Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c4dadc94bf852026805c6ce0bb816f63

Ingen sammenslåing Sandviken-Arna/Bjørnar

Nå er det endelig klart at Sandviken beholder sitt lag i Toppserien. Dermed må Liungen spille i 1. divisjon neste år.

Etter et møte i Idrettslaget Sandviken søndag kveld, ble det  bestemt at  klubben satser på fortsatt toppseriespill. Som kjent  endte  Sandviken på 8. plass. Laget avsluttet sterkt med seier over Klepp i siste kamp.
-- Stor interesse og pågang rundt klubben har gjort at det har lyktes å etablere et nytt styre, sier Bjarne Gråbræk, leder av Hovedstyret i Sandviken. -- Vi er glade for at vi unngikk en nedleggelse av topplaget. Men det gjenstår mye arbeid. Som de fleste andre kvinnelag er det en kamp for å skaffe sponsormidler, sier han til Liernett
Flere kjendiser med tidligere landslagskaptein og Sandvikensspiller, Gro Espeseth, i spissen har engasjert seg i kampen mot en sammenslåing.

Det har hittil vist seg vanskelig å holde to kvinnelag fra samme by i Toppserien. I Trondheim har både Byåsen og Kattem prøvd seg uten hell, men tapt konkurransen, i hvert fall sportslig, med Trondheims/Ørn. Nå gjenstår det å se om  bergenserne kan klare det. Begge klubbene har cupfinaleopplevelser å se tilbake på.

Endrer lite for Liungen
- Dette endre lite på våre planer framover, sier elitelagets oppmann,Hans Chr. Grue, til Liernett. Liungen har en prosess gående, der åtets sesong evalueres. Grue ser optimistisk med tanke på neste sesong med så mange unge lovende spillere. Målet vil være å komme så fort som mulig tilbake til Toppserien.
Trenerspørsmålet vil bli avgjort i løpet av et par-tre dager. Liernett erfarer at siste sesongs assistenttrener, Hasse Svanberg, er en av to-tre kandidater.
Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode