Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0c583d1b515ff84cc3b00c7cb1f5fe47

Om drømmedebuten

- Veldig moro. Han har høy kapasitet, sier liung og FK Haugesunds angrepsspiller Thomas Sørum om kameraten, matchvinner Mads Hansen (på bildet) som selv gir sin kommentar til kampen mot Aalesund FK i går kveld.

Som de fotballinteresserte tv-seerne var vitne til, satte Mads Hansen, ex Lier IL, oppvokst Tranby, ballen kontant i mål med sin tredje ballberøring. Ikke nok med det,  i tillegg var han involvert i et par svært store sjanser i målfeltet til hjemmelaget, i det kvarteret han var på banen.

- Han er mer enn god nok for eliteserien, sier FK Haugesunds spiss, Thomas Sørum, den andre liungen i eliteserien. – Vi har god kontakt med hverandre, bekrefter Sørum. – Han har hatt noen småskader, men nå ser det veldig bra ut, sier han. - Med fart, teknikk og et klokt fotballhode har han alle muligheter til å gjøre det godt på høyeste nivå, mener Thomas.

Selv er han veldig skuffet etter tapet i Tromsø. – Vi ble felt på grunn av personlige feil. Ellers har det gått greit for meg i sesongoppkjøringen, men laget har slitt med noen småskader. Forventingspresset i Haugesunder ikke noe problem, selv etter en veldig god debutsesong for klubben. – Folk er fornøyd om vi holder plassen i eliteserien, tror Thomas. – Vi har lojale og positive supportere.

Mads Hansens kommentar

- Jeg var litt oppspilt i går kveld og hadde vanskelig for å sove, men slike pleier det ofte å være etter viktige kamper, sier Mads etter at han var kommet tilbake til Fredrikstad og egentrening.

- Var det noe i nærheten av et drømmeinnhopp i går? - Ja, må jo si det. Selv om han regnet med å få spille i andre omgang, visste han ikke når han skulle byttes inn. Jo, selvfølgekig var det  en viktig scoring han gjorde i går. - Men scoringen for Mjøndalen, da vi berga nedrykk i 2009 var nok viktigere, sier han. Dessuten minner vi om hans dribleraid i 2009 som endte med scoring mot Hønefoss. Det ble kåret til årets mål -

På spørsmål om han fikk noen meldinger fra venner og kjente etter kampen, svarte han: - Ja, fra Vegard Hansen (Mjøndalens trener, red anm) og andre i Mjøndalen, og fra venner og familie på Tranby.

Mads synes overgangen til eliteserien har gått greit, bortsett fra at han slet med betennelse i achillesen før sesongoppkjøringen. - Da måtte jeg trene alternativt med sykling og svømming.

- Har du fått lest noen aviser i dag? - Nei, men nå skal jeg sette meg ned og slappe av med dem, avslutter Mads som fortsatt understreker at han "holder med" Lier IL,  der han spilte i aldersbestemte klasser -

Her kan du lese mer om drømmedebuten: http://www.f-b.no/ffk

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode