Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2348ce08389fe46b0b3b37691a657361

Utsolgt på showkonsert.

Søndag var Aulaen ved Sylling skole pyntet til konsert. Sylling og Odevall skolekorps invitere til showkonsert. Over 200 mennesker fikk se et variert, morsomt og velspilt show.


Ei god saksofonrekke

Den røde tråden var underholdning for barn. Vi fikk møte Byggmester Bob, Olsenbanden, Dalmatinerne og flere dyr. Jeg spurte en tiåring jeg kjenner om hva han syntes om konserten. Det var bra, sa han, i alle fall ikke kjedelig.


Sindre Gren

Dette var så langt den største konserten i skolens nye aula. Akustikken er ypperlig, lyset er nydelig – jeg anbefaler alle Liunger som skal ha konsert å vurdere dette lokalet. Bedre konsertlokale må du reise langt for å finne.


Hele gjengen

En annen rød tråd var 80- tallet. Vi fikk oppleve både kjente sanger fra det pastelle tiår, og korpsforeldre viste moter fra 80- tallet.


Olsenbanden stakk innom

Spesielt morsomt synes jeg det var med alle de flotte kostymene. Her er jeg sikker på at det er lagt ned mange sene kveldstimer ved symaskina. Juniorgruppa kan ikke bare spille musikk, de er også dyktige skuespillere.


Lovende musikere fra juniorgruppa

Korpset har mange profiler. Jeg tror nok en av dem som imponerte mest i går var Erik Fossen Nilsen. Mange kjenner han nok som trommeslager, men repertoaret er bredere enn som så. Erik er en meget lovende på klokkespill (heter det det?) Her har vi en kar som om han vil sikkert kan komme langt innen musikk.


Erik og Kristine

Konserten ble innimellom brutt opp av små dikt og morsomme kommentarer fra scenen. Alt i alt var dette er godt show. Vel blåst!


Pastellfarger, minner fra 80-tallet

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode