Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 62c8b837b41e7aea7505c885044ef284

Korpskonsert i Sylling på fredag

Da har Sylling og Oddevall Skolekorps sammen med Åssiden Musikkorps, god gammeldags konsert i aulaen på Sylling skole.

Siw Sønstebø Indregård er dirigent for begge korpsene, noe som sikkert er en fordel når de to skal samspille på fredag. På programmet står tradisjonell korpsmusikk, men også noen klassiske perler av en litt annen kategori.

Når to gode korps slår seg sammen, blir kvaliteten kanskje ikke dobbelt så bra, men det blir unektelig mer å spille på, flere instrumenter i hver gruppe, og det vil igjen gi mer trøkk og dynamikk. Konserten har også vokale innslag, og til å framføre dem har korpsene hyrt inn to unge og dyktige sangere, Lise Bratsberg og Andreas Harket. Og uten å si noe mer kan vi i hver fall røpe at det fra den kanten vil komme noen musikale svisker. Så her vil det være mye for alle som liker variert og god musikk.

Kjell Fuglerud er altmuligmann i korpset og forteller at Sylling skolekorps i år fyller 70. Stiftelsdatoen var 18. april og året 1938. Da ventet 18 gutter i hallen på Sylling skole for å møte dirigenten, Arvid Evju, som kom med bussen fra Drammen. Siden den gang har skolekorpset vært den beste musikkskolen øverst i bygda.

Nå håper Kjell å kunne samle noen av de gamle musikantene til et veterantreff i forbindelse med jubileet, og kanskje kan det bli en konsert der ”gamlingene” kan spille sammen med dagens musikanter.
- Ta i hvert fall kontakt, sier Kjell, som sikkert får møte mange tidligere musikanter i aualen på fredag. Og nevnte vi god gammeldags korpskonsert? Da blir det i hvert fall også gode kaker, kaffe og ei god pause.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 24. januar 2008 12:20: Kjell
Konserten starter i aulaen kl. 18.30.
Billetter kjøpes hos Spar Holsfjorden i Sylling og i aulaen før konserten.Her har barn og foreldre gjordt en kjempe innsats, så jeg håper at innbyggerne kjenner sin besøkelsestid.
Det fortjener virkelig barna. Det er alltid gøy å spille for et stort publikum. Velkommen.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode