Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7494a54206f9d8775f142c7df54a62ee

Dagens tilskuere

Liungen sliter i bunnen av tabellen, men får de noe støtte fra liungene på tribunene?

Liungen arrangerte sin fotballskole i hele fire dager i uka før bunnoppgjøret mot Sandviken. Fotballskolen var en suksess i følge kursdeltakere og foreldre som var på Stoppen på avslutningsdagen på torsdag. Det var lagt opp til at kursdeltakerne kunne komme inn gratis. Det må være skuffende at så får benyttet seg av dette tilbudet. Man har på følelsen at den knappe hundretalls tilskuerflokken som regel er i familie med spillerne eller at de er knyttet til Toppserielaget på en annen måte. Dette er derfor ikke spesielt problem for Liungen. Bortsett fra Kolbotn og Røa sliter alle klubbene på topplan med å skape tilskuerinteresse. Fakta iflg www.kvinnefotball.no viser at Kolbotn trakk 285 tilskuere på Sofiemyjr stadion, Arna -Bjørnars kamp i Bergen hadde 256 tilskuere, Amazons kamp i Grimstad samlet 233 venner og bekjente, mens vi rundt telte ca 90 på Liungbanen utenom støtteapparatet og pressefolk.
I Sverige er interessen for kvinnefotballen mye større. Styret for Liungens elitelag bør spørre seg (nok en gang): Hvilke tiltak må settes inn for å trekke flere tilskuere til Toppseriekampene og Liungbanen? Hvorfor er det så liten interesse for toppfotballen i Lier? Kan f. eks. en forkamp med ett av Liungens rekruttlag bidra til økt interesse?
Det er i motgang at det virkelig trengs støtte. Og det skjønner forhåpentligvis de som står nærmest spillerne og klubben som for eksempel slik de som vi har fant langs gjerdet rundt banen.
Noe minneverdig come back etter skade ble det ikke på innbytter Lene Ask Johannesen fra Egge. Men f.v.: bestemor Inger Johannesen, fetter Stian Andresen, tante Hege Andresen, fetter Fredrik Andresen og onkel Even Andresen gjorde så godt de kunne for å heie på Lene.
    
 
Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 14. august 2006 14:32: Fotballrealisten
Strømsgodset slo Follo 4-0 på bortebane søndag, og der var det "bare" 796 tilskuere. To andre kamper i 1. divisjonen hadde 134 og 173 tilskuere (hhv. Manglerud Star - Haugesund og Løv-Ham - Kongsvinger).
Kunne gjerne ha dratt på Liungen-kamper hvis de hadde levert mer til publikum, og da ikke bare sportslig. F. eks. oppvarmings-/oppvisningskamper, slik som Liernett skriver, eller andre utradisjonelle tiltak.
På tide at fotballen tenker nytt!
Tirsdag 15. august 2006 05:34: T.I.
Som strippeshow av jentene? Lettkledde fotballjenter i kalendere slår an, så... Kaste trøya hvis det blir seier, i Mia Hamm-stil!
Onsdag 16. august 2006 16:54: *
Det var ikke Mia Hamm.. menmen
Søndag 20. august 2006 01:46: T.I.
Nei, du har nok rett der. Det var nok Brandi Chastain. Men Mia Hamm var vel kapteinen på laget?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode