Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Brødre på groundhopping

Rune og Frode Trolsrud Berg "samler" på engelske fotballarenaer. I helgen reiser Tottenham-supporterne over til øyeriket for å få nye opplevelser.

- Jeg har besøkt 49 arenaer, forteller eldstebror Frode. I løpet av de nærmeste dagene skal han se nye tre kamper. Øyvind Werrum fra Tranby, bosatt i Tønsberg, har besøkt flest hittil, 30 flere enn Frode. Rune vil komme opp i 25 arenaer i løpet av helgen.- Da kan jeg også registrere meg på lista på den etter hvert lange lista av "groundhoppere", fordi 25 besøk er minstekravet der, forteller han. Fra hver arenabesøk kjøper de med seg ei supporterlue som "bevis"på at de har vært der, så de har etter hvert et stort utvalg og er derfor godt utrustet mot vinterkulden -

I morgen er brødrene på plass på Ricoh Arena i Coventry for å se hjemmelaget spille mot Middleborrough (Championship, nivå 2). For de som måtte være litt usikker; byen Coventry ligger i den engelske regionen Vest-Midlands, omtrent tre mil øst for Birmingham.

Men søndag kan det virkelig bli en opplevelse, mener gutta. Da reiser de til Etihad Stadium som er den engelske fotballklubben Manchester Citys hjemmebane. Arenaen ble åpnet 25. juli 2002, da som City of Manchester Stadium. Motstander er deres eget lag Tottenham Hotspurs. Det lyser forventning i blikket hos brødrene før toppoppgjøret i Premièr League. Frode og Rune er for øvrig to av den norske supporterklubbens 2 945 medlemmer.

Mens Rune skiller lag med storebror Frode etter kampen på søndag. Rune reiser hjem for å undervise på Tranby skole. Frode reiser videre. Den 52. arenaen for Frode blir besøket på Stevenage sin arena, The Lamix Stadium, som har en kapasitet på ca 7000 tilskuere.
Les mer her: http://www.stevenagefc.com/page/Stadium/0,,10839,00.html

- Hva er den fineste arenaen? - Vanskelig å si, men både Arsenals og Manchester-klubbenes hjemmebaner er flotte, mens de synes det er for trangt på Tottenhams arena White Hart Lane. Ellers er det sjarmerende på Fulhams hjemmebane, Craven Cottage, med verneverdige tribuner fra 40-50-tallet. Vi var der i desember 2008. Peterborough har også en gammel ståtribune på sin arena (London Road, red anm), forteller de.

Avkobling og kulturlæring
Det er fin avkobling fra lærerjobben når de er i fotballens hjemland. Frode jobber på Lierbyen og Rune på Tranby skole. Begge jobber med språk. Frode underviser i engelsk, Rune i norsk og spansk.

Jeg er engelsklærer, så turene gir meg fine muligheter til å praktisere språket, sier Frode. - Og så lærer vi svært mye om den engelske kulturen. Vi tar masse bilder. I fjor var vi, blant annet, i Glasgow for å se Celtic mot Rangers. - Der er stemningen nesten uvirkelig. Man bør ikke bruke et Celtic-skjerf i et område der Rangers har tilhengere, sier Rune.

- Vi prøver å overnatte i hver by der arenaen ligger, forteller Frode. - Å forflytte seg fra by til by er lett. Det går så mange tog. Og så er det så mange steder jeg for øvrig ønsker å se i forbindelse med turene, for eksempel Stonehenge (forhistorisk monument, red anm), sier Frode. - Ellers så har vi røtter fra England via farmor, familienavnet Landers, kan spores helt tilbake til 1600-tallet.

Spesielle opplevelser
Brødrene har vært Tottenham-supportere siden 1986, da klubben spilte cupfinale mot nettopp Coventry.
- Både mor og far har vært på White Hart Lane tre ganger, bekrefter Rune. Turene til de forskjellige arenaene startet romjulen 2008, så spesielt Frode har rukket mye på vel tre år.

Vi setter sammen pakker selv, det vil si vi at vi sjekker terminlista og bestiller billetter i god tid, så bestiller vi flybilletter. Det blir billigst.

Det mest fengslende er å besøke en gammel arena. Som eksempel nevner de Oxford med ståtribunen. Laget spiller på 4. nivå. Men klubben samler gjerne 8000 tilskuere. De nevner også supporterlaget til Wimbledon utenfor London som ble dannet da klubbens eier Røkkei 2003 flyttet klubben  fra Merton i Sørvest-London nordover til Milton Keynes.  Året eter byttet klubben navn til Milton Keynes Dons. Nå har supporterlaget kommet seg opp på 4. nivå. - Jeg så laget spille mot Crawley i høst, forteller Rune.

Ellers så har de opplevd både kulde og dårlig vær. - På en arena gjorde arrangøren forsøk på å tine opp banen ved å utplassere tønner oppvarmet med kull. Det var ingen moderne bane med undervarme tydeligvis, forteller Rune. De glemmer heller ikke kampen i Cardiff på Cardiff City Stadium, da det haglet inn på tribunen.

Brødrene Berg er også godsetsupportere og "samler" på arenabesøk i Norge. De har vært både på Lerkendal i Trondheim, på Aker stadion i Molde og på Alfheim i Tromsø for å se Strømsgodset kjempe om poeng. I 2012 har de planer å besøke både Fosshaugane i Sogndal og Viking stadion i Stavanger.

Les mer om supporterunionen, oversikt og info: http://www.supporterunionen.com/

Her er reglementet for groundhopping: http://www.supporterunionen.com/index.php/groundhopper/reglement

I bildegalleriet kan observante lesere se at brødrene har besøkt St AndrewsBirmingham, Bloomfield Road i Blackpool, Queens Park Rangers bane Loftus Road og City Ground i Nottingham. Merk deg bildet, der tønner blir brukt for å tine opp frosten på en arena. Og bildet som bekrefter at fish- and chipsmåltidene ofte er obligatoriske før kamper.

Og vil du lese om Ray, Norges råeste groundhopper, se her: http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=576571

Et (lett?) spørsmål til leserne; - Hvilke bilder forbinder dere med Nottingham? - Og hvorfor?

1/11 (4.jpg)
2/11 (brian-_clough_statue.jpg)
3/11 (frode.jpg)
4/11 (frode_ser_utover.jpg)
5/11 (nottingham_robin_hood.jpg)
6/11 (oppvarming_av_bane.jpg)
7/11 (qpr_store.jpg)
8/11 (rune_paa_arena.jpg)
9/11 (the_blue.jpg)
10/11 (ut_mot_sjoen.jpg)
11/11 (white_heart_lane_oppslag.jpg)

Flere saker fra arkivet

Ukens petit: Frykt og angst

Vel to måneder etter tragedien på Utøya, kommer minnene sigende frem fra en tur til London i februar 1992, på vei til Tottenham Hotspurs hjemmebane.

Velkommen til nye Liernett

Velkommen til den tredje versjonen av Liernett. Etter som årene har gått har Internett forandret seg. For å henge med på utviklingen har vi i Liernett forandret både layout, system og organisering. Nå ser du på den tredje versjonen av nettavisa Liernett. Les mer om Liernett og hvem som jobber med prosjektet.

Åpen scene

På åpen scene sist fredag var det mange bra band – det klart beste var Dead Sheriff fra Drammen. Over hundre tilskuere hadde kommet seg på konsert.

1. divisjon, kvinner

Liungen det mest offensive laget

Tilbake på gamle tomter

Frode Askekjær, sogneprest og tidligere aktiv i friidrettsgruppa i Sylling IF var en blid og fornøyd deltaker.

Legger opp ---

Rune Owsinski (bildet), tidligere i norgestoppen både i go-cart og motocross enduro, avsluttet sin karrière med et norgesmesterskap i ATV Cross i helga.

Annenplass på Jan Rune

Jan Rune Fuglerud fra Lier Motorsportsklubb ble nr 2 i MX 1 i NM-runden i Tønsberg i dag

Ble hyllet i Polen

Motocrosskjøreren Jan Rune Fuglerud fra Lier vant sammenlagt foran 5000 tilskuere som heiet på han som en av sine egne

God tredjeplass på Island

- Men noen av elevene var mer fornøyd enn andre, sier lærer Frode Berg (th på bildet) etter den nordiske mattefinalen, der Lierbyen skole representerte Norge.

Barneidrett på Sjåstad

Sjåstad Vestre Lier har startet barneidrett for alle barn født 1995-1998.

Prest arrestert på 17. mai

Frode Askekjær ble arrestert av politimester Larssen i Sjåstad kirke midt under 17. mai-prekenen.

Barneleik på Oddevall

Høylytt på Oddevall skole når Sjåstad Vestre Liers yngste barn er aktive.

Liergutter tok NM-gull

Tor Erik Wam (15) fra Meren ATV og Rune Owsinski (37) fra Lier Motorsportsklubb vant sine klasser suverent i Norgescupen

Lierseier i NM-runden

Even Høiby, 13 år, vant sin klasse på Tynset, mens Jan Rune Fuglerud i MX2 var skuffet tross 3. plass sammenlagt i MX2 under 2. runde i NM i motocross

Skikarusell

Ski-karusell starter torsdag 12. januar 2006

Frisk satsing i ny klubb

- Stoppen Sportsklubb skal ha gode og mange aktiviteter for alle som vil spille fotball i aldersklasse 13 til seniornivå, understreker Rune Klemetsdal som er ny sportslig leder.

Liunger på tribunen og på indre bane

Irriterte liunger på tribunen i Vikingeskipet reiste tidlig hjem på lørdag kveld. På indre bane jobbet liungen Einar Lutnæs og resten av staben i Geithus IL s skøytegruppe fra morgen til kveld. - Det gikk bra til slutt, sa den sindige oddevallmannen på mandag.

Drillo som premieutdeler

- Jeg fikk aldri spille i slike cuper som barn, sa Frode Grodås til Liernett like etter en hyggelig prat med noen av et tusentallig unge spillere under Bendit Cup i dag.

Måtte bryte i 2. heat i EM

Jan-Rune Fuglerud var nest beste skandinav i 1. heat i EM-runden i motocross, men måtte bryte i 2. heat

Drillo til Tranby

I fjor besøkte tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal Bendit Cup, i dag kommer A-landslagtreneren og lagets tidligere keeper, nå keepertrener Frode Grodås innom den populære cupen for de minste fotballspillerne -

Hvilken virksomhet i Lier stiller med flest deltakere?

Friidrettsgruppa i Sylling IF utfordrer alle virksomhetene i Lier Kommune til å stille med flest mulige ansatte i Kanada rundt. Det er sosialt, sunt og kjempegøy. Trimmerne kan løpe Kanada Rundt (6 og 12 Km) Kanada Rundt (12 Km) går fra Sylling skole om Kyllerudsvingen, Kanada, Tronstad og tilbake til skolen, mens Kanada Rundt (6 Km) går fra Sylling skole om Kyllerudsvingen og tilbake til skolen. Håper mange tar i mot denne utfordringen og stiller på Kanada rundt i år.

Medaljer i motocross

Femten år gamle Even Heibye (th) fra Lier motorsportsklubb ble norgesmester i sin klasse, mens Jan Rune Fuglerud var nær seieren, men måtte nøye seg med sølv under NM i speedcross i Vågå i går

Eminent kjøring

MX Shakedown-finalen ga gode pallplasseringer til Jan Rune Fuglerud, Jan Olav Lunewski og Even Heibye (tv på bildet) fra NMK, Lier

Liungen banket Fortuna grundig

> -- Vi fikk litt kjeft i pausen og fikk beskjed om å senke skuldrene, sa kaptein Ingunn Sørum etter 7-1 over Fortuna fra Ålesund. Selv om Liungen produserte noe få store sjanser i første omgang, skuffet de både seg selv og hjemmepublikum med upresist og tafatt duellspill. Etter pause vant de duellene og kom rundt på kantene. Kaptein sjøl var i de umulige hjørnet var konstant en trussel for Fortunaforsvaret.

Hva er galt i Sylling IF?

I gårsdagens utgave av DT, kunne man lese om ”lederflukt” og samarbeidsproblemer i Sylling IF. Bakgrunnen for oppslaget var Dag Frode Gulsruds brev, der han trakk seg fra sine verv og pekte på en del problemer i idrettslaget.

Konsert i Sylling kirke

Mandag kommer den allsidige musikeren, Frode Moltemyr, til Sylling kirke. På repertoaret har han viser, allsanger, country og bedehussanger.

Liungen lekte seg

Etter hvert som målene rant inn på Liungen-banen ble det hele en lek for bygdas fotballstolthet nummer en. – Det er artig å få igjen for innsatsen, sa en av kampens profiler, tremålscorer, Hanne Teigstad.

- Ga et meget sympatisk inntrykk

Slik ble elitespiller Mads Hansen karakterisert av trener Arne Steinar Kvisle etter prisutdelingen til Lier IL s juniorspillere.

En assistendommers kveld

Vi ble med Odd Arne Vangen til Ullevål for å se Rosenborg og Vålerenga.

- En opplevelse for livet

Det sier Thomas Sørum som er hjemme i Lier på juleferie. Han har oppnådd det mange bare har drømt om som fotballspiller; å spille for 50 000 entusiastiske tilskuere.

Kampklar pappa

Jeg flyttet tilbake til Lier etter å ha bodd 6 år i Drammen. Jeg ønsket meg tilbake til Lier fordi jeg trudde at kommunen satset på barn og unge. Vi valgte å flytte til Sjåstad fordi jeg viste at der var en seriøs skole med dyktige ansatte. Etter at vi hadde flyttet til Sjåstad fikk jeg plutselig beskjed at barna våre kanskje skulle busses hit og dit fordi polikerne i Lier kommune ikke ønsker å satse på nærmiljøet til våre barn på Oddevall. Det er en skam at polikere skal knuse et så flott miljø. Veit dere hva dere gjør hvis dere legger ned skolen? Trur ikke dere veit det.

Seks gjettet riktig

Denne mannen er fortsatt den eneste fra Lier som har spilt på A-landslaget i fotball etter at Thomas Sørum ble snytt for debuten mot Wales forrige lørdag. Her kan du se hvem som svarte riktig på vårt spørsmål som ble stilt for vel en uke siden -

Et overskuddsmenneske

Månedens Blomst går til Hanne Eikaa Bergill for allsidig arbeid med barn og ungdom på Tranby

OL-flammen til London

Cecilie Olsen (35) fra Sørsdal i Lier, medieutdannet i England og bosatt i England, har levert oss denne rapporten.

Misfornøyd med tredjeplassen

Både Jørgen Broch og Jan Rune Fuglerud (på bildet) kom på pallen i motocross-NM, men Jan Rune var ikke blid, da det ble omstart i finaleheatet

Beatles på Stoppen

Resultatet av et spennende samarbeid mellom rockemusikere og skolemusikanter presenteres på søndag

Scoret to på fire minutter

Liungen Thomas Sørum tok revansje fra forrige helgs kamp mot Mjøndalen.

Topptrenere til Stoppen

Spanske Toni Ordinas, tre trenere fra Manchester City og flere kjente trenere fra distriktet vil delta på Spabra og Liungens fotballskole i august.

To fra Lier til EM-runden

Med henholdsvis 2. plass og 4. plass i dagens NM-runde er Jan Rune Fuglerud (på bildet) og Jan Olav Linewski klare for internasjonle oppgaver

Mesterlaget i matte

Anette Olianne Walbeck, Brage Malm Monstad, Silje Kristin Fjeld Eilertsen, Andreas Bjelland Berg i klasse 9ef og lærer Frode Trolsrud Berg ved Lierbyen skole gikk til topps i den landsomfattende mattekonkurransen KappAbel i konkurranse med 450 elever.

Gode ord og vakre toner i marka

Friluftsgudstjenesten ved Dammyrdammen på søndag ga de frammøtte en fin opplevelse --

Lier IL hyllet åtte medlemmer

Lier IL, feiret sine 75 år ved å hylle åtte av sine medlemmer med hederstegn. Medlemmene har gjort seg bemerket i idrettslagets siste 25 år.

Ny motocrosshelg for liungene

Jan Rune Fuglerud måtte nøye seg med 19. plass totalt undet det åpne svenske mesterskapet.

DHK til semifinalen i europacupen

DHK tapte 29-26 mot HC Lovcen, men gikk videre til semifinalen i Europacupen

Sjåstad havner i bakleksa

- Lier kommune ødelegger et samlingssted ved å avslutte avtalen med Sjåstad Samfunnshus, skriver Dag-Frode Gulsrud og ber folk protestere.

Betyr mye for idrettsmiljøet

- Månedens Blomst for april ble gitt til Kristoffer Helgerud før kampen mellom Lier IL og Åmot IF mandag kveld.

Guttehåndball før A-kamp

Landslagsaktuelle Espen Gommerud Våg er ett av trekkplastrene når St Håndballklubb inviterer gutter til test og moro.

Revanseoppgjør på Liungbanen

Vil Audun Langård og de andre spillerne i Liungen smile etter opprykkskampen i lokaloppgjøret på Liungbanen på søndag eller vil Lier stikke kjepper i hjulene

Sterk prestasjon igjen

Jan-Rune Fuglerud fra Lier fulgte opp med en sterk femteplass i kvalifiseringen i dag før morgendagens EM-runde i motocross i Sverige

Øytsein Bøyum Fossum vant mot Kvisla

Han utlignet med det Frode Urkedals forsprang - nå venter hurtigsjakk.

I fokus i mange media

Det ble hektisk etter kampen for kaptein, matchvinner, bestemann Mads Hansen etter at Mjøndalen hadde sikret ny kontrakt, men en annen liung spilte også en avgjørende kamp i dag.

Første skoledag i Lier

Mange spente 6 åringer startet på skolen i dag

NM-runde i rallycross på Lyngåsbanen

Nest siste NM-runde i rallycross kjøres på Lyngåsbanen 1.-2. august

"Nye" Klepp i framgang

- Klubben mistet nesten alle spillerne med Dagny Mellgren (bildet th) i spissen i fjor og måtte bygge opp et nytt og ungt lag, sier trener Knut Eriksen (43), opprinnelig fra Åssiden, til Liernett før den avgjørende kampen for Liungen på Liungbanen lørdag.

Klar for Helsingborg

- Jeg kunne ikke la denne sjansen gå fra meg, sier Thomas Sørum som i morgen med store forventninger reiser nedover for å møte lagkameratene i klubben som leder Allsvenskan -

Årsmøte barneidretten Sjåstad Vestre Lier

Det var årsmøte i barneidretten til Sjåstad Vestre Lier fredag 9 mars

- Vi skal klare dette

Det sier Spabras trener Marcus Walfriddson før dagens avgjørende kamp som også er hans siste som trener for laget.

Jul i London

Cecilie Olsen (på bildet), fra Sørsdal i Lier, og som har studert film og media ved Stirling Universitet, nå jobbaktiv med TV-salg hos Fox Sports har sendt oss en førjulsrapport fra den engelske hovedstaden

Biskopen besøkte Oddevall skole

Sjefen over alle sjefer mente en 2 klassing at biskopen var. Det var starten på en fint møte med elevene på småskoletrinnet og biskopen.

Nye landskamper

Martin Rønning Ovenstad som er tatt ut i troppen til Norges G 18-landslag, har spilt 24 kamper med flagget på brystet, siden debuten høsten 2009.

Tida flyr -

- Jeg sitter her på flyet og ser utover havet en solskinnsdag i ferien min, forteller Rune T Berg i ukens petit -

God innsats i Norway Cup

Liungen IF stiller to lag i klasse H (G 12), der det ikke spilles sluttspill.

IF-ambasadører for Sjåstad vestre Lier IL

Gjennom prosjektet ønsker If og Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité å gi en støtte til de som arbeider for at barn skal få positive opplevelser med fysisk aktivitet i lokalmiljøet. If er et selskap som tar samfunnsansvar. Det å støtte tiltak for barn er den beste måten å vise dette på.

Liers ukjente topplag

For kun tre tilskuere og et par pressefolk spilte Lierbyen Baseballklubb hjemmekamp på Sjåstadbanen på lørdag. - Vi har nok vært for dårlig på informasjon om våre kamper, innrømmer trener, lagleder og landslagspiller Børre Storjord ( på bildet t.h.)

Full fart på Sylling stadion

- og fornøyde deltakere i alle klasser under årets Kanada Rundt

Epler og litt til.

Den årlige eplefestivalen ble i helga avholdt på Lier videregående skole. Svært mange fremmøtte fikk oppleve mye epler, men også mye mer.

Dårlig start og velt ødela

- Jeg er lite fornøyd med fjerdeplassen, sa Jan Olav Lunewski, mens Jan Rune Fuglerud nær gjentok prestasjonen fra i går og tok andreplassen under NM-runden i motocross i dag på Lunner.

Hoppet 195 meter i Vikersund

Jan Inge Trontveit (30) fra Tranby glemmer aldri drømmehoppet i Skiflygingsbakken for snart sju år siden.

Norges cup 2 runde på ATV i Mosjøen lørdag 14 juli

I helgen gikk startskuddet for den andre runden i Norges cup på ATV i Mosjøen

Hjem til Lier etter hvert

Men det kan ta tid før Thomas Sørum vender hjemover etter suksess på det andre året i Haugesund og som toppet seg med nedsablingen av Viking sist helg, og på søndag er Rosenborg motstander--

Opprykksfest i Sylling

Mye tyder på at fotballinteressen i Sylling aldri har vært større, til tross for at lagene ikke er på elitenivå. En av trenerne for det nyopprykkede A-laget, Inge Skjeggerud, jobber også aktivt med rekruttene.

Tredje runde i Danmarks cup på ATV

I helgen var det tredje runde i Danmarks mesterskap

JB & the Delta Jukes

Tranby Blues Klubb, Lier, har gleden av å presentere en sprelsk mikstur av spilleglede og dårlig humor, blandet med forkjærlighet for blues, ragtime, hillbilly, dixieland og annen american music!

Vellykket loppemarked på Tranby

I helga ble Tranby skolekorps tradisjonelle loppemarked avholdt. Tranbyhallen var smekkfull av mer eller mindre velbrukte lopper. Penger og gjenstander skiftet eier i høyt tempo.

Beskjeden plassering

Sindre Jansson Haverstad nådde ikke helt opp under EM i skiorientering, men den norske laginnsatsen i dag lover godt for stafetten i morgen.

Påskebilder fra Eiksetra

Bilder fra første påskedag

I aksjon på Tv 2 i dag?

Det er store muligheter for at Thomas Sørum blir den andre liungen gjennom historien som får sjansen på A-landslaget i fotball. Han var svært ambisiøs allerede som guttespiller, forteller en tidligere lagkamerat.

Lærerfri skole på Oddevall

Elevene på Oddevall skole fikk oppleve to litt annerledes skoledager, da foreldrene inntok lærerrollen.

Ørn, bydelsklubben som viste vei for kvinnefotballen

To lag i motgang møtes på Liungbanen på lørdag. Liungen spiller skikkelig i motvind for tiden. Men motstanderen, en av de store i norsk kvinnefotball, Trondheims-Ørn, har også en hatt en famlende start. Fattige fem mål på fire kamper er svakt. Når vi føyer til at Kattem er helt på bunnen i Toppserien, så skjønner vi at det ikke er bare Rosenborg som sliter i trøndersk toppfotball.

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Hvem er best i kveld?

Spa/Bra kjemper i toppen av 4. divisjon, men trener Aage Golmen venter seg en vanskelig kamp mot Lier på Tranby i kveld.

Første skoledag for 1 klassingene ved Oddevall skole

16 spente førsteklassinger møte opp torsdag ettermiddag kl 16.30 ved Oddevall skole for å starte første skoledag. Lærer Hilde L Karlsen og Inger Lise tok godt i mot både barn og foreldre utenfor. Skolekorpset spilte flott for 16 stolte barn. Rektor Hauge Ønsket alle velkommen og han var veldig fornøyd å se så mange smilefjes .

Opp- og nedturer

- Jeg har jobbet mye med skytingen i år og opplever fremgang, men har fortsatt mye å gå på, sier liungen Anders Brun Hennum som oppnådde stafettsølv i junior-VM for to år siden.

SPRÅKREISE EASTBOURNE 2004

Mange 9 klassinger fra stoppen skole reiser på språkreise til England førstkommende tirsdag...De reiser fra Torp i sandefjord, og skal bli boende hos vertsfamilier i Easbourne i 3 uker 4 timer skole pr.dag. og resten fritid med bading, sport, shopping og masse kult... Ungdommene skal på tur til Brigthon, til London for å se forskj.severdigheter som f.eks.Mdm.Tussauds vokskabinett...

Dobbeltmester i Sverige

For kort tiden siden var Thomas Sørum med og vant seriemesterskapet for Helsingborg. I dag ble han og klubben cupmester med familien på tribunen -

Norges cup 3 runde på ATV i Molde lørdag 25 august

I helgen gikk startskuddet for den tredje runden i Norges cup på ATV i Molde. Helgen samlet hele 132 startende av stort og smått

Lill-Yvonne Karlsrud til Klepp

Liungenkeeperen har hatt en tung sesong i Liungenmålet, men imponerte i treningsuke med Klepp.

EM i motorcross fra Nederland

Jan Rune Fuglerud fra Lier hadde fjerde beste tid etter kvalfiseringen under helgas EM-runde i motocross i Nederland, men det ble lite poeng da heatene startet.

Satser høyere, men --

Spa/Bra måtte nøye seg med nok et uavgjort resultat på fredag, mens Lier skal prøve å revansjere seg i morgen.

Tøffe playoff-kamper

- Vi møter nok sterke lag fra Østlandet og Trøndelag, forteller Tommy Hyving i Lier futsal.

Signerte for spill i Liungen

Kristian Bye Andersen (33) varmet opp i 70 minutter på Ullevaal, men ble ikke cupmester sammen med lagkameratene i Odd, Grenland --

Tilbake i toppen

Jan Olav Lunewski (på bildet) fra Lier tok andreplassen og Jan Rune Fuglerud tredjeplassen under 1. runde i NM i motocross siste helg

Den som sover synder ikke

Ukens petit er ved Rune T. Berg, Tranby

This is Eastbourne 2008

I nesten 40 år har Ruuds språkreiser holdt på! Kjartan de Lange Ruud leder fortsatt an sammen med Thorvald Lerberg, som har vært med i fem år. I Eastbourne er det flere engelskmenn som hjelper til, blant dem læreren,Victoria.

Mer spennende enn nødvendig

To gavepakker av Liungen gjorde at det ikke ble så lett match. – Vi var veldig fornøyde med 1. omgang, sa trenerduoen, Lena Tyriberget og Hasse Svanberg. – I 2. omgang fikk vi visse problemer i midtbaneleddet da Fart flyttet opp laget. Vi får si at det viktigste var tre poeng i dag. Førsteomgangen var årsbeste, uttrykte en middels fornøyd trenerduo.

Vant pokalen for 10 år siden

Thomas Røed fra Tranby fikk oppleve noe av det største en fotballspiller kan oppnå, å bli cupmester, men han er ikke den eneste liung som har vært aktør i en finale.