Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 79ce6b6ddd76bfff523e4f3d85f92954

Fortsatt skadet

Det blir bleieskift og tilskuerplass for Thomas Sørum på mandag i stedet for kamp mot Rosenborg

Thomas ble skadet forrige helg etter å ha blitt tacklet av Viking-spiller Jone Samulsen. (Samuelsen fikk fortjent gult kort).

Selv om Godsets fysioterapeut  tidligere i uka var optimistisk, viste det seg ei uke ikke var nok til å komme tilbake. - Nei, dessverre. Når jeg ikke en gang klarer å jogge, er det umulig å spille, sier en skuffet  liung til Liernett på søndag formiddag.

Med en liten rekrutt på fire og en halv måned i huset kan det bli så som så med nattesøvnen for tiden. - Men det er moro, erru gær`n, sier pappa Sørum. Siden han heller ikke kan sitte på benken, blir det plass på tribunen for angrepsspilleren.
- Kanskje ankommer jeg Marienlyst like før kampstart, sier han og begrunner det med at han skal bidra med stell av den lille rekrutten hjemme  ---

- Men ergerlig er det, innrømmer han og mener som de fleste andre at mandagens kamp er åpen. På bakgrunn av Strømsgodsets gode andreomgang i Stavanger og Rosenborgs noe reduserte mannskap, kan det godt bli bli både ett og tre poeng til hjemmelaget ---
 
Forrige artikkel:Framtidas idrettstilbudNeste artikkel:Topper tabellen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode