Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ed76d06e70a6a6a437ee03f15bd9e0ab

Høstkonsert på Hennummarka skole

Mandag inviterte Hennummusikken til konsert i gymsalen på Hennummarka skole.

Hennummusikken er inne i sitt 109. år og har med noen veteraner. Derfor benyttet man anledningen til å lage litt festivitas til ære for fire jubilanter og en superveteran. Bjørnar Pedersen, slagverk og trompet, Bjørn Brenna, tuba, og Tormod Brenna, trompet, har alle vært med i korpsbevegelsen i 40 år. Bjørn og Bjørnar fikk utdelt medalje og diplom noe Tormod allerede hadde fått noe tidligere i Oslo Politiorkester der han også spiller. Knut Arne Thoresen fikk innrammet diplom for 50 år som korpsmusikant. Superveteranen Helge Haverstad fikk et inngravert hedersfat som takk for inspirasjon og musikkglede gjennom mange år. Da han begynte på 1930-tallet spilte han sammen med stifterne fra 1897 og han sluttet ikke å spille på musikkmøtene før i fjor. Vi kan dermed slå fast at han har hatt direkte kontakt med og spilt sammen med utøvere fra tre forskjellige århundreder. Som et apropos til prisutdelingene til disse hederskarene, fulgte korpset opp med potpourriet "Evergreens forever"

Gjesteartister var Slemmestad ungdomskorps under ledelse av Geir Arne Haugsrud. De vartet opp med noen feiende flotte marsjer og noen underfundigheter som korpsmusikanter trives både med å spille og med å lytte til. De var bestemte på å sette strek etter fire numre, men publikum gav seg ikke og greide å lokke fram en ekstra marsj.

Dette var en konsert som publikum likte korpsentusiaster som de var. Men omkvedet lød at denne musikken var vel verdt å høre på og at levende musikk som dette burde flere hatt gleden av. Takk til skolen og kulturkontoret som stilte gymsalen til disposisjon og dermed gjorde konserten mulig. Så kan vi glede oss til kommunen får eget kulturhus. Da får musikklivet den storstua det både fortjener og trenger.
Hennummusikkenveteranene Helge Haverstad, Bjørnar Pedersen, Knut Arne Thoresen, Tormod Brenna og Bjørn Brenna

Gjestekorps Slemmestad ungdomskorps under ledelse av Geir Arne Haugsrud

Forrige artikkel:Cats fortsetter å imponereNeste artikkel:Juleballpakke 3
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 21. oktober 2006 18:05: Anomym
Når det gjelder korps konserter i Lier, finnes det ikke maken til Hennummusikken...Dere spiller musikk som får dansefoten i gang...Dette setter vi Liunger pris på...Kunne bare ønske dere hadde hatt flere konserter i løpet av semestret...Også laget en konsert for Barne - og Ungdomsskolene i Lier...Dette tror jeg de ville satt pris på...Tusen Takk, for en minnerik konsert...
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode