Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bbcd8431bb97e67181f9056c9dfa8ffb

Trenerspørsmålet løst

Morten Påsche er tilbake på treningsfeltet på Tranby i morgen kveld.

Leif Egil Røed, leder i fotballgruppa i Lier IL, melder at fjorårets suksesstrener Morten Påsche har sagt seg villig til å trene Lier IL 4 div lag ut sesongen.
- Både spillere og ledere i klubben er glad for at Morten sa ja og at man fikk ny trener på plass så raskt, uttaler Røed som føyer til at Espen Due forsetter som hjelpetrener.

Morten startet opp med å spille B-kamp i kveld.  Der møtte han flere av gutta som kan være aktuelle før fredagens hjemmekamp mot Solberg.

Han forteller i kveld til Liernett at han er midtveis i en ettårig videreutdanning som fysioterapeut. Det var hovedgrunnen til at han trakk seg som trener etter opprykket i fjor. - Nå har jeg fått til et opplegg med et teamarbeid rundt laget. Det betyr at gutta selv må ta et tak, og at de ikke blir så avhengige av meg.

Han tror ikke på så store endringer, men håper at humør, glede og entusiasme på treningene skal få spillerne til yte mye. Første trening med A-laget er tirsdag kveld.

I fjor var han spillende trener. I år nøyer han seg med å spille på B-laget. Han understreker at det er mange flere tette og vanskelige kamper i 4. divisjon enn i 5. divisjon. - Men vi går jo for seier hver gang. En seier eller to kan fort bringe laget høyere på tabellen , fastslår han. Og vi føyer til: Lier har fortsatt en kamp mindre spilt enn de beste lagene.

Foreløpig er det tett rundt den viktige 6. plassen som ved sesongslutt vil gi fortsatt spill i 4. divisjon.

Forrige artikkel:KM-tittel og pokalerNeste artikkel:Begrepet Lierskogen kulturkirke
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode