Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 810cc40f7f2a13cca6bd3a922d2c70a7

I medias søkelys

Lars Erik Rype (th) har fri, men både Odd Arne Vangen (tv) og Christoffer Helgerud (bak) er i aksjon med flagg og fløyte under to av helgas tippeligaoppgjør.

Sammen med hoveddommer Roy Helge Olsen og kollega og assistentdommer Øystein Havik langs den andre lange krittstreken, skal tryslingen Odd Arne Vangen, bosatt i Sylling, sørge for at oppgjøret mellom Vålerenga og Ålesund går riktig for seg i ettermiddag.

- Jeg har forberedt meg som vanlig, sier Vangen. - Jeg har trent jevnt kondisjonsmesssig her hjemme og vært på La Manga og dømt. Siste store kamp han dømte, var europacupoppgjøret mellom Toulouse og Spartak,  Moskva den 19. desember.
Vangen representerer cupsensasjonslaget fra i fjor, Nybergsund IL, som rykket opp i Adeccoligaen sist høst.

Christoffer Helgerud, Lier IL fra Tranby, har måttet ta over for Terje Hauge, og  som har meldt forfall til morgendagens kamp på Åråsen mellom Lillestrøm og Tromsø. - Jeg gleder meg til kampen, sier Christoffer. Han har et veldig greit forhold til spillere og trenere i begge klubber. Helgerud har hjelp av assistendommerne  Jan Petter Rohde fra Hof i Våler og Steinar Holvik, fra Sandane. Dommertrioen møtes to og en halv time før kampstart.

Helgerud var også på La Manga og dømte noen kamper, men hans siste store oppgave var som 4. dommer under cupfinalen i november.

I likhet med det Vangens erfaring er, synes Helgerud at tippeligeoppgjør er noe helt annet  å dømme enn privatoppgjør på La Manga. Verken Vangen eller Helgerud bryr seg noe om negative bemerkninger som måtte komme fra tribunene eller fra spillere og trenere i kampens hete. - Det kan fakstisk være mye verre på en liten arena med 100 tilskuere, sier Helgerud. - Da hører du gjerne hva som blir sagt. Ellers er du så skjerpa i store oppgjør at  publikumsreaksjonene er nærmest bakgrunnsstøy.
 

 
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode