Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: dbe17874ba937147f7fa908de6d41a23

Selvskreven som kaptein

Etter degraderingen er det bare Lene Ask Johannesen igjen fra fjorårets nedrykkslag fra Toppserien

Lene fra Egge har spilt i Liungen siden hun var 13 år. Og nå er hun kaptein på det unge 3. divisjonslaget som skal  forsøke å gjenerobre gamle skanser. Lagvenniner fra i fjor, som ikke har lagt opp, er forsvunnet til Kattem , Fløya , Team-Strømmen og andre klubber. Men Lene ble. - Det er vi glade for, sier de nye trenerne, Brede Nybråten (42 ) og Micke Andersson (27) nærmest i kor.

"Nye liungen" har flere spillere fra Lier enn på mange år. De kommer fra Toverud i Sylling i nord til Sparta/Bragerøens nedslagsfelt mot Drammen i sør.

På søndag er både Lene, Micke og Brede veldig spente på debutkampen på Liungbanen mot Hallingdal. - Det sies at et par spillere med erfraing fra Arna/Bjørnar skal spille vårsesongen, sier Brede. - Ellers vet vi lite om motstanderne.

Lagoppstillingen er ikke klar. Men Liernett bringer navnene i spillertroppen i morgen, lørdag.

Ellers har Liungen invitert alle jentespillere i Lier til kampen på søndag og etterfølgende grilling. - Og publikum skal ikke savne noe fra tidligere kamper. Speaker er på plass, forsikrer trenerne. - Men vi er veldig spente på hva det unge laget vil presterere. Vi skulle gjerne ha hatt en måneds trening til. Laget har ikke satt seg ennå, sier Brede.
- Vi må klare minst 3. plass, sier Lene med overbevisning. - Jo, jeg tror nok vi skal være med i toppen, trer trener Brede støttende til.


NB! Kampen spilles klokka 15. (Liernett vil som vanlig være på plass med tekst og bilder fra kampen)Micke Andersson og Brede Nybråten har stor tillit lagets kaptein Len Ask Johannesen (21) før sesongstart.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode