Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9ca4a246bd911d33f18902eb9a4f7b3f

Mørk kirke

Siden jeg flyttet til Sjåstad i november, har jeg flere ganger lagt merke til at Sjåstad kirke er mørklagt

Kirken i en bygd er et sentralt punkt. De er ofte plassert slik at de skal synes over store deler av bygda. Slik også med Sjåstad kirke. Det som er besynderlig med Sjåstad er at den ved flere tilfeller, og stort sett i helgene, fra fredag til søndag er mørk!

Vi som har utsikt til kirken syns det er et flott syn med en flombelyst kirke, og når denne er mørklagt blir liksom hele bygdebildet feil.

I oktober begravde vi gutten vår (som døde i mors liv 4.oktober) på Sjåstad. Da er det spesielt trist å se mot kirkebygningen om kvelden, og se at det er helt mørkt. Det er feil å si, kanskje, men jeg syns det er spesielt trist at det er mørkt i helgen, da de fleste har anledning til å reise dit. I den mørke tiden vi er inne i nå, er det jo ikke dagslys så lenge heller...

Noen som vet hvorfor det er mørkt??

Forrige artikkel:Månedens kommune i august?Neste artikkel:Utslitt campingvogn til overs?
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 4. januar 2010 19:46: Paul Christian Justad
Jeg er veldig glad for engasjerte mennesker, og at Sjåstad kirke er mørklagt er et problem denne høsten. Fra mitt hjemsted kan jeg beskue vår kirke og min arbeidsplass og jeg har ved flere anledninger reist bort og skrudd på jordfeilbryteren som slår seg av slik at vi ikke får lys på kirken. Jeg var der senest idag kl 17 og skrudde over bryteren slik at vi fikk lys ikveld. Jeg har hatt elektriker å sett på dette uten å finne noe feil, men jeg vil på nytt i morgen ringe kirkesjef og elektriker slik at vi resten av vinteren slipper å ha kirken mørklagt.
Tirsdag 5. januar 2010 08:00: Nils Stenvi-Samuelsen
Tusen takk for svar, Paul Christian. Godt å vite at dere er klar over det, og at du gjør det du kan for å rette problemet :-)
Takk!
Tirsdag 5. januar 2010 09:02: Alf Kr. Hol, kirkesjef
Viser til artikkel om mørklagt Sjåstad kirke.
Jeg er blitt gjort kjent med problemet i dag og har drøftet saken med YIT. I samarbeid med kirketjener og YIT vil vi gjøre det vi kan for å finne feilen.

Vennlig hilsen Alf Kr. Hol
Onsdag 6. januar 2010 14:36: Kirkegjenger
Så bra! Dette er jo rene Første Mosebok 1.3, Sjåstad style.
Mandag 25. januar 2010 19:39: -nils
Jeg må benytte anledningen til å takke alle innvolverte! Nå har det vært lys på kirken, kun få kvelder uten. Tusen takk Paul Christian, tusen takk Alf Kr, og tusen takk YIT!
Setter pris på innsatsen!

Mvh
Nils Stenvi-Samuelsen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode