Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Ørn, bydelsklubben som viste vei for kvinnefotballen

To lag i motgang møtes på Liungbanen på lørdag. Liungen spiller skikkelig i motvind for tiden. Men motstanderen, en av de store i norsk kvinnefotball, Trondheims-Ørn, har også en hatt en famlende start. Fattige fem mål på fire kamper er svakt. Når vi føyer til at Kattem er helt på bunnen i Toppserien, så skjønner vi at det ikke er bare Rosenborg som sliter i trøndersk toppfotball.

Mulighetene for poeng er så avgjort til stede mot laget som har tatt åtte cupmesterskap og fem seriemesterskap siden 1993. Merittlista kan nok imponere. I tillegg har Liungen tapt alle innbyrdes oppgjør. Men Kattem klarte nesten å kjempe Trondheims-Ørn ut av stilen for kort tid siden. Da kan vel Liungen klare det samme i helga.

Ørn ble stifta 18. mai 1917. Klubben kommer opprinnelig fra Lademoen som ligger øst for byens sentrum. Guttegjengen ved Lilleby skole kjempa i mange år med bydelsklubbene Kvik (i toppserien, kalt ”Hovedserien, 1950-1952, 1955-1956) Falken (Hjalmar ”Hjallis” Andersen klubb), Nidar, Tryggkameratene og National om oppmerksomheten i arbeiderstrøket på østkanten før krigen.

Ørn ble med i Arbeidernes Idrettsforbund som ble dannet forbund på 20-tallet. Fotballaget spilte finaler både i 1926 og 1927. I 1927 vant de NM i AIF, etter at de slo favorittene fra Slemmestad i finalen.

Ørn hadde både friidrett, svømming, ski, skøyter og ishockey (fra 1961) på programmet. Kvinnefotballen ble starta i 1972. Interessen var stor fra starten av. Ørn spilte finale i det som var uoffisielt NM både i 1974 og 1975. Det ble tap for BUL, Oslo. I 1977 vant de cupen for første gang. Finale var det også mot BUL i 1980. Karen Espelund, finalist for Ørn da og generalsekretær i Fotballforbundet nå, har fortalt om de vanskelige spilleforholdene på Bislett senhøstes. Det var omkamp og en gjørmete Bislett ventet. Det var vanskelig for Fotballforbundet å få tillatelse av banemesteren om å få bruke banen, fordi det skulle være skøyte-VM den kommende vinter ------! -- BUL vant 1-0, men vi stod omtrent fast i gjørma, erindret Karen. Fotballadministratoren fikk for øvrig to landskamper. Senere har Ørn produsert en hel rekke landslagsprofiler, som Eva Gjelten, Ann Kristin Aarønes, Tone Haugen, Merete Myklebust. Brit Sandaune og Bente Kvitland. På dagens lag er det hele sju landlagsspillere, fem på A-landslaget, keeper Ingrid Hjelmeseth, Gunhild Følstad, Unni Lehn (med bl.a. olympisk gull og kort proffkariere i USA), Heidi Pedersen og Linn Nyrønning. På landslaget for J-19 laget spiller Inger Ane Hole og Mari Husby.

Herrefotballen forsvant fra klubben tidlig på 80-tallet. Ishockeylaget ble innlemmet i TIK (Trondheim Ishockeyklubb). Jentene trente en stund på parkeringsplassen bak Lerkendals sittetribune. Så flyttet Ørn etter hvert til Rosenborgbanen, selve Mekka for det første storlaget til RBK fra 1960. Banen heter nå Rosenborg gressbane. Nå er det lansert planer om en storstilt satsing for å gjøre denne banen til en landslagsarena for kvinnefortballen.

Men fortsatt lever kvinnefortballen i skyggen av Rosenborg. Laget har nesten like god statistikk nasjonalt de siste årene som gutta på Lerkendal. De spilte for over 2100 tilskuere i cupfinalen i 1986 på hjemmebane på Lerkendal.

Men klubben er lillesøster på økonomi. Kiosksalget og loddsalget på Lerkendal har nok gitt tusener av kroner på hjemmekampene til RBK gjennom årene. Selv landsslagspillerne i Ørn har vært med på disse dugnadene ---

Klubben har en rikholdig hjemmeside, med gamle og nye bilder, og mye fin historikk (med en engelsk versjon også!) Vi takker Ørn for god info derfra. Vi anbefaler alle med interesse for fotballhistorie om å lese mer. Se derfor: www.trondheims-orn.no

Flere saker fra arkivet

Ørnene mot nytt seriegull?

Trondheims-Ørn har åtte cupmesterskap og sju seriemesterskap og kommer med flere internasjonale profiler til Liungbanen lørdag ettermiddag.

"Nye" Klepp i framgang

- Klubben mistet nesten alle spillerne med Dagny Mellgren (bildet th) i spissen i fjor og måtte bygge opp et nytt og ungt lag, sier trener Knut Eriksen (43), opprinnelig fra Åssiden, til Liernett før den avgjørende kampen for Liungen på Liungbanen lørdag.

Flere enn Liungen sliter

Det ser stygt ut, Liungen, så langt. Men trøst dere Liungen - jenter, naboen Asker og fjorårets vinner av 1. divisjon, Kattem, sliter vel så mye i starten. Asker, som så sent som i fjor spilte cupfinale, tapte hele 0-5 torsdag kveld for Kolbotn, som er en av seriefavorittene. Kattem tapte programmessig 1-4 for Trondheim - Ørn onsdag. Dermed er det også tett i bunnen av tabellen.

Tap, trass i årsbeste av Liungen

Årsbeste av Liungen var ikke godt nok. Laget kjempet og vant mange dueller. Trondheims/Ørn scoret to mål på sine få sjanser, mens Liungen gikk målløse og poengløse av banen etter en rekke tilbud. Skal Liungen ta poeng i fortsettelsen må de score på sine klare sjanser. Likevel skimtet vi smil, optimisme og glød hos både spillere og trenere etter kampen.

- Syntes synd på Liungen

- Unni Lehn (på bildet), landslagsspiller og midtbanestrateg har stor sympati for det unge Liungenlaget etter at Trondheims-Ørn vant hele 10-0 i dag.

-- Tøffere i duellspillet

-- Skal vi unngå å slippe inn mange mål må vi bli tøffere i duellspillet, spesielt innenfor egen 16-meter, sier Liungens assistentrener Hasse Svanberg. Spillere og trenere hadde et møte allerede på søndag, dagen etter stortapet i Tromsø. Det blir fire endringer siden siste kamp.

Stor respekt for Liungen

Klepps trener Knut Eriksen ( på bildet) husker Liungens sterke andre omgang, da laget hans vant 4-2 på Liungbanen i juli, men mener at laget hans fortsatt er sterkere enn Liungen.

Dommeren i fokus i Trondheim

Burde assistentdommeren vinket av Koppinen da Rosenborg tok gull? Liernett har snakket med en av dommerne.

Nytt stort tap

- Ingen god kamp av oss, sa lagleder Geir Kristensen (bildet th) etter at Liungen hadde tapt 0-7 mot Trondheims-Ørn.

Marthe klar mot Klepp

Liungen fikk frigitt keeper Marthe Kvaale (på bildet th) til den svært viktige hjemmekampen mot Klepp lørdag ettermiddag.

Tøff bortekamp

Marita Kristiansen (på bildet th) er flyttet inn som midtstopper mot Kolbotn i morgendagens bortekamp i Toppserien.

Liungen lett videre i cupen

Endelig var det noe å glede seg over igjen, da Liungen vant hele 7-0 med talentfulle, tremålscorer Ingrid Høgseth som kveldens mest positive spiller.

Ingen sammenslåing Sandviken-Arna/Bjørnar

Nå er det endelig klart at Sandviken beholder sitt lag i Toppserien. Dermed må Liungen spille i 1. divisjon neste år.

God prestasjon i innendørscup

Gutter 14-laget fra Liungen gikk til finalen i Flint-Esso-cup i Tønsberg på søndag.

Liungen høyere oppe i år?

Liernett har utfordret to ordførere, hvorav den ene har vært fotballpresident, og nåværende og tidligere personer med en viss tilknytning til Liungen til å tippe rekkefølgen i Toppserien.

Like viktig som en cupfinale

-- Liungen har fire cupfinaler igjen. Blir det tre poeng i morgen mot Røa, kan vi begynne å regne poeng, sier en optimistisk Hasse Svanberg til Liernett. Selv om laget ligger på sisteplass, kan en god og heldig sesongavslutning redde plassen i Toppserien. – Det beste for oss er om Kattem slår Sandviken på lørdag, sier assistenttreneren. Da kan nemlig Liungen klare seg med to seire i sluttspurten, dersom Sandviken taper de tre siste kampene.

Nytt tosifret tap

Liungen viste framgang i første omgang, men klasseforskjellen ga Trondheims-Ørn lett spill.

Liungen i oppløsning?

Det ble katastrofesifre, da Liungen gjestet krøllgresset til Fløya i ettermiddag. Etter 0-4 ved pause, ble det hele åtte baklengs i andre omgang. At Fløya kanskje er den største seriefavoritten er nok ikke noen trøst i dag. Riktignok har Liungen fortsatt to lag bak seg etter fire serierunder. Både Asker og Kattem er nemlig poengløse. Men hvor lenge kan Liungen holde hodet over vannet ? Er de heldige, kan de holde seg unna nedrykksplassene en uke til. Asker får nok store problemer med Røa 2. pinsedag på Føyka. Røa nedsablet nemlig Kattem hele 7-1 i dag.

Liungen – Amazon, lørdag kl. 1600:

Liungen med ny keeper

Seks gjettet riktig

Denne mannen er fortsatt den eneste fra Lier som har spilt på A-landslaget i fotball etter at Thomas Sørum ble snytt for debuten mot Wales forrige lørdag. Her kan du se hvem som svarte riktig på vårt spørsmål som ble stilt for vel en uke siden -

Liernetts presentasjon av toppserien 2006

Sjette mai braker det løs borte mot Sandviken.

Dagens tilskuere

Liungen sliter i bunnen av tabellen, men får de noe støtte fra liungene på tribunene?

Fortsatt håp for Liungen?

Siste nytt fra Kvinnefotball.no - Sandviken trekker seg fra neste års toppserie. Det betyr i så fall at Liungen fortsatt har muligheten til å berge plassen i den øverste divisjonen.

Idrettsglede i fokus --

Hundrevis av unge talentfulle fotballspillere (her representert ved en Sylling-spiller) boltret seg under første dag av Spa/Bras jubileumsarrangement

Sluttspill neste år?

Martin Rønning Ovenstad fra Lier scoret da Norge G18 vant sin andre kamp på rad i EM-kvalifiseringen i Bosnia.

Bra avslutningskamp

Spa/Bras Kim Kristiansen scoret etter dagens fineste angrep i dag -

Altmuligmann og miljøskaper

- Uten hans store engasjement og vilje til å gjøre en innsats for klubben har ikke a-laget vært der i dag, sier Sparta/Bragerøens fotballkaptein Martin Wøien Gilhuus om trener Aage Golmen (midt i bildet). Månedens blomst ble tildelt han og Spa/Bra på grunn av klubbens fotballinnsats de siste tre-fire årene.

Sjuer med

Det foretrekker Kristine Rasmussen (her nr to fra venstre) som er skuffet over Liungens manglende satsing på kvinnefotballen --

Sørum til Hälsingborg?

Liungen, som har hatt stor suksess for FK Haugesund i flere sesonger, kan få nye utfordringer om kort tid -

1. divisjon, kvinner

Liungen det mest offensive laget

Fortsatt toppseriespill?

Får vi endelig se et Liungen lag som jubler på hjemmebane?

Like vanskelig motstander som Røa?

- Alt annet enn tre poeng i morgen er skuffende, sier trener Jan Aksel Odden i Amazon, Grimstad til Liernett, før toppseriekampen mot Liungen. Liungen møter Norges eldste kvinnelige fotballklubb.

Ikke godt nok organisert som toppklubb.

-- Idrettsforeningen Liungens elitelag hadde ambisjoner om å beholde plassen i Toppserien. Talentene finnes i hopetall i klubben. Det er ikke selvskryt av klubbens ledere når de beretter om en sterk fotballinteresse blant rekruttene i klubbens nedslagsfelt. Fotballgruppa virker lite samlende og ser ut til å mangle driv og strategi. Det kan umulig bare skyldes at elitelaget for kvinner har slitt i bunnen i hele år.

Sparer fire spillere

Både Miriam Mumtaz (på bildet), Kathrine Nydahl, Anneli Ingebo og Marthe Kvaale, alle med småskader står over årets siste hjemmekamp mot serieleder Trondheims-Ørn, men er nok klare igjen mot Klepp neste helg.

Revansje fra vårkampen?

Resultatet bør bli langt bedre enn 0-9 i vårkampen mot Amazon og Margunn Haugenes (bildet), hvis Liungen skal berge plassen i Toppserien.

Jagland advarer Kolberg

Thorbjørn Jagland kalte Rosenborg for Norges beste fotballag under valgkampen i 1997. Nå advarer han Martin Kolberg mot å gjenta hans fotballtabbe.

Liungen en breddeklubb av dimensjoner

I forbindelse med første del av Liungen.-cup fikk vi demonstrert arrangørsklubbens bredde. Det vrimlet av gule drakter på lørdag og søndag. Et par dager senere var fire av klubbens lag i aktivitet på Stoppen samtidig.

Nytt braknederlag for Liungen

Det ble hele 0-10 mot Team Strømmen på Strømmen stadion i ettermiddag og mer hodebry for Liungens trenere, Thun og Tollefsen (på bildet th).

Fornøyde liunger

Cupgeneral Ingrid Brandt og leder av IF Liungen, Christian Aakermann kunne bare smile sammen med de lokale spillerne Andreas England Gjerlad og Maria Bjørnstad etter helgas fine cuparrangement.

Tap for Liungen

Liungens tap mot Amason i siste serieomgang var kanskje en naturlig utladning etter forrige helgs jubelkamp. Opprykket var sikra før dagens kamp. Kattem gjorde jobben sin. Dermed kunne ikke en seier ha hjulpet noe for å ta førstedivisjonspokalen hjem til Lier. I stedet ble det tap 0-2.

Landslagsspillere og gull i sikte

Liungens motstander på Liungbanen på lørdag, Røa, tok "the Double" i 2004. - Nå er målet å vinne noe igjen, sier trener Geir Nordby til Liernett. Han er glad for at Ingunn Sørum ( her i aksjon under fjorårets kamp) har lagt opp.

Ny keeper til Liungen

I dag ankommer Lill Yvonne Karlsrud (18) til Liungen-banen. Den unge Kolbotn-keeperen vil sannsynligvis tegne kontrakt med Liungen om kort tid, fortalte Jan Ausland til Lier-nett torsdag formiddag. Hennes kontrakt med Kolbotn går ut 1. juli, så Liungen må sette inn den nåværende andrekeeperen førstkommende lørdag. Karlsrud er eventuelt klar til Liungens kamp mot Amazon lørdag 3. juli.

Sandviken - Liungen live

Skal Liungen ha håp om å overleve i toppserien, må de ta poeng borte mot Sandviken i dag. Liungen har vist mye godt spill i det siste, men nå må det fine spillet omsettes i poeng mot et Sandvikenlag som er like desperate som Liungen.

Ny daglig leder i Liungen

Hans Petter Hoelstad (32) er i dag ansatt som ny daglig leder i Liungen etter Sverre Munkvold som sa opp for halvannen måned siden.

God treningskultur over flere tiår

- Årets opprykk er et resultat av gode treneres langvarig innsats og med høy faglig kompetanse, både håndballfaglig og menneskebehandling, sier tidligere trener og arkitekten bak Reistads håndballskoler, Erik Bjørnstad,

Liungen holder ikke nivået

Nok en gang fikk vi bekreftet at Liungen ikke holder toppserienivå. Å tape 1-3 for cupfinalist Asker er ikke ille resutatmessig, men liungene skaper nesten ikke målsjanser. Bortsett fra en fem minutters periode etter Liungens scoring, hadde Asker full kontroll. Siste kamp mot Kattem neste lørdag kan bli avgjørende, dersom det skulle gå mot sammensslåing av toppserielagene i Bergen.

Vant Nordic Cup

Mari Bergum Berget, fra Oddevall i Lier, spilte sluttspillet for Oslo Volley som vant sluttspillet i Steinkjer i helga.

Dobbeltmester i Sverige

For kort tiden siden var Thomas Sørum med og vant seriemesterskapet for Helsingborg. I dag ble han og klubben cupmester med familien på tribunen -

Liergutter hyldet

Både Vegard Dokken (tv) fra Lierskogen og Tranbyguttene Rudi Holliman ( i midten) og Mads Hansen var med på opprykksfesten i Mjøndalen stadion i ettermiddag.

Ble matchvinner

- Jeg har fått overskudd, sa Thomas Sørum til Liernett dagen etter at han avgjorde SIFs kamp mot Helsingborg på La Manga

Toppserien spilles på Liungbanen

Liungen fikk dispensasjon

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Liungen foran to viktige kamper

Etter stortapet mot Arna Bjørnar i helga, blir det svært viktig for Liungen (her representert ved u-landslagsspiller Kristin Jonvik) å revansjere seg i de neste to kampene.

Blir det scoringsglede i Grimstad?

På lørdag ettermiddag ønsker vi flere scoringsgleder. Men selv om Amazon har null poeng hittil, er det nok enda viktigere for Liungen å slå andre og svakere lag.

Talentene forsvinner?

Ingrid Høgset er en av flere i rekken av talenter som forlater Liungens 1. divisjonslag.

Skuffende kamp av Liungen

Alt lå til rette for en festaften. 550 tilskuere kom for å se Liungen kjempe om poeng. Men i stedet var det jentene fra Strømmen som dominerte størstedelen av kampen i Buskeruds fotballs storstue, Marienlyst. Fem baklengs betyr årets dårligste kamp for Liungen. Team/Strømmen var best i fem av kampens seks kvarter.

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Kjersti Thun ny trener i Liungen

Nybakt cup-mester blir trener i Liungen.

Jentene strømmer til

-Vi fokuserer på å ha det gøy, møte gode venninner og utvikle oss som spillere, sier trener Øyvind Nilsen om den svært store interessen for kvinnefotballen i Sylling.

Hvilke spillere forsvinner?

Forsvinner Liungens mest rutinerte spillere ut av klubben denne uka? Fire av dem er avbildet her --

Hederlig tap av Liungen

Liungen tapte 0-5 for Røa i dagens Toppseriekamp

3 viktige poeng i vanskelig kamp.

Etter ei uke med tøft program to Liungen i kveld 3 viktige poeng mot Fart. Det var et slitent Liungenlag som entret banen tidligere i kveld, og seieren satt langt inne. Hege Gunnerød satte inn 2-3 på overtid, og berget dermed viktige poeng som fører laget langt mot opprykk til toppserien.

Spilte jevnt med Kolbotn i en omgang

En god omgang er ikke nok. Landets beste lag, Kolbotn, satte inn småforkjøla Solveig Gulbrandsen etter pause. Kolbotn var bedre på presisjon, hurtighet og teknikk. Det skulle bare mangle når også Gulbrandsens landslagskolleger Trine Rønning og Ingvild Stensland våknet til dåd. I tillegg lyktes også årets funn, Isabell Herlofsen. På tribunen satt pappa, Kai Erik og koste seg. Det meste stemte dermed for lederlaget. Det ble stor klasseforskjell mellom lagene i siste omgang. -- Vi får ta med oss den positive tendensen til neste kamp mot Asker, sa assistentrener Hasse Svanberg. Kollega Lena Tyriberget var enig, men var naturlig nok lite fornøyd med andreomgangen.

Vant pokalen for 10 år siden

Thomas Røed fra Tranby fikk oppleve noe av det største en fotballspiller kan oppnå, å bli cupmester, men han er ikke den eneste liung som har vært aktør i en finale.

Brødre på groundhopping

Rune og Frode Trolsrud Berg "samler" på engelske fotballarenaer. I helgen reiser Tottenham-supporterne over til øyeriket for å få nye opplevelser.

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Vanskelig bortekamp

Vi håper førstekeeper Marthe Kvaale unngår skade mot Trondheims-Ørn, og at Rikke Flåten (bildet t.h.) kan fullføre kampen som spiss i søndagens toppseriekamp i Trondheim

Liungen ble nummer 2

Liungens G93- lag gikk til finalen og tapte.

Blått lys for Liungen?

Drømmen om fortsatt toppseriespill henger i en tynn tråd for Liungens damer. Laget har ett fattig poeng mot dumpekandidaten Sandviken. Mot middelmådige Klepp og Team Strømmen har ikke Liungen scoret – bare sluppet inn – i bøtter og spann. Mot Fløya var de ett mål unna Norgesrekord i tap. Hvorfor henger ikke Liungen med på dette nivået?

Tidligere verdensmester på Liungbanen

- Jeg spiller min siste sesong, sier Hege Riise (37), kåret til verdens beste kvinnelige fotballspiller etter VM i 1995.

Vant sin første pokal

Sylling IF s Jenter 12 reiste hjem med gode minner fra Starum Cup på Toten --

Thuns og Tollefsens tips nærmest

Dersom rekkefølgen i Toppserien blir den samme som etter ni kamper, vil Thun og Tollefsen (på bildet th) vinne Liernetts tippekonkurranse med knapp margin --

Resultater fra gjettekonkurransen

Hvor mange Buskerud-lag og liunger har spilt cupfinaler i fotball?

Revanseoppgjør på Liungbanen

Vil Audun Langård og de andre spillerne i Liungen smile etter opprykkskampen i lokaloppgjøret på Liungbanen på søndag eller vil Lier stikke kjepper i hjulene

Tidenes lekkasje

Liungen har satt flere rekorder i Toppserien.

I fotballens bakgård

Da Liers A-lag rykket opp i 3. divisjon i 1993 var det stor optimisme --

Mange baklengsmål i egen turnering

Liungen har mye å jobbe med fram mot seriestart. I klubbens egen turnering i Mjøndalshallen på lørdag ble det en seier og to tap. Hele 15 mål baklengs på tre kamper er foruroligende.

Fornyet tillit til Ingrid Høgseth

Tre mål og fin innsats i cupkampen på tirsdag ga Tranbyjenta plass på laget mot Fløya, Tromsø i morgen.

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

Elendig 1. omgang ødela

- Det sliter veldig på motivasjonen og gå av banen med 0 poeng, sa en tappert smilende målscorer, Miriam Mumtaz (på bildet) etter å ha kommet seg litt etter skuffelsen og tapet 2-4 mot Klepp.

Skader og sykdom i Liungen

- Det er usikkert om tre av spillerne skal spille, sier assistentrener Glenn Kleven ( på bildet), før "generalprøven" mot Klepp på Jæren.

Følg Fløya- Liungen live på Lier-nett

Liungen møter i dag en av gullfavorittene borte. Etter å ha blitt rundspilt på hjemmebane av Team Strømmen for noen dager siden, virker dette å bli vanskelig. Dog avgjøres ikke fotballkamper på papiret. Følg kampen live her...

Mye frustrasjon i Liungen

Treneren for Liungen Roy Tommy Tollefsen gikk i dag ut og kritiserte mangel på samarbeid innad i klubben. Han sier han har hatt et flott år med laget, men at han nå takker for seg. Tollefsen kritiserer også at han ikke har fått avklart sin egen situasjon i klubben, og at han har manglet retningslinjer og feedback fra et styre han betegner som lite edruelige.

Hjem til Lier etter hvert

Men det kan ta tid før Thomas Sørum vender hjemover etter suksess på det andre året i Haugesund og som toppet seg med nedsablingen av Viking sist helg, og på søndag er Rosenborg motstander--

Avslutningen av fotballsesongen 2007

Hvordan går det med de lokale lagene?

Nestentabellen

Det er alltid mulig å finne lyspunkter

Forsvaret sovnet i 1. omgang

Den elendige første omgangen ødela nok en gang for Liungen etter 1-4 mot Sandviken ved pause.

Møter en medaljekandidat

Arna-Bjørnar med hele fem landslagspillere møter Liungen på Liungbanen i morgen, men trener Roger Johansen satser friskt med nytt midtstopperpar Maja Nordahl (på bildet) og Katrine Nydahl.

Tapte ett poeng

Smilet kom først da mascotten dukket opp --

Scoret 26 mål

Spa/Bras unge lag vant DBK-cupen i suveren stil.

Toppserien lørdag kl. 1500 på Liungbanen: Liungen-Asker

Liungen har full fokus på kampen mot cupfinalist Asker. -- Klarer vi poeng mot Asker, er vi sannsynligvis ikke nødt til å vinne mot Kattem i Trondheim, sier assistenttrener Hasse Svanberg. Etter at Sandviken har kunngjort at de trekker laget til fordel for ett toppserielag i samarbeid med opprykksklare Arna/Bjørnar, har det skapt en ny optimisme i Liungenlaget. Lag nummer ni vil følgelig berge plassen. Den plassen er som kjent innen rekkevidde for Liungen med en god serieavslutning

Kretslaget til finale

Buskeruds kretslag G15 spilte i helgen A-sluttspill i sør-norsk mesterskap i Skien

Tidligere Liungen-spillere i cupfinalen

Bettina Jevne og Reidun Nilsen, som begge har spilt for Liungen, sørget for Askers to mål i semifinalen mot Fløya søndag kveld.

Det glapp etter pausen

- Det var surt å slippe inn to mål like etter pause, sa Liungens beste spiller Anja Ormåsen (19) etter nok et klart tap, denne gang 0-5 for Amazon.