Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1e6be003f96790c919f859a49708a092

Dårlig publikumsoppslutning

Hennummusikken spilte flott i Fagerliåsen i Sylling på mandag kveld. Det var bare så synd at syllingbeboere gikk glipp av de stemningsfulle tonene som strømmet nedover Fagerliåsen. Manglende publikumsoppslutning må skyldes dårlig annonsering


Hennummusikken med sin dirigent Georgi Deltchev. I første rekke fra venstre ser vi Helga Brun, Helge Larsen, Ine Sørum, May Britt Grimsrud (som her spilte på ”hjemnebane” i Fagerlia), Knut Brenna og Tormod Lærum. Med ryggen til : Morten Bjønnes.

-- Lite oppslutning var det også ved vår konsert ved Lier Sykehus, sa nestoren ”himself”, Knut Brenna. Den spreke 78-årige klarinettisten og tidligere dirigenten kunne trøste seg med at applausen fra et større tallmessig publikum på Tranby ved Aktivum var større. Eldstemann Knut Brenna holder fortsatt formen. – Siste vinter ble det bare 20 mil på ski, sier han. – Men det var bare halvparten av den distansen jeg gikk vinteren før, sier han unnskyldende.


Trommeslager Morten Bjønnes i aksjon.

Hennummusikken samler janitsjarere fra hele Lier og er virkelig et tregenerasjonskorps med Brenna som eldstemann og den unge talentfulle 17-årige Morten Bjønnes som yngstemann på trommer.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode