Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 00c298e42d5353edcb9b8eff6b3d6232

For en klovn!

Fumagalli, klovnen med det tøffe håret var dråpen som gjorde kveldens Cirkusforestilling på Sjåstad til suksess. Det var mange imponerende nummer, mye spennende både for store og små, men det var klovnen som var den geniale.

Hver gang Fumagalli nærmet seg publikum lyste det skrekkblandet fryd av de på første rad. Noen ganger veltet han opp i fanget på dem, noen ganger fikk de en kalddusj, noen ganger fikk de et kyss. Klovnenes tyranni ble avsluttet med en fantastisk sketsj i ”hovmesteren”- stil. Fumagalli drakk seg full, og publikum frydet seg, det eneste problemet var at de var en del av forestillingen, og flere oppdaget plutselig at de var på rollelista..

Sjonglører, linedanser, noen elefanter og et ponnishow. Alt var som det skulle være. Vi fikk kjenne lukten av hest og sagmugg. Vi fikk servert brød og Cirkus, alt var bra – helt i toppklasse. Det er bare det at vi har sett det før, med unntak av en uforutsigbar og fullstendig dominerende klovnejævel som alltid hadde all oppmerksomhet.

Man kan kanskje si at dette hadde vært tamme greier uten klovnen, men slik er det ikke. Sjåstad ble servert en forestilling med verdensstjerner og utmerkede artister. Det at klovnen fikk styre showet viser hvilken finesse som ligger bak et slikt arrangement. Dette var velregissert, kompakt morsomt og uhyre profesjonelt. En billett til Arnardos forestilling koster det samme som en billett til hjemmekamp med Vålerenga – Arnardo er morsommere, og jeg anbefaler alle som ikke har dype røtter i Enga å velge det siste. En fryktelig dominerende Italiener med verdensstjerner rundt seg banker en fryktelig dominerende Moldenser med urokråker når som helst.

Sjåstad var i ekstase og et trekvart fullt publikum fikk all verden valuta for pengene. Takk for en fin kveld. Pass deg for klovnen.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode