Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6f22a9ba24bd6076d83951f6d8127300

God kampledelse

Dommerveileder Rolf Mauritzson var svært godt fornøyd med liungen Usman Aslam og hans assistentdommere Ole Johan Lillebuen (tv) og Rahit Saggi etter kampen mellom Strømsgodset og Hønefoss i dag --

Gulskogen kunstgress

SIF – Hønefoss 2-2

Gule kort: 2 gule kort til hvert av lagene.

 

20-åringen Ole Johan Lillebuen fra Kongsberg har allerede erfaring med dømming på topplan. Han var i aksjon hele 17 ganger i Adeccoligaen i fjor. – I år har jeg allerede fått 16 datoer, så i år kan det bli enda flere, sier Lillebuen.

Liernett var til stede i mesteparten av andre omgang. Det så ut om det unge dommertrioen hadde full kontroll. I garderoben etterpå fikk vi bekreftet det. Rolf Mauritzson, Lier IL og som er dommerveileder i Buskerud Fotballkrets, oppsummerte kampen med et smil om munnen.

Usman er spiller for Lier IL s juniorlag som skal forsøke å kvalifisere seg for Interkretsserien. Men han representerer Liungen som dommer. - Jeg forsøker å være meg sjø, sier han. - Jeg har hatt Kristoffer Helgerud som forbilde og som mentor og prøver å opptre som han. Det gjelder å være rolig og hyggelig, men være litt tøff når det trengs. Jeg vil ha det gøy ut på der. Den dagen jeg ikke har det gøy, slutter jeg.    

Både trener Preben Krogh Jacobsen i Lier IL og faglærer Willy Gimmestad på St Hallvard var tilskuere. Sistnevnte er spillerutvikler i Stabæk, i tillegg til jobben på Stoppen. Usman har valgfag fotballdømming på allmenn linje. 

Neste kamp er like om hjørnet for Usman. I helga skal han dømme Drammen fotballklubb mot Vestfossen --

Bildet over:

Her gir Usman gult kort til en Strømsgodset-spiller --

- Det blir ingen kamprapport, gutter, sa veileder Rolf Mauritzson humoristisk idet han gikk. Mauritsson har erfaring som dommer både i Allsvenskan og Tippeligaen. Med sin erfaring fikk de unge dommerne gode råd.

 

Langs linja møtte vi en annen liung. Thomas Sørum løp småfrysende og godt kledt lang kortlinja. Det ble noen minutter på slutten for liungen uten å få nettkjenning. – Nå reiser vi snart til La Manga, fortalte Thomas. Der blir laget i 14 dager. Seriestart er allerede 14. mars mot Start på Marienlyst. 

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode