn og kvinnefotball. Linda Medalen fikk i sin tid gult kort (negativt) for å rive av seg t- skjorta i pur glede etter en skåring. Kvinnefotball ble ikke mer populært av den grunn.

På herrekamper har man ofte med en streaker. Dette er en kar som løper naken rundt på banen om kampen er i ferd med å bli for kjedelig. Mannen er som regel ikke noe særlig å se på i seg selv, men det er tydelig at å se en sprell naken bleikfeit kar bli båret ut av politiet, er et populært innslag blant publikum.

I Allers er alle påkledde, selv i reportasjer fra soverommet og badekaret til semikjendiser som har lagt om kursen og startet et nytt og bedre liv.

Nå er jeg i ferd med å skrive meg langt ut på vidda. Hvor var det jeg startet? Jo hvorfor er det så lite fotball i Allers og så mye såpe på tv? Jeg vet ikke jeg, men med det mangfoldet som i dag finnes både av tv-kanaler, aviser, ukeblader og ikke minst Internett kan det umulig være et problem å finne noe man liker bedre om man skulle kjede vettet av seg over en hjemme hos frokosttv- Wenchereportasje. For eksempel kan man leie seg en film online. Jeg anbefaler klassikeren ”Dr. Strangelove” I alle fall for dem som er glade i mørke politiske satirer. Alle andre får velge seg noe de synes ser spennende ut,

7 kommentarer

Torsdag 28. september 2006 19:57: sandefjord
rbk-sandefjord 2-5 hahahaha.
Torsdag 28. september 2006 22:27: Torger
RBK-Tromsø 2-1 Kæm lede Tippeligaen? Holder Sandefjord seg i Tippeligaen?
Fredag 29. september 2006 00:47: Roy
Rune jeg ler, morsomt var det å lese i hvertfall.
Fredag 29. september 2006 08:14: Doffen
Rune du skriver at Enga scorer lite mål, men rbk har bare scoet 4 mål mer enn Enga og de ligger på topp av tabellen. Enga har scoret 32 mål mens liungen har scoret 9 mål. En latterlig sammelingning men man kan vel ikke forvente mer av en som heier på rbk og liungen. Dette er en artikel skrivd av en som ikke veit hva han prater om. Det er vel ikke lenge før Dag-Frode og Kjetil er på døra til deg Rune. Du bør heller si at alle de norske lagene er latterlig inkl rbk for det er ingen av de norske lagene som klarer å heve seg i Europa inkl rbk, de klarte det kansje på 90 åra men nå har de et lag med snitt på 40 år så det er vel ikke lenge før rbk rykker ned. På Enga så spiller det ingen fra Molde så du bør nok sjekke fakta før du skriver.
Fredag 29. september 2006 08:14: Doffen
Rune du skriver at Enga scorer lite mål, men rbk har bare scoet 4 mål mer enn Enga og de ligger på topp av tabellen. Enga har scoret 32 mål mens liungen har scoret 9 mål. En latterlig sammelingning men man kan vel ikke forvente mer av en som heier på rbk og liungen. Dette er en artikel skrivd av en som ikke veit hva han prater om. Det er vel ikke lenge før Dag-Frode og Kjetil er på døra til deg Rune. Du bør heller si at alle de norske lagene er latterlig inkl rbk for det er ingen av de norske lagene som klarer å heve seg i Europa inkl rbk, de klarte det kansje på 90 åra men nå har de et lag med snitt på 40 år så det er vel ikke lenge før rbk rykker ned. På Enga så spiller det ingen fra Molde så du bør nok sjekke fakta før du skriver.
Fredag 29. september 2006 12:38: Rune
Nå handler ikke denne om Vålerenga. Den handler om Allers, Tufte og Liungen. Merklig hvordan noen kan få alt til å dreie seg om et relativt ubetydelig jojo- lag fra nabofylket? Livet består av mer enn å prøve å forklare hvorfor enga er norges beste lag på tross av at de som regel taper. Les heller Allers Doffen!
Fredag 29. september 2006 14:15: Øh,
Sorry ass.. men RBK har en del unge spillere! Daniel Braaten, Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred, Abdoulrazak Traoré, Michael Kleppe Jamtfall. Dette er vel de yngste gutta. Dem er fra 86-mod til 87-mod tror jeg.

Flere saker fra arkivet

Fotballen er rund

Vi sakser fra Martin Lerberg Fossums blogg

Ulla koste seg på liungbanen

Dagens tilskuer: Liers førstedame var på plass, da Liungen møtte Røa i går. Det var ikke tilfeldig at hun dukket opp på sittetribunen

Skal vi danse?

Det brygger opp til dansegalla, og spent forventning til den store kvelden sprer seg gjennom Lierdalen. Jeg skal også dit tror jeg.

Talentutviklingen i fokus

Liungens juniortrener, Thomas Bjerkan, mener at klubben har mye å jobbe med resultatmesssig og roser fotballtyret for en kjempejobb

Kvinnens dobbeltliv

Ukens petit av Rune Elven

Kritikk er noe dritt

Ukens petit er ved Siri Walen Simensen, Egge, reporter i ukebladet Hjemmet.

Superplate fra Remme Brothers Band

Lierbandet RBB setter seg selv på kartet med fantastisk plateprosjekt.

Fotball og slikt.

Lier-nett har invitert en del mennesker, deriblant meg, til å skrive noen små artikler en gang i blant. Det synes jeg er veldig hyggelig. Spesielt føles det fint at jeg, dersom jeg ønsker det, kan skrive som privatperson, ikke nødvendigvis som ordfører eller som Høyre- representant. I dag vil jeg skrive ned noen tanker jeg har gjort meg om idrett og sport, og spesielt mediedekningen av sportsbegivenheter.

Liungen til Asker med lua i hånda.

Liungen stilte i dag med nesten like sterkt lag som de gjorde da de spilte jevnt med Asker i fjor. Asker har byttet ut stjernene med ungjenter fra rekruttlaget. Liungen kom fra overbevisende seier i serien, Asker kom fra et sørgelig tap. Du verden for juling vi fikk.

Katte i grillen.

En kveld blant drømmere, drankere, rustne herrer og noen jenter fra Tranby. Drømmere & Drankere er et lokalt band, med lånte melodier og selvproduserte tekster. Lørdag kveld underholdt de et kravstort og bortskjemt publikum på Tranby pub.

På landslaget i to idretter

Fra før er Martin Ovenstad Rønning (15) er landslagsspiller i bandy, nå er han tatt ut på landslaget i fotball.

Nestentabellen

Det er alltid mulig å finne lyspunkter

De viktige voksne

Som barn var jeg stalljente i en stall på hjemstedet. Ukens petit er ved Siri Walen Simensen, reporter i Ukebladet Hjemmet.

Ukens petit: Nye tyver på ferde

Ukens petit er ved Ulla Nævestad, Sylling

Lier-nett, ikke bare lesestoff

Vi i Lier-nett prøver å samle alle lenker til Liersider på nett. Har du ei lenke vi mangler, eller er det noen av lenkene vi har du mener ikke passer? Send oss et tips.

Fortsatt håp for Liungen?

Siste nytt fra Kvinnefotball.no - Sandviken trekker seg fra neste års toppserie. Det betyr i så fall at Liungen fortsatt har muligheten til å berge plassen i den øverste divisjonen.

Hva driver junior med på nettet?

FAU i Sylling inviterte til foredrag om barn og Internett

Blått lys for Liungen?

Drømmen om fortsatt toppseriespill henger i en tynn tråd for Liungens damer. Laget har ett fattig poeng mot dumpekandidaten Sandviken. Mot middelmådige Klepp og Team Strømmen har ikke Liungen scoret – bare sluppet inn – i bøtter og spann. Mot Fløya var de ett mål unna Norgesrekord i tap. Hvorfor henger ikke Liungen med på dette nivået?

Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?

En vårdag for et halvt år siden lanserte min gode venn Thorvald Lerberg en ide om å starte lokalavis på Internett.

Reisebrev fra Kong Filips by – del 1

Hva har 2 engelskmenn, en australier, 2 tyskere, en amerikaner, en sveitser og ei fransk dame til felles med meg? Og hvem var kong Filip?

Min samboer og jeg

Ukens petit er ved Sindre K. Nordengen, videregående student ved medier og kommunikasjon på Norloff mediagymnas

Slet seg til seier

Liungen slo Åskollen.

Eik/Tønsberg - Team Liungen 1-0

Snipp snapp snute så var seiersrekka ute.

Eplefestivalen nærmer seg

Tusener er ventet til eplefestivalen, som i år arrangeres for 20. gang. Programmet for de to dagene er omfattende, og det blir mange opplevelser for både barn og voksne.

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

Liungen ned - hva nå?

Liungen rykker ned for tredje gang siden 2003.

Lierdommere på Alfheim

- Jeg har mer kontroll på spillerne enn på Lars Erik, sier Kristoffer Helgerud (40) spøkefullt om sin dommerkollega før kampen mellom Tromsø og Sandefjord i dag

I aksjon på Tv 2 i dag?

Det er store muligheter for at Thomas Sørum blir den andre liungen gjennom historien som får sjansen på A-landslaget i fotball. Han var svært ambisiøs allerede som guttespiller, forteller en tidligere lagkamerat.

Det nærmer seg seriestart for damelaget

Starter hjemme mot Hallingdal.

Oppsummering av Liungens toppseriesesong

Fra vondt til verre.

Tranby blues og rock 2003

Ikke vet jeg hvor mange som hadde møtt fram i kantina på Kværner, men noen hundre var det. Anledningen var Tranby blues og rock 2003. En gang i året flytter bluesklubben ut av Tranby pub, og inn i kantina på Kværner. Kantina rommer ganske mange, men så vidt jeg kan forstå var det rimelig fullt i går kveld.

Altmuligkvinnen

Kontrastene er store i Ellen Xylanders liv.

Fotball i kveld

Lokale lag i vinden - skal du på kamp i kveld?

Litt uvant første dagen

Tiåringen Sander Hesvik Golmen har vært på fotballskole i Bærum med trenere fra AC Milan

En assistendommers kveld

Vi ble med Odd Arne Vangen til Ullevål for å se Rosenborg og Vålerenga.

Lier trenger en ny visjon.

Den grønne fargen signaliser så mangt. Jeg har fulgt og deltatt i nok debatter der visjonen blir trukket opp som trumfkort for det aller meste. Spørsmålet er om visjonen virker som en visjon bør virke.

Sweden Rock Festival 8.-10. juni 2006

Sol, sommer og øl, men viktigst av alt; masse god musikk! Vi har vært på Sweden Rock Festival 2006!

Historisk fotballkamp

For første gang i historien er det blitt spilt seriekamp med et lag sammensatt av spillere fra Sylling og Sjåstad.

Det viktigste først

Ukens andre petitskribent Ulla Nævestad skriver her om prioriteringene av stoff i de største avisene ---

Pappas datter - bloggeren fra Sylling

Liernett har møtt Ida Pettersen (17), jenta bak en av Liers mest leste blogger.

Mesta fremskritt.

Overgangen fra industrisamfunn til kommunikasjonssamfunn har gått som smurt. Da jeg var ung var store deler av norsk næringsliv statseid, nå er det de nye popstjernene – finansakrobater og børshaiene som eier Norge. Jeg skjønner ikke hva jeg sitter igjen med, men nå er jeg en gang relativt enfoldig.

Og engler daler ned i skjul.

Jeg sitter med en varm kopp kaffe og nyter noen grader minus, mens jeg tenker på det som kunne vært.

Tranby vant skoleturneringen i fotball.

Fredag møttes åttendeklassinger fra hele Lier til fotballturnering på Stoppen. Med rekordmange lag til start lå alt til rette for en bra dag. Til slutt stakk Tranby skole av med de 2 første plassene.

Fotball underholding på sitt beste

Sylling, Sjåstad og Liungens yngste utøvere var klare for for kamp på liungbanen mandag kveld. I alder 5-7 år viste alle stor glede med fotballen. Det var gøy å se så mange barn kose seg med å spille fotball.

Hvordan lage nyheter av ingen ting?

Oppskriften for ei suksessfull mediebedrift.

Fem år og like langt?

Liernett så dagens lys for fem år siden. Nå er det nok med nettavis.

Frisk vind og fullt av folk

Så er julemarkedet på Lier Bygdetun over. Hva er det som gjør ”Glædelig Jul” så populært?

Køkultur

Køen er et fenomen som oppstår når man vil fordele goder etter ”først til mølla-prinsippet”.

Lierdagene i støpeskjeen

Kommunen må spare, og kultursjefen vil gjøre de populære Lierdagene mindre ressurskrevende. Samtidig er det er flere påtrengende utfordringer.

Hvem har det verst?

Hvem har det verst?, spurte jeg Thorvald på vei til friluftsgudstjenesten på Lier bygdetun i dag. Hvem trenger menighetens støtte mest?, hvem er det som nå trenger vår støtte for å møte hverdagen eller naboen. Hvem har det verst? Dette er egentlig et dypt spørsmål. På den ene siden er det et spørsmål om hvem som selv synes de har det verst. På den andre siden, hvem har det objektivt verst, om man legger allment aksepterte normer for livskvalitet til grunn.

Guttekonferansen- Politiet i Lier

Vi har intervjuet to politibetjenter om hva de synes om jobben deres og om korrupsjon er veldig utbredt i det norske politiet.

To-årsavtale med Stabæk

- Dette vil restarte satsinga på jentefotballen, sier Ronny Solbraa Bay (th), leder av Liungens IF s fotballgruppe, etter signeringa av to-årsavtalen med toppklubben Stabæk Kvinnefotball

KM-tittel og pokaler

Marcus Næslun Haugland og Emil Mehren Mathiesen kan smile etter en flott sesong for bandygutta i Sparta Bragerøen.

Tilbakeblikk på Lierdagene

Lierdagene 2011 er over, og de var bra. Noen mener til og med det var de beste Lierdagene hittil. Vi har flere nye bilder, inntrykk og synspunkter.

Slik jobber en kunstner.

Da Ole Lislerud fikk tilslag på sitt forslag til utsmykking av Sylling skole, var en del av avtalen at han skulle formidle bakgrunnen for utsmykkingen til elever ved skolen. For en stund siden fortalte han om arbeidsprosessen og hvorfor ting ble som de ble – i går var det elevenes tur til å prøve seg som kunstnere.

Håper å innfri

Det sier Ketil Verpelstad i Lier futsal før lørdagens kamper i Tranbyhallen.

Lier Kammerkor med mangfoldig og vakker julekonsert

Jeg har ofte lurt på hvorfor vi liker Kammerkoret så godt.

Underholdningsbehov

Ukens petit av Rune Elven

Sterke røtter i Lier

Buskeruds mest talentfulle guttespiller, Martin Rønning Ovenstad, med henvendelser fra både Italia og Nederland, trives best i hjemlige omgivelser foreløpig, der han kan spille fotball og holde kontakten med venner og familie.

I fokus på Ullevaal i dag

Dommerne Odd Arne Vangen (tv på bildet) og Kristoffer Helgerud er godt forberedte til dagens kamp mellom Vålerenga og Aalesund

Avluttet med seier

Toppscorerne Edvin Blazys (17 mål) og Jon Brenden (18 mål) bidro sterkt til en god sesong for Lier futsal.

Glad løkkefotball

Gutta på Mester Grønn er mer fornøyd med kamp om lærkula enn stavgang med den gamle løpsdronninga Ingrid Kristiansen

Sorry, Anthony!

Men du var strålende og mange av oss ble igjen sjarmert av spillet ditt og laget --

Idrettsgleden på topp

Stine Evita Lauten-Tøftum, spiller på Liungens sjuerlag for kvinner, ledet Borgen Unified til bronsemedaljer under Norway Cup, men laget har vunnet cupen fem ganger før.

Marathonmannen/ skomaker bli ved din lest

En gang skulle jeg løpe marathon...

Fra Luton til Liungbanen

Kristian Bye Andersen (34), med erfaring fra høyere nivå i norsk fotball, bør ha forsterket tro på "nye" Liungen etter fin treningsoppkjøring som ga tre poeng i seriestarten -

Bortetap for Spabra

Supporterne måtte godta tap og til tross for flere klare målsjanser ble det bare med den ene scoringen av Ramin Gazi på Kongsberg fredag kveld.

Da Carl I. Hagen kom til Liertoppen

- For noen år siden ville det vært fullt hus her, sa en tilhører. Men det var god plass da Frps forhenværende ledestjerne kom til Liertoppen i dag.

Nye Lier-lenker

Linker på Lier-nett har vært et forsømt område. Vi vil derfor ta oss selv i nakken og oppdatere disse jevnlig fremover. Her kommer et knippe du bør sjekke ut...

Kuldeoratoriet

Ukens petit er ved Rune Elven

Hvor starter køen?

Noen tanker rundt fletting.

Kjersti Wold på Tranby

Niende november var forfatteren Kjersti Wold på Tranby bibliotek Der ble hun intervjuet av Kjersti Sofie Løvåsdal Halvorsen fra 9. klasse på Tranby ungdomsskole

Nissen får grøt i julen

Nærmere 350.000 setter ut grøt til nissen hvert år, og ytterligere 75.000 gjør det hvert annet år, men de fleste spiser julegrøten selv.

Å kåsere i eget reir.

Ukens petit er ved Rune T. Berg

Elever og lærere har samme mål i skolen

Silje Fuglerud i tiendeklasse på Tranby har sendt oss sitt syn på egen arbeidsplass. Vi har laget en kommentar før innlegget og håper mange følger på

Europark gir dårlig inntrykk

Uklar skilting og uklare bestemmelser er og blir en kilde til irritasjon og gir dessuten et dårlig inntrykk av Lierbyen.

Hvorfor ikke fast dekke?

Lærer Jan Terje Nilsen ved Sylling skole koste seg sammen med elevene på friidrettsdagen på Sylling stadion for 10. klassinger i går, men han synes de aktive fortjener langt bedre forhold--

Liers største idrettsarrangement

Tinestafetten ved Sylling skole trekker hvert år rundt 1000 deltagere. Dette gjør det muligens til det største idrettsarrangementet i Lier.

Få mål tross Liungendominans.

Liungen valset i dag regelrett over Haugar. Tross et utall sjanser til hjemmelaget, endte kampen 2-0. Haugar ble flere nummer for små, selv for et Liungenlag der mange av de beste har forlatt klubben.

Hva gikk galt med Lierbyen?

- Glem drømmen om Lierbyen som handlesenter. Det er for sent å rette opp feilene. Gjør det heller triveligere for folk som allerede bor der.

Jazz, soul, blues og sild

Lier Sanitetsforening og Lier Janitsjar kombinerer mat og musikk for 11. gang.

Du må itj fårrå så du fer nålles no

Direkte oversatt fra Rørosdialekt blir dette noe slikt som – du må ikke te deg slik at du roter deg bort i noe.

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Et lite norsk idrettsunder

- Det har forundret meg ofte at norske padlere og roere gang på gang har vært på pallen i de store mesterskapene, skriver Jan Terje Nilsen i denne ukes petit

Mennesket, det komplette mysterium

- Livet går sin gang, enten det går i kroker eller på skakke, i oppoverbakke eller nedoverbakke, skriver ukens petiskribent Gunnar Langsrud

Sjåstad sanitetsforening med støtte til kreftsaken

Og slik gjorde de det. Mannekengoppvisning, med spenstige damer fra egen forening på catwalken akkompagnert av liflig pianomusikk. Sylling sangkor i hver ende av arrangementet. På bordene en samling kaker, bløte og myke, som bare kan oppleves hver gang Sjåstadsaniteten står for arrangementet. Under hver kaffekopp lå egne sanger skrevet for anledningen. Bordene var pyntet med arrangørens logo og friske blomster. Scenegulvet var tettpakket med flotte gevinster, og i salen var ingen stol ledig. Alt var godt annonsert, og arrangementet var bare ett av mange på en tettskreven årsplan. Slik skal det gjøres.

På A-landslaget

Thomas Sørum erstatter John Carew mot Wales.

Kjersti Thun ny trener i Liungen

Nybakt cup-mester blir trener i Liungen.

Dansegalla på lørdag

Førstkommende lørdag fra 18.00 til 22.00 er det for sjette året på rad klart for den store dansegallaen for psykisk utviklingshemmede. Som sedvanlig spiller Ole Ivars opp til dans i St. Hallvard-hallen i Lier.

En ny Grete Waitz?

Silje Bæra Hørthe fra Sylling fortsetter å imponere etter seieren i Kanada rundt

Bussturen

"Skriv om oss da". Det var oppfordringen ukens petitskribent, Rune T. Berg, fikk for en tid siden ---

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

For en klovn!

Fumagalli, klovnen med det tøffe håret var dråpen som gjorde kveldens Cirkusforestilling på Sjåstad til suksess. Det var mange imponerende nummer, mye spennende både for store og små, men det var klovnen som var den geniale.

Reidar Kjeldsen nekter å bli voksen.

Reidar Kjeldsen nekter faktisk å bli noe annen enn han selv har tenkt å bli. Synd og skam. Denne Kjeldsen er tydelig en som ikke tar viktige ting så alvorlig. Men en ting skal han ha, forfatterbesøket på Sylling skole ble en suksess – mye på grunn av en del hyling og roping.

Hvor grønt er grønne Lier?

Etter at jeg i en litt fleipete leder skrev at lier er godt inne på SFT si verstingliste, har ordføreren lett og lett. Hvor er lista?