Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5774710f9695b403db5e7e4ea6170f96

Førjul i Sjåstad folkekirke

Det er unga fra Vestre Lier som har kammertonen når jula synges og spilles inn i Sjåstad kirke

Hvis de ikke står som samla kor og medlemmer av Sjåbagos foran i kirken og synger av full hals, driver de rundt og lager allslags lyder, og lar oss få vite at jula hører dem til.

Sjåbagos med dirigenten , Nina Stensen, dominerte søndagskvelden i kirken, og flere enn 40 entusiastiske barnestemmer viste med trøkk hvilken plass de har i musikklivet i bygda. Og det er mens du ser koret opptre foran stolte foreldre og annen slekt begrepet folkekirke får mening – og blir meningsløst hvis det ikke knyttes sammen med ekte folkelighet.

Foruten Sjåbagos fikk vi høre en klarinettrio fra Sylling og Oddevall skolekorps bestående av Ida Fuglerud, Kristin Mørk og Ingvild B. Berget, og en saksofonkvartett der Anders Abelseth, Ole Anders Enger, Mari B. Berget og Ingerlise D. Lohne trakterte instrumentene. Her fikk vi høre velspilt musikk fra musikere som alt har markert seg utenfor bygdas grenser.

Hildegunn Johansen leste julefortellinger med innlevelse, og Sylling sangkor med dirigent Anne Lise Solheim sang korets julerepertoar. Avslutningsvis fikk vi ”En stjerne synger i natt og Deilig er jorden med både Sjåbagos og koret.





Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 12. desember 2006 20:01: Anne på Landet
jaja...sånn kan det gå!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode