Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 20b93c2b14f804b4f3115cf050882826

Ny suksess i 2011?

Thomas Sørum bidro til klar Haugesundseier over Viking i Vestlandsmesterskapet, og Vikings og landslagets keeper Jarstein synes liungen og lagkamerat Djurdic var fjorårets beste spisspar i eliteserien.

For vel ei uke siden snappet Liernett opp dette:
- 28-åringen dunket selv inn 11 Tippeliga-mål på 28 kamper i fjor, og sammen med spisspartner Nikola Djurdic (12 mål) dannet han ett av Tippeligaens mest fryktede spisspar. Viking-keeper Rune Jarstein var ikke i tvil om hvem som fortjente spissplassene da han presenterte sitt drømmelag fra Tippeligaen 2010 i Nettavisen.

- Har du noen kommentarer til det, Thomas?
- Veldig moro. Niko er en fryd å spille med, så han fortjente absolutt plassen, Selv hadde jeg en god sesong, men var nok mange andre som også hadde forsvart en plass på det laget foruten meg.

- Hvor mye legger du og laget i "Vestlandsmesterskapet"?
- Jeg legger svært lite i det. Oppladningen til lagene har vært forskjellig, og Viking møtte oss med mange juniorspillere i finalen. Når det er sagt fremsto FKH veldig bra i begge kampene, vi løp og jobbet godt og spilte god fotball, og det er alltid positivt, enten vi er i januar eller juli.

- Hva har du gjort siden serieavslutningen, foruten ferien i Thailand?
- Kroppen var helt nedkjørt etter sesongen, så jeg har slappet godt av, spist godt og trent lett. Var hjemme i jula og da ble det masse skiturer. Gjorde godt for både kropp og hode. Og så spiste vi masse av mors hjemmelagde mat.

- Hva med situasjonen i FK Haugesund pr dato?
- Syntes det ser bra ut. Vi har bra kvalitet på treningene og har fått inn noen spennende nye spillere, så vi er i rute.

- Noen nye spillere som vil konkurrere om plassen din?
- Er kommet en ny lokal spiller fra Vard, Aleksander Søderlund, som har vært meget bra i desember og januar. En ung gutt som kan gjøre det veldig bra allerede i år.

Stor tro på Mads Hansen
- Mads Hansen til FFK. Det ble ikke FK Haugesund. Kommentar til det?
- Kjempemoro for Mads, som virkelig ønsket seg til Fredrikstad. Synd for Haugesund, men tror FFK var det rette valget. Han ville være på Østlandet og FFK har også sett han i flere kamper i sesongen som var, så mulighetene for mye spilletid er gode.

- Har du fulgt med saken vedrørende overgangen?
- Ja det har jeg, har også pratet mye med Mads når det stormet litt.

- Hvordan vurderer du Mads sine kvaliteter for spill på høyeste nivå?
- Meget gode. Han har hatt noen gode sesonger i Adeccoligaen, og steget opp er ikke så enormt som mange mener, så jeg tipper Mads kommer til å gjøre det veldig bra.

- Har dere hatt noe kontakt i vinter?
- Jada, vi prates omtrent en gang i uka.

- Har du eventuelt gitt han noen gode råd eller vil du gi han noen gode råd?
- Nei, han er en så fornuftig og smart fyr, at det trenger jeg ikke. Tvers gjennom seriøs og ambisiøs rundt fotballen, så han har det som skal til for å lykkes.

Forrige artikkel:Skrev idrettshistorieNeste artikkel:Salget av epledrikker øker
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode