Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 71df6e71c71c4009009bd94f8f8f4dfb

Fornøyde kunder

Butikksjef Ole-Morten Dyve og leder for Vangen Mat, Odd Arne Vangen kan gi kundene et langt bedre tilbud i utvidete og moderniserte lokaler.

- Det har vært mange fulle handlekurver de siste dagene, bekrefter Vangen.- Med julaften på lørdag jevner nok trafikken seg ut. Det blir mange dager åpent i romjulen.

Butikken er utvidet med 100 kvadratmeter. Ytterligere 120 kvadratmeter er totalrenovert. Både et nedslitt kjøkken og lager har fått langt mer plass. Det er gjort investeringer for totalt 5 millioner, fordel på Vangen Mat og Juvet eiendom. - Dette er en nødvendig investering for å hevde seg i konkurranse på dagligvarebransjen i Lier, hevder Vangen
 
Butikken var stengt i tre dager. Det ble et omsetningstap anslagsvis 200 000 – 300 000 kroner, men med god og grundig planlegging ble tiden til arbeidet med utvidelse og ombygging begrenset. - Og det er jo mange papirer og mye som må gjøres på forhånd, sier Vangen med et sukk. Prosjektering ble satt ut til Prosjektcompagniet.
Vangen innrømmer at det ble mange svært tøffe arbeidsøkter i perioden før jul. For han selv ble det så og si jobbet døgnet rundt.
Tryslingen Odd Arne Vangen tar en velfortjent to dagers juleferie. - Moren min er på besøk, forteller han, -så det skal bli deilig å slappe av med familien.
 
Nå er gjenstår det å betjene kundene på julaften. Noen har glemt noen småting, andre utsetter en del av handlinga til siste åpningsdag, i følge damene i ferskvaredisken.
 
Viktig for Sylling
 
Hvis man ser bort fra skolen i Sylling er det Syllings nest største arbeidsplass på helårsbasis. Skaar sykehjem sysselsetter flest og bøndene er helt avhengig av sesongarbeiderne. Det er 11 årsverk fordelt på 21 ansatte, forteller Odd Arne Vangen. - Vi har en passende blanding av kvinner og menn. Det betyr mye for arbeidsmiljøet. Så har vi noen som har jobbet her i mange år, det er også viktig, understreker han.
 
 

Ketil Gulsud (40), her med importert smør fra Irland. Ketil har jobbet i butikken mange år, da Hallvard Juvet drev butikken.


 
Ingar Olsen er fast kunde og er veldig fornøyd med service og vareutvalg. Her står Solveig H. Slotten. Stine Brevik (en av dem som har lengst ansettelsestid i Spar-butikken i Sylling) og Silje Fuglerud klare.

Øyvind Thorrud Hauge, student i Bergen, nyter juleferien hjemme hos foreldrene kan prate fotball med toppdommer Vangen.

Forrige artikkel:St. Hansfest på Lyngåsåsen i 1871Neste artikkel:Fortsatt høye priser
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode