Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

- En opplevelse for livet

Det sier Thomas Sørum som er hjemme i Lier på juleferie. Han har oppnådd det mange bare har drømt om som fotballspiller; å spille for 50 000 entusiastiske tilskuere.

- Det er nok høydepunktet for meg som spiller, sier Thomas om bortekampen mot Celtic i Glasgow i kvalifiseringen for Mesterligaen i høst. - Lydnivået på Celtic Park var enormt.

Thomas tok seg god tid til en prat med Liernett sammen med far Nils tre dager før jul. Like etter han kom hjem ble det også en skitur fra Årkvisla. - Det er deilig, endelig å få tatt seg en skitur etter en lang sesong. Jeg får brukt hele kroppen. Det er viktig å få trent litt alternativt før sesongen begynner 9. januar.

Denne høsten har ikke vært optimal for liungen. - Det er min egen skyld at jeg har vært litt ut og inn av laget. Jeg har lett og slett ikke vært god nok, sier den sympatiske fotballspilleren. - Og en 6. plass i Allsvenskan er langt fra godt nok for en klubb som Helsingborg, slår han fast. Sesongen 2011 var eneste stor suksess for både klubben og Thomas. Han forlot FK Haugesund høsten 2011 etter to og halvt år som effektiv målscorer der. Helsingborg ble trippelmester (cup og seriemesterskap og sier i finalen mellom de to beste lagene våren 2012). Men i likhet med de norske lagene klarte som kjent ikke klubben å kvalifisere seg for Mesterligaen. - Det ble rikig  nok 1-2 hjemme. Vi spilte bra, men vi holder ikke nivået mot et lag som Celtic.  Det ble tap også i Glasgow. - Men opplevelsen var enorm, sier Thomas som startet sin fotballkarriere på Liungbanen.

Besteforeldrene koser seg over livlig julebesøk fra Helsingborg. Nils har nettopp kommet hjem etter å ha vært på Juletregården sammen med de to største barnebarna, Elias og Jonathan. Minstemann, Noah, på 10 måneder sitter vekselvis på fanget til farmor og kommer krabbende inn i  peisestua til oss.

Eldstemann, Elias (5) svært opptatt med legobygging, og har ikke tid til å bli med på bildet sammen med pappa og småbrødrene. Språket er naturligvis en blanding av norsk og svensk, siden Elias har gått i barnehage siden de flyttet til Helsingborg høsten 2011.

Liunger i Godset

Egil Olsen, og Finn Aksel Olsen som også var fettere, kom fra lierklubben Sparta og spilte på Strømsgodset i glansperioden 1969-1973.  Brødrene Vegard og Thomas Røed spilte begge på høyeste nivå på nittitallet.

På slutten av nittitallet fikk to unggutter fra Lier prøve seg i Godset. Lars Myhre Hjelmeset  fra Sylling gikk via Liungens junior-  og seniorlag. Thomas var elev ved Norsk Toppidrettsgymnas i Bærum, da han gikk til Strømsgodset.

I 2012 stilles det store forventninger til Martin Rønning Ovenstad. Selv om han har vært fast på Norges aldersbestemte landslag siden 15-årsalderen og spilte fast i 1. divisjon for Mjøndalen i de to foregående år, er det i overkant store utfordrnger å spille seg til fast plass på den sterke midtbanen til Godset. Men Martin fikk også sin sølvmedalje i november.

 
Juli 2012. Martin Rønning Ovenstad (th) og Karaeen "Kinny" Grewal som også fikk sin debut for Godset i sommer. Her sammen med 2.lagets trener Thomas Andrè Ødegaard. Både Martin og Kinny spilte semifinale for Godset mot RBK i høst, sammen med Jesper Johansen fra Sylling (på bildet under).

Tiden i Liungen og Strømsgodset

Thomas debuterte på Liungens A-lag som 15-åring.  - Thomas scoret i bøtter og spann for guttelaget og var allerede da fysisk veldig sterk. Jeg spilte på A-laget og juniorlaget på den tiden og Thomas fikk etterhvert sjansen til å være med også der. Vi var en fin gjeng som hadde det gøy med fotballen, forteller Lars Myhre Hjelmeset.  Da Lars nådde senioralderen fikk han kontrakt med Strømsgodset og etterhvert kom også Thomas. - Det var stort for en ung gutt å få trene og spille kamper med mine barndomshelter som Jostein Flo, Kenneth Karlsen og Hans Erik Ødegaard, sier Thomas, som ikke har hatt kontakt med Lars på flere år nå.

- Det var en artig tid og vi fikk holde på med det vi synes var mest gøy og var utrolig priviligerte. Etterhvert fikk jeg en skade i kneet som holdt meg lenge på sidelinjen og som til slutt gjorde at jeg måtte gi meg med fotball. Det var veldig kjedelig å måtte gi seg så tidlig og jeg skulle gjerne holdt på lenger, men når kneet ikke fungerte hadde jeg ikke noe valg. Heldigvis fikk Thomas muligheten og har hatt en fin karriere, sier Lars Myhre Hjelmeset. Lars måtte legge opp etter en langvarig skade i 2003 etter tre år i Liungen og tre år i Godset, der det ble både litt toppserifotball i Godset og spill for 2. divisjonsklubben Grindvoll på utlån fra Godset. - _Jeg var tredjevalg som midtstopper, så det ble mye benkesliting, sier Lars som er etablert med familie i Drammen og god jobb i Oslo.

22. juni 2001. På trening i Strømsgodset. Thomas Sørum (18), trener Arne Dokken og Lars Myhre Hjemeset (22).

Hva er ditt inntrykk har du av Thomas, da dere var i Godset i 2001?  
- Jeg kjente jo Thomas fra tiden i Liungen og det var veldig gøy at også han fikk kontrakt med Godset. Vi var jo kun noen få unge og lokale i stallen den gangen. Han markerte seg raskt og var spesielt god i "boksen" og hadde allerede da en veldig god avslutningsteknikk. Hadde fysikk som en voksen kar og var ikke lett å skubbe seg på. Godset satset ikke spesielt på unge spillere da og ingen av oss fikk veldig mye spilletid i starten, men etterhvert fikk Thomas kjempet seg inn på laget.

- Vi har ikke hatt spesielt mye kontakt etter dette. Da jeg måtte gi meg med skaden holdt jeg meg borte fra fotballmiljøet noen år og etter hvert flyttet han videre til Haugesund. Men jeg har fulgt med han siden dette, og det er veldig gøy at han fikk ut sitt store potensiale i Haugesund og senere fikk muligheten til å reise til Sverige. At han fikk landslagsdebuten (15. januar 2012 mot Danmark i Thailand, red anm) var også morsomt og fortjent.

Thomas var på utlån fra Strømsgodset i 2006. På 25 kamper scoret han hele 15 ganger og ble toppscorer i 1. divisjon det året. Så ble det en ny periode for Strømsgodset, før han tegnet kontrakt med  FK Haugesund i februar 2009. Han ble også tilbudt kontrakt fra samme klubb i 2007, men takket nei til haugesundsklubben som spilte på nest øverste nivå den gangen.

Selv om Thomas her to år igjen av kontrakten, vil han uttale seg lite om fremtiden. Det er naturlig nok prestasjonene på banen som er avgjørende for 30-åringens fremtid som toppspiller.  Han innrømmer at det hadde vært moro å ha avsluttet karrieren for Strømsgodset. Skal man tro de siste oppslag på nett i distriktets største avis er det også et ønske fra Strømsgodset om å få styrket angrepet med Thomas. Men da må han kjøpes ut av sin kontrakt. Det er ikke billig.

Foreløpig trives Thomas og Iselin som er revisor i Helsingborg -

For orden skyld: Thomas har også spilt to U-landskamper.


18. august 2007. Her er Thomas og  samboer Iselin med bikkja Pondus før kvartfinalen mot Stabæk.

9. februar 2009. Godt innpakket på ei vintertrening med Strømsgodset etter at han er klar for FK Haugesund i 1. divisjon.

2. juledag 2007. Thomas møter sin tidligere langrennstrener Øyvin Narjord på skitur. - Thomas var en lovende skiløper, mener Narjord. - Thomas selv ,sier beskjedent at det var  brødrene Hans Erik og Arne K Sand og Rolv Eriksrud som var de virkelige talentene.


16. juli 2011. Thomas med de to eldste sønnene Elias og Jonathan på ferie hjemme hos foreldrene, med bestemor på besøk.

Fotball Liungen IF

Flere saker fra arkivet

Ennå ikke nådd toppen

Som eneste lokale spiller blir det stilt store forhåpninger til liungen Thomas Sørum før kvartfinalen mot Stabæk i morgen, spesielt når den gamle kjempen Jostein Flo uttaler at han har sterk tro på at liungen kan bli en storscorer for Godset

Debuterer i morgen

Thomas Sørum skal spille morgendagens TV-sendte fotballandskamp mot Danmark.

Klubbskifte for Sørum

Det blir ikke spill i Tippeligaen for Thomas Sørum (26) denne sesongen--

Forventer mye spilletid

- Jeg er hentet til Haugesund for å spille på førsteelleveren, så nå er det bare å gripe sjansen, sier Thomas Sørum etter den raske overgangen ---

Ble matchvinner

- Jeg har fått overskudd, sa Thomas Sørum til Liernett dagen etter at han avgjorde SIFs kamp mot Helsingborg på La Manga

Klar for Helsingborg

- Jeg kunne ikke la denne sjansen gå fra meg, sier Thomas Sørum som i morgen med store forventninger reiser nedover for å møte lagkameratene i klubben som leder Allsvenskan -

Liunger gjør seg bemerket

Thomas Røed fra Tranby, cupmester for Odd Grenland i 2000, og Morten Hagen fra Sjåstad bidro sterkt til Åssidens gode serieåpning på lørdag

Liunger møter topplag

- Klarer vi å unngå tosifra, er vi fornøyd, sier Thomas Røed, spillende trener i Åssiden. Han er en av tre spillere fra Lier som møter Stabæk i dag.

Nøktern og ambisiøs

- Det hjalp på selvtilliten, sier Thomas Sørum etter tre scoringer i gårdagens kvalifisering til Mesterligaen. Se intervju med han her.

I aksjon på Tv 2 i dag?

Det er store muligheter for at Thomas Sørum blir den andre liungen gjennom historien som får sjansen på A-landslaget i fotball. Han var svært ambisiøs allerede som guttespiller, forteller en tidligere lagkamerat.

- Utrolig irriterende

Det sa liungen Thomas Sørum etter at en skade stoppet det som kunne ha blitt en A-landslagsdebut i kveld -

Helt i Haugesund i dag

Liungen Thomas Sørum scoret to ganger i opprykkskampen mot Sarpsborg --

Scoret to mål

Tidligere Liungen-spiller Thomas Sørum og Strømsgodset er videre i cupen, mens Åssiden med liungene Thomas Røed, Morten Hagen og Dag Vilhelmshaugen som ventet ble slått ut

Dobbeltmester i Sverige

For kort tiden siden var Thomas Sørum med og vant seriemesterskapet for Helsingborg. I dag ble han og klubben cupmester med familien på tribunen -

Vant pokalen for 10 år siden

Thomas Røed fra Tranby fikk oppleve noe av det største en fotballspiller kan oppnå, å bli cupmester, men han er ikke den eneste liung som har vært aktør i en finale.

Aldri bedre trent

Tester og egne følelser bekrefter at liung og godsetspiller Thomas Sørum aldri har vært bedre forberedt før en seriestart

Familien betyr mye

Thomas Sørum rakk å nyte noen få feriedager sammen med familien forrige uke, før FK Haugesund satte i gang fellestreningen igjen.

To liunger på elitelag i 2011?

Liungen Thomas Sørum kan smile etter en stor sesong i FKH og gleder seg over fremgangen til sambygding og kamerat Mads Hansen som kan bli lagkamerat.

Kåret til bestemann

Thomas Sørum fra Lier får mye ros av fotballekpertisen i Haugesund etter sitt spill i helga.

- Svært skuffet

Det sa en åpenhjertig Thomas Sørum til Liernett i dag, tre dager etter at han kunne blitt den andre liungen gjennom fotballhistorien med spill på A-landslaget. Men hvem er fortsatt den eneste fra Lier som har oppnådd det?

Føler seg fortsatt som en liten syndebukk -

- Det er like ille at jeg bommer på en kjempesjanse som at keeperen vår gjør en kjempetabbe, understreker Thomas Sørum overfor Liernett i dag. Her blir han byttet ut i 2. omgang.

Høye ambisjoner

Både Keranveer "Kinny" Grewal og Martin Rønning Ovenstad har debutert i eliteserien. Etter gårdagens kamp for andrelaget kunne lagleder Thomas Andrè Ødegård smile fornøyd sammen med liungene.

Scoret to på fire minutter

Liungen Thomas Sørum tok revansje fra forrige helgs kamp mot Mjøndalen.

Viste målteft igjen

Liungen Thomas Sørum bidro sterkt til at FK Haugesund igjen er på dierkte opprykksplass til Eliteserien

Ikke bare håndball i Haugaland

Martin Gravdal Haldorsen vil studere økonomi og administrasjon ved siden av toppidretten.

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

I fokus i mange media

Det ble hektisk etter kampen for kaptein, matchvinner, bestemann Mads Hansen etter at Mjøndalen hadde sikret ny kontrakt, men en annen liung spilte også en avgjørende kamp i dag.

Banens beste

Godsets trener kåret liungen Thomas Sørum som banens beste i kampen mot Sandefjord i går

Vi går på mål, jenter

Her er fire av de 70 barna i alderen 6-10 år som storkoste seg under Lier IL s fotballskole.

Møtte gamletreneren

Thomas Sørum, liung og godsetspiller, og skitrener Øivin Narjord (th) var to av hundrevis av glade skitrimmere på skauen i dag --

Sørum til Hälsingborg?

Liungen, som har hatt stor suksess for FK Haugesund i flere sesonger, kan få nye utfordringer om kort tid -

Hjem til Lier etter hvert

Men det kan ta tid før Thomas Sørum vender hjemover etter suksess på det andre året i Haugesund og som toppet seg med nedsablingen av Viking sist helg, og på søndag er Rosenborg motstander--

Populær i sildabyen

Thomas Sørum har all grunn til å smile etter to fine fotballuker --

På A-landslaget

Thomas Sørum erstatter John Carew mot Wales.

Signerer proffkontrakt

Både medspillere og trenere er imponert over Martin Ovenstad Rønning etter kampen for Mjøndalen på søndag.

Tilbake etter skade

- Kan jeg bidra med å sikre poeng vil det være et godt innhopp, sier Thomas Sørum til Liernett noen timer før Strømsgodsets kamp mot Bodø/Glimt på Marienlyst i dag

Overbevist av Ronny

Martin Rønning Ovenstad (17) valgte Strømsgodset fremfor Twente for neste sesong.

Om drømmedebuten

- Veldig moro. Han har høy kapasitet, sier liung og FK Haugesunds angrepsspiller Thomas Sørum om kameraten, matchvinner Mads Hansen (på bildet) som selv gir sin kommentar til kampen mot Aalesund FK i går kveld.

Ny suksess i 2011?

Thomas Sørum bidro til klar Haugesundseier over Viking i Vestlandsmesterskapet, og Vikings og landslagets keeper Jarstein synes liungen og lagkamerat Djurdic var fjorårets beste spisspar i eliteserien.

Spilte en god andreomgang

Unge Martin Rønning Ovenstad nikket fornøyd da han gikk av banen etter tapet for fjorårets cupmester. Fornøyd var også to andre aktører med tilknytning til Lier -

Liung på TV i kveld

Med seier mot Sogndal i kveld vil Thomas Sørum og FK Haugesund klatre opp kvalifiseringsplass for eliteserien

Liernett i Piraterland

St Thomas er stedet å handle gull og være pirat

Sprer fotballglede blant de yngste

Månedens blomst for oktober gikk til Lier ILs fotballgruppe, ved leder Leif Helge Røed og daglig leder Brita Røed.

Liunger på Ullevål

Det var god stemning bland liungene som hadde tatt turen til Ullevål for å se Vålenga-Strømsgodset.

Resultater fra gjettekonkurransen

Hvor mange Buskerud-lag og liunger har spilt cupfinaler i fotball?

- Ga et meget sympatisk inntrykk

Slik ble elitespiller Mads Hansen karakterisert av trener Arne Steinar Kvisle etter prisutdelingen til Lier IL s juniorspillere.

Twente, Godset eller MIF?

Martin Rønning Ovenstad, som spilte den siste halvtimen for Norge G-18 i EM-kvalifisering mot Kypros i går kveld, må bestemme seg for klubb i de nærmeste dagene

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Sterk trio i viktige roller.

Spabras trener Marcus Walfridsson (i midten) lot Thomas Røed (th) spille. Kristian Bye Andersen (tv) var tilbake som midtstopper.

I fokus etter debuten

Som kaptein i sin debut for Norges G-15 landslag måtte Martin Ovenstad Rønning fra Liungen IF gjennom flere intervjuer etter kampen

Kjempegøy på fotballskolen

Barna dribler, trener skudd og pasninger og mye mer på Stoppen denne uka -

Tidenes yngste debutant?

Martin Ovenstad Rønning fra Lierbyen debuterte på landslaget i fjor og nærmer seg en ny debut i år --

Klare for Tippeligaen

Lierdommerne Odd Arne Vangen og Lars Erik Rype må nok for regne med kritiske bemerkninger fra publikum og media i dag og i morgen, mens tidligere Liungenspiller Thomas Sørum er dessverre skadet før dagens kamp på Marienlyst

To klasseseire i Birken

Både Oddvar Nygaard og Arne Sand (på bildet) vant sin klasser under årets stormønstring på ski mellom Rena og Lillehammer

Spillere med stort potensiale

Strømsgodsets leder Jon Røgeberg har stor tro på disse seks fra Lier som spilte eliteturnering i Kristiansand i helga.

Rett kvinne på rett plass

Lier IL har sannsynligvis gjort et godt valg med erfarne Brita Røed som ny daglig leder

Talentutviklingen i fokus

Liungens juniortrener, Thomas Bjerkan, mener at klubben har mye å jobbe med resultatmesssig og roser fotballtyret for en kjempejobb

Signerte for spill i Liungen

Kristian Bye Andersen (33) varmet opp i 70 minutter på Ullevaal, men ble ikke cupmester sammen med lagkameratene i Odd, Grenland --

God kampledelse

Dommerveileder Rolf Mauritzson var svært godt fornøyd med liungen Usman Aslam og hans assistentdommere Ole Johan Lillebuen (tv) og Rahit Saggi etter kampen mellom Strømsgodset og Hønefoss i dag --

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

Tidenes mulighet, men svært tøft

Trenerne Aage Golmen, Spa/Bra og Tommy Nordstø (på bildet, her som liungentrener) er forberedte på en vanskelig sesong etter Fotballtingets vedtak til ny serieordning.

- Helt vilt!

En spontan og kjempeglad Kristoffer Helgerud sa dette i kveld, etter at han tidligere i dag fikk beskjed om at han var blitt utpekt som finaledommer til Cupfinalen på Ullevaal 8. november.

Fortsatt skadet

Det blir bleieskift og tilskuerplass for Thomas Sørum på mandag i stedet for kamp mot Rosenborg

Lokaloppgjør på Tranby

Nyopprykkede Sylling møter Lier i morgen ettermiddag.

Skifolket strømmet til Kanada

- Vi må jo bruke marka. Den ligger jo rett utenfor hjemmet vårt, sa brødrene Sondre (15) og Ole Thomas (18) Helgesen i skiløypa på vei hjem til middag. Flere titalls biler på parkeringsplassen vitnet om stor utfart på den første skisøndagen i Lier.

Forsterker laget

Edvin Blazy er èn av to gode offensive spillere som kan bidra til at Spabra begynner å vinne kamper igjen.

Nesten oppløst, men klar likevel

Ole Chr Kristiansen har tatt over hovedansvaret for Lier futsal og får med seg med Strømsgodsets Kinny Grewal (på bildet) og flere kjente spillere.

I fotballens bakgård

Da Liers A-lag rykket opp i 3. divisjon i 1993 var det stor optimisme --

Effektive Liungen

Målscorerne Tomas B. Zweidorrf (14) og Peter Grothaug (16) var svært så fornøyde etter en god andreomgang mot Urædd i går kveld.

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

Nye landskamper

Martin Rønning Ovenstad som er tatt ut i troppen til Norges G 18-landslag, har spilt 24 kamper med flagget på brystet, siden debuten høsten 2009.

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Seks gjettet riktig

Denne mannen er fortsatt den eneste fra Lier som har spilt på A-landslaget i fotball etter at Thomas Sørum ble snytt for debuten mot Wales forrige lørdag. Her kan du se hvem som svarte riktig på vårt spørsmål som ble stilt for vel en uke siden -

De små blå på Lierdagene

Thormod Gjerdingen fikk møte en blid og opplagt Ronny Deila og lierspiller og Godset-tilhenger Einar Boman Rinde i går.

Viktig å følge regelverket

- Det virker som om et helt juniorlag er klar for Lier IL uten at det er sendt et brev om overgang, sier Liungens A-lagstrener, Tommy Nordstø, til Liernett torsdag kveld --

Godt idrettsår for liungene

Flotte arrangement på stadig bedre arenaer, nivåheving på flere plan, flere gode rekrutterer, voksende vilje til klubbsamarbeid og flere liunger i flere idrettsgrener preget 2011. Idrettsinteresserte kan glede seg til 2012 -

Fotballskole på Sjåstad

Sjåstad Vestre Lier inviterte til fotballskole for 3 år på rad. I samarbeid med NFF fikk alle deltakere fotballtskjorte og bag, Totalt 115 barn i alder 5-14 år var aktive i løpet av helgen.

Altmuligmann og miljøskaper

- Uten hans store engasjement og vilje til å gjøre en innsats for klubben har ikke a-laget vært der i dag, sier Sparta/Bragerøens fotballkaptein Martin Wøien Gilhuus om trener Aage Golmen (midt i bildet). Månedens blomst ble tildelt han og Spa/Bra på grunn av klubbens fotballinnsats de siste tre-fire årene.

I uvant posisjon

16-åringen Martin Ovenstad Rønning fra Lierbyen fikk en fin attest av Mads Hansen, kaptein og liung på Mjøndalen etter cupkampen i kveld.

Imponerte igjen

Forsvarsspiller Deivydas Agustinovicius (her nr to fra høyre) sørget for fire scoringer for Lier futsal i helgens to kamper.

Lier IL har trukket flere lag

A-lagets trener,Thomas Røed (th), har valgt å bli hjelpetrener i Spabra, til glede for Kristian Bye Andersen og Marcus Walfridson som har stor tro på sitt lag, mens Lier IL har sitter igjen med et junior funlag i eldre årsklasser.

Matches forsiktig

Liungens veteran Stian Pettersen (bak) presenterer her, f.v., Espen Høgseth, Martin Gundersen og Jesper Johansen.

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Nye baklengsmål

Som ventet ble det en ny vanskelig kamp for Spabra mandag kveld.

Satser i blå drakt

Fire liergutter vant interkretsserien med Strømsgodset, og treneren er også liergutt

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

- Fortjent tap

Det innrømmer midtstopper Kristian Bye Andersen etter at Spabra hadde tapt bortekampen mot Vestfossen i kveld.

Brødreduellen

Storebror Prince på Liers juniorlag tapte for lillebror Bongana på Gulskogen i kveld --

Lier Cats på offensiven

Det ble seier i første kamp for innbandylaget som har fått både ny trener og nye spillere --

Full pott i helgen.

Keeper Tam Hoang Le kan glede seg over at Lier futsal kjemper i toppen av 1. divisjon.

Sterke lierplasseringer

Arne Christoffer Sand (36) var bare 58 sekunder bak en så sterk løper som Jørgen Aukland i sin klasse, mens Oddvar Nygaard (60) tapte mye på et stavbrekk på slutten, i kampen om en klasseseier i årets Birkebeinerrenn.

Avdelingsmestre

Liungens G 15 lag er ett av mange lag som nå har avsluttet en fin sesong

Kåret til Norges beste

Martin Ovenstad Rønning scorer her det første målet, da Norge G-15 slo Sverige på Vikersund

Oppladning til prestisjeoppgjøret

Etter en komfortabel seier på mandag, da Ketil Ustad (th på bildet) scoret to mål, ser Lier fram mot å møte Liungen i årets andre lokaloppgjør på lørdag på Liungbanen

På landslaget i to idretter

Fra før er Martin Ovenstad Rønning (15) er landslagsspiller i bandy, nå er han tatt ut på landslaget i fotball.

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.